Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kimyasal olunca oyle oluyor canm ya. Zaten gec baslamisti erken bitti iyi oldu

Canım biz ovulasyon testi kullanıyoruz geneli böle oyle arkadaşların takvim uygulamaları yanıltıcı oluyor çünkü
Takvimin yanlış sonuç gösterdiğini de çok okudum aynen. İşte hiç belirti yok anlayabilmem için. Belirtileri okuyup takip etmeye çalıştım oda yok. Bir an korktum yumurtlamıyor muyum diye
Başka arkadaşta varmı ama belirti hissetmeyen normal demek ki. Olmazsa bir daha ki ay o. testi alırım artık bu ay geçti.

Bende sizin gibiydim hiç anlamazdım ama ovu den sonra hani yumurtlama gününü bilince hafif ağrım oluyor herkesin bünyesi farklı çünkü maden ovu yapmıyorsun haftada 3 kere değerlendirmeni yada gün aşırı değerlendirmeni tavsiye ederim inş tutar

Hoşbulduk canım benimmm mart topiginde yardımcı olmuştun bana ovulasyon testi vs bir sürü soruma cevap vermiştin inşallah bu ay hepimize umut getirir
Bu ayda olucaz birbirimize yardımcı inşallah bu ay güzel olur Allah büyük varsa getirir bu ay çoook çok amin.

evet canım klomen ağrısı gibi oluyor ama endişe etme yumurtalar büyüyor, havuç ben de yemiştim, sıkıntı olmuyor. kürü yumurtlama gününe kadar kullanmalısın, böyle bir gün var 2 gün yok değil :))

Hoş geldin bu arada canım. Her sayfa yöneticisinin farklı yoğurt yiyişi var bu yöneticimiz hep karışık yazıyor tarihleri. Aslında dediğin gibi daha güzel olacaktı.
Aynen öyle de bu şekilde takip de zor, kim yakın bizim tarihlere bakamıyoruz. diğer bir sayfadaki yönetici isim vermeyim uygun olmaz o tablodaki isimleri kopyala yapıştır yapıp soruyordu... T tulperde

Takvim senin adet gününden 14 gün öncesini yumurtlama olarak göstetir çünkü genelde o şekilde olur. Ama bazen erken ya da geç yumurtlayabiliyoruz özellikle adetleriniz düzenli değilse.
Benim takvimin gösterdiği genelde tutuyor çünkü adetlerim düzenlidir ve ovulasyon günümde gaz sancısı, kasık ağrıları ve yumurta beyazı kıvamında akıntılar gibi belirtiler yaşıyorum. Ama yine de adetin 10. ve 20. günü arasında 2-3 günde bir ilişki oluyor. Şimdiye kadar iki defa denedik birinde gebelik oldu, diğerinde de geçen ay kimyasal yani bu yöntemle tutturmuşuz ovulasyonu.
Yani adetleriniz düzenli ve iki üç günde bir ilişkiniz varsa testlere gerek yok bence.
Ben testlerin insanları strese soktuğunu düşünüyorum silik mi pik mi yok hadi koyulaştı ilişkiye girelim falan bir görev gibi sanki. Ama adet düzensizliği için kullanılabilir tabi.

Kizlar bu ay ilk defa ovulasyon kullandim 18 martta pik oldu ertesi günü de siliklesti. Reglime 8 gün var bugün yine Ovulasyon testi yaptım koyulaşıyor gibi sizce gebelik olabilir mi ?

Buda testim

Eklentiler

• 20210323_120017.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 27
Ama 12.gününe kadar kullanın diyor nette Birde 12.gün bana yeterli 14.gün yumurtlamam oluyor. Çok kullanmak iyi değil bana süt yapar diye korkuyorum prlokatinimde çıkarsa süt yapması için öneriyorlar doğum sonrası annelere birde masaj var yanı sıra havuç onlar yeterli olur kuduracak yumurtalarım bu ay

Kizlar bu ay ilk defa ovulasyon kullandim 18 martta pik oldu ertesi günü de siliklesti. Reglime 8 gün var bugün yine Ovulasyon testi yaptım koyulaşıyor gibi sizce gebelik olabilir mi ?
Yine yumurtluyor olablrsn atar mısın nasıl koyulaşma acaba ?

Attım canim çok koyu degil ama sonraki günler koyulasacak gibi duruyor Ben pek anlayamadım

Aynen öyle de bu şekilde takip de zor, kim yakın bizim tarihlere bakamıyoruz. diğer bir sayfadaki yönetici isim vermeyim uygun olmaz o tablodaki isimleri kopyala yapıştır yapıp soruyordu... T tulperde
Ben benimle kim var arıyorum ama sayfa ona ait belki bildiği vardır yada zor olmuştur yapması onu kendisi daha iyi bilir bilemiyorum ki.

Bu kadarcık olur canım istersen devam et nasıl olacak görmen amaçlı. Ama gebelik söz konusu olarak yorumlanamaz yanıltıcı olur
Tamam canım aydınlattign için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…