Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zor mu bunu açmak sıralama filan merak ettim bu arada hiç bilmediğimden
Normal şekilde tablo çıkmıyor kodlarla yapılıyor o nedenle biraz upraştırıyo. Direk tabloya bilgiler girilmediği için aslında arkadaş tam bilmiyor ondan. İlk başta karışık gibi, geliyor

İnşallah, hepimiz mucizelerimize kavuşuruz

Normal şekilde tablo çıkmıyor kodlarla yapılıyor o nedenle biraz upraştırıyo. Direk tabloya bilgiler girilmediği için aslında arkadaş tam bilmiyor ondan. İlk başta karışık gibi, geliyor
Hıım bende açacaktım bilmediğimden vazgeçmiştim deneme yanılma ile ancak öğrenirim bende

O zaman şöyle diyeyim kendi tecrübem olarak çizgi böyle normal renksiz çizgi ise olmayabilir özellikle erken gebelik testlerinde oluyor. Ama o çizgide renk görüyorsan olma ihtimali yüksek
Saol cnm Rabbim hayırlısı versin asla illa olsun demiyorum zaten hepimize hayırlı ve sağlıklı olanı nasip etsin

Kızlar bat 20 Mart dün idrar testim negatifti , 1 saat önce hafif kahverengi leke geldi yerleşme kanaması olabilir miiiii çok unutlanmak istemedim inşallah regl başlamaz

Merhaba benide ekler misiniz bat 7 nisan

Ben listede yokum kızlar ekler misiniz yaş 26 bat 31 mart

Kızlar bat 20 Mart dün idrar testim negatifti , 1 saat önce hafif kahverengi leke geldi yerleşme kanaması olabilir miiiii çok unutlanmak istemedim inşallah regl başlamaz
Yaa canım gidip özelde kan testi yapsana imkanın varsa nasıl duruyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…