Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bat 28 Mart cnm pazar günü. Hayırlısı olsun kuzum nasip. İnsallh senin de gönlüne göre olsun hemen gelsin bebisin

Ben bu ay topluca test siparis ettm netten ayni sizim gibi esimi yormayim heveslendirmeyim gidip almak zorunda kalmayim diye simdi yakin olsak bitane kapar kosa kosa gelirdim cok meraklandim.suan
Sagol cnm bnde gittim aldım bugun test Bi hevesle geldim yaptım negatif meger baya kendimi kandırmışım Bn hamileyim diye cok üzüldüm olmıcak galiba ya 1 tane oğlum var cok şükür rabbim onlara saglıklı uzun ömür versin ama ümitlerim tükeniyor artık

Bat 28 Mart cnm pazar günü. Hayırlısı olsun kuzum nasip. İnsallh senin de gönlüne göre olsun hemen gelsin bebisin
İşte 2 gün sonra yap için rahat eder. Yoksa da beklersin batı bir umut belki görünmez. Hepimizin gönlüne göre versin kim hamiş ise mutluluğu mutluluğumdur bu yol yorucu bekleyiş zor çünkü

Arkadaşlar selam bat 6 Nisan daha önce yazmıştım klomene başladım diye ama bugün kontrolde yumurta daha gelişmemiş dedi perşembe çağırdı yumurtlama gecikirse batta gecikir dimi gerçi temennim hiç gelmemesi ama bat bana yakın olanlar yumurtama gördünüz mü

Benimde bir oglum war 2.Ciyi planliyoruz 3.denemem olacak gecen subatta kimyasal gebelik gecirdm mart ayi olmadi uumutlarnisana ne zamandir denuyorsunuz

Benimde bir oglum war 2.Ciyi planliyoruz 3.denemem olacak gecen subatta kimyasal gebelik gecirdm mart ayi olmadi uumutlarnisana ne zamandir denuyorsunuz
Benimde bir kızım var 2. için 1 buçuk yıldır uğraşıyoruz

Ahh canım aynıyız senle oğlunda bu kadar uğraşmıydın ben hiç uğraşmadım ama ikinci neden böle oldu anlam veremedim

Doktora gittiniz mi gereken kontrol tahlilleri yaptırdınız mı?
Geçen ay gittim tüm tahlilleri yaptrıdım hsg ye girdim çok şükür temiz çıktı bi eşim kaldı oda iş yoğunluğundan gidemedi hatta doktor adetin 2. Günü gel aşılama yapalım dedi ben pek aşılama taraftarı değilim ama eşimde bu strese olmadı aşılama yaparız diyor siz yaptırdınızmı tahlil vs

Evet benim sezaryenden sonra istmosel oluşmuş o gebeliğe engelmiş ocak ayında histeroskopi oldum bu 2. ayim histeroskopiden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…