Kimyasal olunca oyle oluyor canm ya. Zaten gec baslamisti erken bitti iyi olduHadi ya çok az sürmüş benim 5 gün sürdü bitti şükür beraber beklcz desene yumurtlamayı ama bn teste başlamcm cuma Hsg çekilecek o zamana kadar ve sonrasında 2 gün ilişki yasak zatensonrasında hemen başlcm teste
Takvimin yanlış sonuç gösterdiğini de çok okudum aynen. İşte hiç belirti yok anlayabilmem için. Belirtileri okuyup takip etmeye çalıştım oda yok. Bir an korktum yumurtlamıyor muyum diyeCanım biz ovulasyon testi kullanıyoruz geneli böle oyle arkadaşların takvim uygulamaları yanıltıcı oluyor çünkü
Hadi ya ben henüz hiç gebelik yaşamadım bilmiyorum o yüzdenKimyasal olunca oyle oluyor canm ya. Zaten gec baslamisti erken bitti iyi oldu
Bende sizin gibiydim hiç anlamazdım ama ovu den sonra hani yumurtlama gününü bilince hafif ağrım oluyor herkesin bünyesi farklı çünkü maden ovu yapmıyorsun haftada 3 kere değerlendirmeni yada gün aşırı değerlendirmeni tavsiye ederim inş tutarTakvimin yanlış sonuç gösterdiğini de çok okudum aynen. İşte hiç belirti yok anlayabilmem için. Belirtileri okuyup takip etmeye çalıştım oda yok. Bir an korktum yumurtlamıyor muyum diye
Başka arkadaşta varmı ama belirti hissetmeyen normal demek ki. Olmazsa bir daha ki ay o. testi alırım artık bu ay geçti.
Hoşbulduk canım benimmm mart topiginde yardımcı olmuştun bana ovulasyon testi vs bir sürü soruma cevap vermiştinHoş geldin canım sanada günaydın Amin diliyorum güzel duan için
Bu ayda olucaz birbirimize yardımcı inşallahHoşbulduk canım benimmm mart topiginde yardımcı olmuştun bana ovulasyon testi vs bir sürü soruma cevap vermiştininşallah bu ay hepimize umut getirir
Geç döllenme ihtimali varmı kuzum ovulasyon testi yapmışmıydınCanım dün yaptım negatif çıktı
evet canım klomen ağrısı gibi oluyor ama endişe etme yumurtalar büyüyor, havuç ben de yemiştim, sıkıntı olmuyor. kürü yumurtlama gününe kadar kullanmalısın, böyle bir gün var 2 gün yok değil :))Eğer yoğun biraz daha sankim çok geldi banagenelde yumurtlama zamanı olan ağrı gibi bu. Hiç yaşamazdım adet sonrası ilk defa oldu 4 gündür kullanıyorum. Çörek otunu bu akşam azalttım tarçınla ama bal aynı birde havuç da yiyorum fazla mı uyardım acaba? Klomen alınca olmuştum birde böyle daha önceleri. 3 gün daha kullanayım bırakıcam. Sadece bal yicem.
Her ay yapmıştım bu ay yapmadım canım ama elimde 1 tane ovülasyon testi vardı 4 martta yapmıştım rengi koyuydu , geç döllenme ihtimali olmaz değil miGeç döllenme ihtimali varmı kuzum ovulasyon testi yapmışmıydın
Aynen öyle de bu şekilde takip de zor, kim yakın bizim tarihlere bakamıyoruz. diğer bir sayfadaki yönetici isim vermeyim uygun olmaz o tablodaki isimleri kopyala yapıştır yapıp soruyordu... T tulperdeHoş geldin bu arada canım.Her sayfa yöneticisinin farklı yoğurt yiyişi var bu yöneticimiz hep karışık yazıyor tarihleri. Aslında dediğin gibi daha güzel olacaktı.
Ama 12.gününe kadar kullanın diyor netteevet canım klomen ağrısı gibi oluyor ama endişe etme yumurtalar büyüyor, havuç ben de yemiştim, sıkıntı olmuyor. kürü yumurtlama gününe kadar kullanmalısın, böyle bir gün var 2 gün yok değil :))
Yine yumurtluyor olablrsn atar mısın nasıl koyulaşma acabaKizlar bu ay ilk defa ovulasyon kullandim 18 martta pik oldu ertesi günü de siliklesti. Reglime 8 gün var bugün yine Ovulasyon testi yaptım koyulaşıyor gibi sizce gebelik olabilir mi ?
Ben benimle kim var arıyorum
Bu kadarcık olur canımBuda testim
Tamam canım aydınlattign için teşekkür ederimBu kadarcık olur canımistersen devam et nasıl olacak görmen amaçlı. Ama gebelik söz konusu olarak yorumlanamaz yanıltıcı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?