- 3 Mart 2021
- 304
- 450
- 33
- 32
İns bekliyim bakalım bu kadar bekledik demiBnce 2 gün sonra erken gebelik testi yapablrsn
Hadi İnşallah hayirlarla olsun canım heyecanimiz boşa gitmesin insallhhhYarın sabah ilk idrarla yap varsa çıkabilir. Benimde 8 gün kaldı çok heyecanlandım şimdiden
İnşallah vardır gebelik haberiyle hepimize umut olursunİns bekliyim bakalım bu kadar bekledik demi
Test yaptım negatif cok üzgünüm suanSizin hevesiniz boşa çıkmazda inşallah eşinizi de heveslendirirsinizo kadar iyi anlıyorum ki ben gizli alıyorum hep o yüzden testleri
Bat 28 Mart cnm pazar günü. Hayırlısı olsun kuzum nasip. İnsallh senin de gönlüne göre olsun hemen gelsin bebisinBat ne zaman? Bende bu belirtiler olup adet oldum inşllah siz olmazsınız dilerim. Güzel haberlerinizi alırımbu test işinde 12.gün test yaparak silikte olsa çizgi gören çok var eğer rahat etmek istersen dene derim 2 gün sorna test
Rica etsem benim listedeki bat tarihimi 18 Nisan olarak düzenler misiniz? Bu sabah regl oldum, mart ayı adetim bu. Bu topiği takip edeyim yine
İnsallh çok saol rabbim sanada tez vakitte hayırlısıyla versin..İnşallah vardır gebelik haberiyle hepimize umut olursun
Sagol cnm bnde gittim aldım bugun test Bi hevesle geldim yaptım negatif meger baya kendimi kandırmışım Bn hamileyim diye cok üzüldümBen bu ay topluca test siparis ettm nettenayni sizim gibi esimi yormayim heveslendirmeyim gidip almak zorunda kalmayim diye simdi yakin olsak bitane kapar kosa kosa gelirdim cok meraklandim.suan
İşte 2 gün sonra yap için rahat eder. Yoksa da beklersin batı bir umutBat 28 Mart cnm pazar günü. Hayırlısı olsun kuzum nasip. İnsallh senin de gönlüne göre olsun hemen gelsin bebisin
Bat kaçtı peki?Test yaptım negatif cok üzgünüm suan
Bende çarşambadan başlarım sanırım çok sabırsızım bu ay. Bemde yalnızca kabızlık sorunu olduBenim 30 mart belirtilerim var. Kasık batmaları özellikle. Cuma günü test yapmayı düşünüyorum.
Benimde bir oglum war 2.Ciyi planliyoruz 3.denemem olacak gecen subatta kimyasal gebelik gecirdm mart ayi olmadi uumutlarnisana ne zamandir denuyorsunuzSagol cnm bnde gittim aldım bugun test Bi hevesle geldim yaptım negatif meger baya kendimi kandırmışım Bn hamileyim diye cok üzüldümolmıcak galiba ya 1 tane oğlum var cok şükür rabbim onlara saglıklı uzun ömür versin ama ümitlerim tükeniyor artık
Hiç sorma canım ya geçmiyor zaman benim bat 2 Nisan gün sayıyorum artıkAy hiç yaptırmam o zaman ya boşuna. Ya şu zaman neden akmıyor hızlı hızlıbu kadar takıntılı olduğumu bilmezdim meğersem ne takıntılıymışım
Benimde bir kızım var 2. için 1 buçuk yıldır uğraşıyoruzBenimde bir oglum war 2.Ciyi planliyoruz 3.denemem olacak gecen subatta kimyasal gebelik gecirdm mart ayi olmadi uumutlarnisana ne zamandir denuyorsunuz
Ahh canım aynıyız senle oğlunda bu kadar uğraşmıydın ben hiç uğraşmadım ama ikinci neden böle oldu anlam veremedimSagol cnm bnde gittim aldım bugun test Bi hevesle geldim yaptım negatif meger baya kendimi kandırmışım Bn hamileyim diye cok üzüldümolmıcak galiba ya 1 tane oğlum var cok şükür rabbim onlara saglıklı uzun ömür versin ama ümitlerim tükeniyor artık
Benim 2 yıl oldu uğraşım tutmuyor şaşırdık yaBenimde bir kızım var 2. için 1 buçuk yıldır uğraşıyoruz
Doktora gittiniz mi gereken kontrol tahlilleri yaptırdınız mı?Benim 2 yıl oldu uğraşım tutmuyor şaşırdık ya
Geçen ay gittim tüm tahlilleri yaptrıdım hsg ye girdim çok şükür temiz çıktı bi eşim kaldı oda iş yoğunluğundan gidemedi hatta doktor adetin 2. Günü gel aşılama yapalım dedi ben pek aşılama taraftarı değilim ama eşimde bu strese olmadı aşılama yaparız diyor siz yaptırdınızmı tahlil vsDoktora gittiniz mi gereken kontrol tahlilleri yaptırdınız mı?
Evet benim sezaryenden sonra istmosel oluşmuş o gebeliğe engelmiş ocak ayında histeroskopi oldum bu 2. ayim histeroskopiden sonraGeçen ay gittim tüm tahlilleri yaptrıdım hsg ye girdim çok şükür temiz çıktı bi eşim kaldı oda iş yoğunluğundan gidemedi hatta doktor adetin 2. Günü gel aşılama yapalım dedi ben pek aşılama taraftarı değilim ama eşimde bu strese olmadı aşılama yaparız diyor siz yaptırdınızmı tahlil vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?