Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benmde erken bitti ya iki guncuk surduu
Hadi ya çok az sürmüş benim 5 gün sürdü bitti şükür beraber beklcz desene yumurtlamayı ama bn teste başlamcm cuma Hsg çekilecek o zamana kadar ve sonrasında 2 gün ilişki yasak zaten sonrasında hemen başlcm teste

Allah Allah bende öle bişey olmadı yumurtlama masajıda yapıyor musun canım belkide üşüttün ondan da olabilir

Günaydın kızlar ben de mart topoğinden geldim hepimize bu ay bol şanslar diliyorum göbişlerimiz dolsun inşallah T tulperde beni de listeye ekleyebilir misin canım
bat 22 nisan yaş 26 teşekkürler şimdiden

Bende senin gibiydim canım ebru bana başla demişti ovulasyon testine bende hsg öncesi ve sonra yaptım testi belki hsg öncesi yumurtlarsan göremezsin hsgden sonra başlatan ne zaman yumurtlıcam diye düşünürsün bu sefer kaçırm yani ben hsgden 2 gün sonrad yumurtlama masajı yapmıştım

Allah Allah bende öle bişey olmadı yumurtlama masajıda yapıyor musun canım belkide üşüttün ondan da olabilir
Yok masaja başlamadım. Üşütmüş olsam anlarım da bunun ağrısı başka normalde yumurtlama ve çatlamada olan ağrı aynı.

Pko var Bnde 20 günden önce yumurtlama olmuyo genelde

Kızlar benim kasıklarım karnım hiç ağrımaz ki. Belim de hiç yumurta çatlama belirtileri yok bende yada hissetmedim şimdiye kadar. Ben nasıl anlıycam şimdi yumurta oldu mu çatladı mı diye ? Takvim uygulaması indirdim ona bakıyorum da. Merak ettim herkeste belirti oluyor mu herkes hissediyor mu?

Valla en güzeli test Bnde aynı senin gibiyim tek belirti oluyo o da yapışkan şeffaf bi akıntı herkes şöyle oluyo böyle oluyo diyo ama tek belirti bu bende o yüzden testi tavsiye ederim kafan rahat olur

Canım biz ovulasyon testi kullanıyoruz geneli böle oyle arkadaşların takvim uygulamaları yanıltıcı oluyor çünkü

Valla en güzeli test Bnde aynı senin gibiyim tek belirti oluyo o da yapışkan şeffaf bi akıntı herkes şöyle oluyo böyle oluyo diyo ama tek belirti bu bende o yüzden testi tavsiye ederim kafan rahat olur
Bende o akıntı sürekli var canım. Doktora bekarken gitmiştim. Bazı kadınlarda olur bu zararsız demişti. İlaç verdi kullan ama 1 sene sonra falan tekrar başlarmış. O zaman bende hiç kullanmayayım dedim. Burasını birde birkaç sayfayı takip ediyorum hemen hemen herkes bu belirtileri yaşıyor galiba. Hatta bir üye uzun uzun hamilelik belirtileri yazmış baş dönme, mide bulantısı dahil, herkeste bunların hepsi normal yumurtlama belirtisi demiş. Çok şaşırdım bende hiçbir şey olmayınca.
Bu ay takvim uygulamasına göre deniycem, olmazsa önümüzde ki ay alacağım.

Herkes de aynı şey belirti vermez hatta aynı insanda bu ay kasık ağrısı olsa bir daha ki ay olmayabiliyor bende öyle oluyor. Sen akıntı takip et var mı sümüksü yada cinsel artış olur o zaman gögüsler de hassasiyet oluyor hatta kimisinde hafif lekelenme olur bunun gibi şeyleri takip edebilirsin canım benim bildiğim bunlar

Testi kullanmaya başlayınca neden şimdiye kadar edinmedim diceksin bak gör Bnde 2 aydır testle ilerliyorum sürekli acaba mı düşüncesi yok oluyo ve bi tık daha rahat oluyo kafan rabbim gönlümüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…