Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi inş 2 gün sonra tekrar denerim artık...ben her ay böyle çizgi görüyorum ama hep negatif çıkıyor bu defa sizede sorayım dedim
Bende hiç bu kadar çizgi oluşmuyor canım. Çizginin gölgesi dahi olmuyor :)
Bana çizgi oluşmuş gibi geldi. Allah hayırlısını nasip etsin

Kızlar bat 20 Mart dün idrar testim negatifti , 1 saat önce hafif kahverengi leke geldi yerleşme kanaması olabilir miiiii çok unutlanmak istemedim inşallah regl başlamaz
İnşallah canım, kan versene hemen cıkar sonuç ...

Bazı şeyleri ittirmesek olmuyor... Sen de iyi ki varsın Bebitommm :)))
T tulperde canım, tablonun güncellenmesi bana ait değil onu diyim dedim
İttire İttire biz bu azimle bir Bebiş yaparsak değmesinler keyfimize sen naptın şimdi ovulasyon gördün mü canım konuşmadık bunu? Doktorla mı devam ediyorsun yoksam?

İttire İttire biz bu azimle bir Bebiş yaparsak değmesinler keyfimize sen naptın şimdi ovulasyon gördün mü canım konuşmadık bunu? Doktorla mı devam ediyorsun yoksam?
Kuzum ben hem ovü test kullandım hem de dr kontrol ediyordu. geçen hafta pzt HSG benzeri birşey çekerken (!) yumurtamın büyüdüğünü söyledi, ertesi günü iğnemi vuruldum. Şuan bekliyorum haftaya test yaparım artık... Tek tüp tıkalı cıktı, artık dr ne der bilmiyorum tüp mü yoksa tüpların rahmin detaylı incelenmesi için HSG mi, Laparoskopi mi... EŞime kalsa tüp diyor, beklemek isytemiyor.

Slm canım beni de ekler misiniz listeye.. Bat 12 nisan. 6 aydır deniyoruz ve bu ay klomen kullandım.

Dur bakalım herşeyi yapmışsın ne çıkacak inşallah hamiş kalırsın da eşinin tüp ısrarından kurtulursun sende rahat eder o da baba olur yoluna devam edersin dilerim tüpe odaklı adam kafasına koymuş sankim tüp garanti ama beklemek istemiyor zaman kaybetmek akıllı adam hep dedim sana eşin bu işin çok farkında

Eşim çılgın ya.. baba olma hevesi benden fazla... 1 ay rahatlayım dedim eski kiloma da düşerim kafam dağılır bir süre o da yok, yıktı ortalığı yok ben vaz geçmişmiyim...

Sen şuan ne durumdasın canım, aşılama demiştin en son..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…