Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç sorma canım ya geçmiyor zaman benim bat 2 Nisan gün sayıyorum artık
Uygulamada benimde adet 2 nisan ama yumurtlamaya göre sayınca 4 nisan oluyor bel ağrım var ve bir de kasık sancım o yüzden hep test yapasım geliyor daha önce bir dış gebelik geçirdim ve buna benzer bir şikayet ile doktora gittiğimde öğrenmiştim gebeliğimi. Senn yumurtlama ne zaman oldu?

Evet benim sezaryenden sonra istmosel oluşmuş o gebeliğe engelmiş ocak ayında histeroskopi oldum bu 2. ayim histeroskopiden sonra
İnşallah bu ay hepimiz hayırlı haberler alırız bu ay bazı arkadaşlarla beraber bal tarçın çörek otu karışımı deniyoruz isterseniz sizde yapın bir umuttur diyoruz

İnşallah bu ay hepimiz hayırlı haberler alırız bu ay bazı arkadaşlarla beraber bal tarçın çörek otu karışımı deniyoruz isterseniz sizde yapın bir umuttur diyoruz
Ben c life diye bir macun aldim bu ay onu kullandım faydasını gören çok kişi varmış

Beni de ekleyebilir misiniz bat 26 Nisan yaş 29 T tulperde

Benimde bir oglum war 2.Ciyi planliyoruz 3.denemem olacak gecen subatta kimyasal gebelik gecirdm mart ayi olmadi uumutlarnisana n
Benimde bir kızım var 2. için 1 buçuk yıldır uğraşıyoruz
Bende korkuyorum iste yeni basladik ama boyle duydukca hani olmuyor diye ogluma 6.ayda hamile kalmistim

Kızlar güncellemeleri yeni eklemeleri falan sırayı bozmadan yapabildim çok kolaymış gerçekten bilgisayarda düzenlenebiliyormuş ben telefondan yaptığım için becerememişim meğer
Telefondan biraz zor olur tabiki canım. Emeklerimize seni uğraştırmamıza değer inşallah

Ben haftasonu gittim dr her şey normal dedi ilk deneyeceğim falan dedim ilk denemede olur muhtemelen dedi umutlanmak istemiyorum ama çok heycanlıyım
İnşallah gönlündeki gibi olur canım :)

Çok gerçekçi düşünce aklımızda olmamalı böyle tamam günleri değerlendirip salmak lazım olursa Allahtan diyeceksin olmazsa devam diyeceksin bunu çok iyi anladım kendim de
Yani ben o konuda da aslında biraz aykırı düşünüyorum. Evet tabi yumurtlama döneminde ilişki gerekiyor ama bunu zaten normalde yanyana olan eşlerin kaçırma ihtimali de pek olmamalı yani 2 gün olmasa 3. Gün olur herhalde di mi
O yüzden aha da bugün yumurtladim hadi yapalım diyerek robotikleşmek bana yanlış geliyor. Bu görev değil sonuçta

Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim

Arkadaşlar anlamıyorum neden bekliyorsunuz görev gibi parayla mı Allah aşkına
Spermin kalitesi için 1 gün bekle 1 gün yap yeterli yani beklemeyin ovulasyona da gerek var mı bu şekilde zaten catladigi gün vücudunuzda sperm bulunuyor olacak

Benim eşim olmadığı için iş gereği yumurtlama takibi yaparak oluyor robotlaşmak durumu olmuyor ben geleceği günü o da aynı can attığı için iş eğlenceye dönüyor iznini ovulasyon dönemi kullanıyor toplu balayı gibi oluyor bana kocam sırnaşık sırnaşık işler Ama evdeyse eşler adama belli etmeden ovulsayon zamanlarında keyfi ilişki yaşamak daha iyi görevmiş gibi olmamalı. Zaten ovulasyon dönemlerinde 2 günde bir olursa birisi tabi ki bulacaktır. Birde hadi yapalım deyince o cidden olmuyor yaa onu da yaşadım. Yatakda yarım saat güldüğüm olmuştur ciddiyet sıfır eşimde aynen

Bence bat.ı bekle canım benim battan 2 gün sonra bile çıkmamıştı ilk hamileligimde. Kanda çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…