Benmde erken bitti ya iki guncuk surduuReglim bitti şimdi yumurtlama bekleme zamanı
Hadi ya çok az sürmüş benim 5 gün sürdü bitti şükür beraber beklcz desene yumurtlamayı ama bn teste başlamcm cuma Hsg çekilecek o zamana kadar ve sonrasında 2 gün ilişki yasak zatenBenmde erken bitti ya iki guncuk surduu
Allah Allah bende öle bişey olmadı yumurtlama masajıda yapıyor musun canım belkide üşüttün ondan da olabilirHerkese hayırlı akşamlar. Benim çörek otu bal kullanan arkadaşlar kasık ağrım oluyor acaba neden bilgisi olan var mı bu konuda?İlk defa böyle şeyler kullanıyorum bu iyi birşey mi kasık ağrım olması?
Bende senin gibiydim canım ebru bana başla demişti ovulasyon testine bende hsg öncesi ve sonra yaptım testi belki hsg öncesi yumurtlarsan göremezsin hsgden sonra başlatan ne zaman yumurtlıcam diye düşünürsün bu sefer kaçırm yani ben hsgden 2 gün sonrad yumurtlama masajı yapmıştımHadi ya çok az sürmüş benim 5 gün sürdü bitti şükür beraber beklcz desene yumurtlamayı ama bn teste başlamcm cuma Hsg çekilecek o zamana kadar ve sonrasında 2 gün ilişki yasak zatensonrasında hemen başlcm teste
Yok masaja başlamadım. Üşütmüş olsam anlarım da bunun ağrısı başka normalde yumurtlama ve çatlamada olan ağrı aynı.Allah Allah bende öle bişey olmadı yumurtlama masajıda yapıyor musun canım belkide üşüttün ondan da olabilir
İnşallah canım inşallahSende bat günümüz aynı canım inş hayırlı haberler alırız
Pko var Bnde 20 günden önce yumurtlama olmuyo geneldeBende senin gibiydim canım ebru bana başla demişti ovulasyon testine bende hsg öncesi ve sonra yaptım testi belki hsg öncesi yumurtlarsan göremezsin hsgden sonra başlatan ne zaman yumurtlıcam diye düşünürsün bu sefer kaçırm yani ben hsgden 2 gün sonrad yumurtlama masajı yapmıştım
Hımm onu bilmiyorum canım haklısın ozamanPko var Bnde 20 günden önce yumurtlama olmuyo genelde
Valla en güzeli test Bnde aynı senin gibiyim tek belirti oluyo o da yapışkan şeffaf bi akıntı herkes şöyle oluyo böyle oluyo diyo ama tek belirti bu bende o yüzden testi tavsiye ederim kafan rahat olurKızlar benim kasıklarım karnım hiç ağrımaz ki. Belim de hiç yumurta çatlama belirtileri yok bende yada hissetmedim şimdiye kadar. Ben nasıl anlıycam şimdi yumurta oldu mu çatladı mı diye ? Takvim uygulaması indirdim ona bakıyorum da. Merak ettim herkeste belirti oluyor mu herkes hissediyor mu?
Ozaman sende etkili oluyor demekki hadi bakalım hayırlısıYok masaja başlamadım. Üşütmüş olsam anlarım da bunun ağrısı başka normalde yumurtlama ve çatlamada olan ağrı aynı.
Canım biz ovulasyon testi kullanıyoruz geneli böle oyle arkadaşların takvim uygulamaları yanıltıcı oluyor çünküKızlar benim kasıklarım karnım hiç ağrımaz ki. Belim de hiç yumurta çatlama belirtileri yok bende yada hissetmedim şimdiye kadar. Ben nasıl anlıycam şimdi yumurta oldu mu çatladı mı diye ? Takvim uygulaması indirdim ona bakıyorum da. Merak ettim herkeste belirti oluyor mu herkes hissediyor mu?
Bende o akıntı sürekli var canım. Doktora bekarken gitmiştim. Bazı kadınlarda olur bu zararsız demişti. İlaç verdi kullan ama 1 sene sonra falan tekrar başlarmış. O zaman bende hiç kullanmayayım dedim. Burasını birde birkaç sayfayı takip ediyorum hemen hemen herkes bu belirtileri yaşıyor galiba. Hatta bir üye uzun uzun hamilelik belirtileri yazmış baş dönme, mide bulantısı dahil, herkeste bunların hepsi normal yumurtlama belirtisi demiş. Çok şaşırdım bende hiçbir şey olmayınca.Valla en güzeli test Bnde aynı senin gibiyim tek belirti oluyo o da yapışkan şeffaf bi akıntı herkes şöyle oluyo böyle oluyo diyo ama tek belirti bu bende o yüzden testi tavsiye ederim kafan rahat olur
Herkes de aynı şey belirti vermez hatta aynı insanda bu ay kasık ağrısı olsa bir daha ki ay olmayabiliyor bende öyle oluyor.Kızlar benim kasıklarım karnım hiç ağrımaz ki. Belim de hiç yumurta çatlama belirtileri yok bende yada hissetmedim şimdiye kadar. Ben nasıl anlıycam şimdi yumurta oldu mu çatladı mı diye ? Takvim uygulaması indirdim ona bakıyorum da. Merak ettim herkeste belirti oluyor mu herkes hissediyor mu?
Canım dün yaptım negatif çıktıCanım gebelik testi yap bence evde varsa gidersin doktora
Etkili de olblr inşlh iyi birşey olurOzaman sende etkili oluyor demekki hadi bakalım hayırlısı
Testi kullanmaya başlayınca neden şimdiye kadar edinmedim diceksin bak görBende o akıntı sürekli var canım. Doktora bekarken gitmiştim. Bazı kadınlarda olur bu zararsız demişti. İlaç verdi kullan ama 1 sene sonra falan tekrar başlarmış. O zaman bende hiç kullanmayayım dedim. Burasını birde birkaç sayfayı takip ediyorum hemen hemen herkes bu belirtileri yaşıyor galiba. Hatta bir üye uzun uzun hamilelik belirtileri yazmış baş dönme, mide bulantısı dahil, herkeste bunların hepsi normal yumurtlama belirtisi demiş. Çok şaşırdım bende hiçbir şey olmayınca.
Bu ay takvim uygulamasına göre deniycem, olmazsa önümüzde ki ay alacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?