Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olsun desin dursun sen bak kafana göre biraz denemeden emin olunca ister istemez olmazsa o yola gireceksin zaten
Benim regli hafta sonuna denk geldi 2.günü cumaya sonra doktor yokmuş bende gidemedim aşılama da 2.günü gitmek şartmış bende 5.günü gittim onlarda adetin 2.günü gel başlarız dedi bende zaten gönlümde yok sürekli önüne birşey çıkıyor dedim ilaçlarımı aldım folik asit d vitaminimlerimi eve geldim. Bir yerde işime geldi derslerime çalışıyorum ikisi aşırı zor olacaktı. Herşey de var hayır netten ovulasyon sipariş ettim günleri değerlendirip bat beklerim

Bu topikte de çok varmış batı 28 ve 30 mart olan, benimde 29 mart ama o yok sanırım. Batı 28 mart olanlardan test yapan ya da belirti yaşayan var mı acabaa?

İyi geceler kızlar bat cumartesi pazar gibi görünüyor. Sol kasığımda inanılmaz ağrı var böyle regl olacak gibi bir de gaz doldum ya bunlar belirti olabilir mi yoksa gene mi kırmızılar görünecek
Kuzum kendini dinleme kafanı dağıt inşallah belirtidir Germencik öğrenirsin

hayırlısı olsun kuzum, haklısın herşeyde vardır bir hayır.. Bak benim kaynım yeni evledi eşi hamile çıktı, üst kattalar hergün görüyorum. İçerledim duyduğumda keşke dedim bende de olsa.. ama sonra da dedim ki vardır bir hayır... Ovü testi vermen iyi olmuş, regl biter bitmez başla kuzum 2. çizgi hafif silik olunca çalışmalara başlayın, 1 var 1 yok...

Yinede Rabbim geç de olsa versin hepimize en doğru zamanda eşin napsın o da erkek kafasıyla içlenmiş ondan istiyor olabilr. En iyisini Rabbim bilir bizler için. Benim testler yarın geliyor bakalım genelde 13.gün koyulaşma olur 14.pik olur bazen bu pik 15.gün devam eder 16.çatlama tam olur ama bazende 14.gün pik oluyor hemende çatlama olabiliyor bu ay ne eder ne gösterir bakalım. Her ay elimden geleni yapıyorum gerisi Allah kerim. 2 aydır özellikle pik değerlendirme çok güzel amma tutmadı bu ay belki başarırım

Benim 30 mart belirtilerim var. Kasık batmaları özellikle. Cuma günü test yapmayı düşünüyorum.
Ne zaman test yapıyorsun kuzum :)

Bu arada Bat tarihi geçmiş olanlar haber vermezlerse listeden cıkarılacak diye yazmışsın ya istersen birkaç gün daha bekle, bazıları geç test yapıyor ya da yapmaya fırsat buluyorlar...

Canım yazanları bekliyorum zaten ama bir kere listeye alınıp sonra asla tek yorum yazmayanlar var onları çıkarıyorum ki onları da zaten birkaç gün sonra çıkarıyorum anında gününde değil yani.
T Tmavii mesela yazdığı için ve henüz kesinleşmediğinden silmedim fark ettiyseniz.

Ben bugun sogan suyuna basladm. Adetm dun kesilmisti.

Kızlar 19,20 mart yumurtlama 21 mart çatlama. Bat 4 Nisan. 26 martta doktora gidicem başka bir sebepten ama kan testinde çıkarmı sizce varsa? Batı 4 nisan olanlar nedir durumlarınız?

Bnce 2 gün sonra erken gebelik testi yapablrsn

Erken gebelik testleri 5 gün önceden gösteriyor aslında ama. İstersen 2,3 gün daha bekle kesin olsun istiyorsan kuzum.

Yarın sabah ilk idrarla yap varsa çıkabilir. Benimde 8 gün kaldı çok heyecanlandım şimdiden

Bat ne zaman? Bende bu belirtiler olup adet oldum inşllah siz olmazsınız dilerim. Güzel haberlerinizi alırım bu test işinde 12.gün test yaparak silikte olsa çizgi gören çok var eğer rahat etmek istersen dene derim 2 gün sorna test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…