İnsallh canm. Allah emeklerini bosa cikarmasin. Bu mubarek ayda alalim hayrli haverleri. Bol bol dua edelimBende korkardımya korktuğum gelecekti ya da beklediğim inşlh bunun sonunda beklediğim gelir çok sevdim yemeyi filan da
Anladm cnm. İnsallh direkt olur. Kimyasal da kotu pskilojiBen her ay mens günümden önce test yaptım. Hiç silik çizgi bile görmedim. O yüzden kimyasal gebelik geçirmediğime eminim.
aynısını bana da söylemişti doktor, ben adetten bir gün önce yapmıştım testi ve pozitifi görünce koşa koşa gitmiştim adeti beklediğim günKimyasal da rastgele ogreniliyor ya.ben testi cok erken yapmasam pozitifi gormesem bilemeyecktm.brnim doktor demisti kadinlar kimyasal gebelk cok gecirir ama adetle gittigi icin bilmez die
Amin inşallah canım benimde ilk denemem olacak tatlı bi heyecan var o yüzden bendede bi buçuk senelik evliyimÇok sağol canım, haklısın çok şükür öyle bir travma yaşamadım...İnşallah hepimizin bu ay yüzü güler diyeyim ben de
İnşallah sayılı kişiler var özellikle onların daha hızlı olmasını istiyorum buradan tanıdığımİnsallh canm. Allah emeklerini bosa cikarmasin. Bu mubarek ayda alalim hayrli haverleri. Bol bol dua edelim
Muhtemelen öyledir ama bir sorun mu var acaba demekten de iyidir herhalde. Gebe kalamamaktan ziyade acaba bende ya da eşimde bir sorun mu var demekten kafayı yiyeceğim.Anladm cnm. İnsallh direkt olur. Kimyasal da kotu pskiloji
İnşallh canım valla ben artık düşünmek belirti aramak istemiyorum daha da 11 gün var. Annemlere gidicem. 31 mart akşam dönücem. 1 nisanda da test yapacam yetti canımaKuzu normalde adetten 2 3 gün önce ağrılarım başlar benim ama ne zaman gebelik kararı aldım vücudum her ay değişik şeyler gösteriyor bana bende hayret ediyorum yumurtlama zamanımı bu ay hissettim çok ama arada bi saf saf bi sancı mı deseem ağrı mı desem bilemedim görelim bakalım nasip inşallah hayıt tohumu vesile olmuştur bana da...rabbim evlatlarını bağışlasın inşallah kuzum
Amin inşallah canım benimde ilk denemem olacak tatlı bi heyecan var o yüzden bendede bi buçuk senelik evliyim
Kız ramazan olsa nolacak sanki benim için fark etmezKalmazsak birdahaki ay ramazanmübarek sonraki ay bayram olur iştemem geldi gelmedi kendisi bilir artıkın yiter
Walla cok mantikliMuhtemelen öyledir ama bir sorun mu var acaba demekten de iyidir herhalde. Gebe kalamamaktan ziyade acaba bende ya da eşimde bir sorun mu var demekten kafayı yiyeceğim.
Ben bir yıl dolmadan gidip sperm testi falan verilmiyor diye biliyorum. Daha doğrusu doktorlar öyle demişti. Ama bir yıldır deniyoruz diyeceğim. Nerden bilecekler sonuçta. Benim hiç aklıma gelmemişti. Burdan bir arkadaş böyle söyledi sağolsunBu ay da olmasa doktora gideceğim. Sadece kan ve ultrason yapıldı bana. Eşime de kan tahlili. Bunların sonuçları iyi çıktı
Ne güzel bi haber buuİnşallah sayılı kişiler var özellikle onların daha hızlı olmasını istiyorum buradan tanıdığımtopluca olsun ama sıralamaya bizi öne alsın hele beni bir denecük için savaşıyorum bir gayret bu akşam arkdşm hamilelik haberini aldım sankim herkes evrende hamiş olacak ben kalacam gibi. Birde o kadar kilolu ki 120 var aklım çocuk nasıl durdu dedim birde kilo önemli diyorlar ayyy ne önemli ben çözemedim bu işlerde.
Yani cnm simdi bir arkadsa da yazdm. Benm arkds 1.5 yil denediler. Yumurtalar iyi spermler super ama olmuyordu sonra tedavisiz oldu cok sukur. Acaba stresten miydi bilemiyorm ki. İnsallh aliriz senin de haberini bu ay ya. İlk cocugun heyecani illlaki daha farkli oluyorİnşallah sayılı kişiler var özellikle onların daha hızlı olmasını istiyorum buradan tanıdığımtopluca olsun ama sıralamaya bizi öne alsın hele beni bir denecük için savaşıyorum bir gayret bu akşam arkdşm hamilelik haberini aldım sankim herkes evrende hamiş olacak ben kalacam gibi. Birde o kadar kilolu ki 120 var aklım çocuk nasıl durdu dedim birde kilo önemli diyorlar ayyy ne önemli ben çözemedim bu işlerde.
Benm de mart olmayinca mayisa birakaym dedm de. Olmuyor yani istedgmz ay onu da gordukNe güzel bi haber buuyeni hamiş haberleri aldıkça umutlaniyor insan ben normalde mayısta deneyecektim ama bir ay öne çektim bugün anı bi kararla ama tabi baya teşvik aldım yakın çevrem arkadaşlarım baya bi gazladilar beni bende artık zamanının geldiğini düşünüyorum kısmet bakalım hayırlısı hepimize nasip olur insallah
Stresin gebe kalmayı çok etkilediğini duymuştum, kafaya takma demesi kolay ama gerçekten görevmiş gibi değil , eşinle onu istediğin için seviş , çocuk kısmını düşünmeden anı yaşamaya çalış, stres birçok hastalığın kökü olduğu gibi, vücudu her açıdan etkileyen birşey, sen stres yaptıkça kortizol salgılıyor bedenin ve embriyo oluşumunu engelliyor, kim bilirMuhtemelen öyledir ama bir sorun mu var acaba demekten de iyidir herhalde. Gebe kalamamaktan ziyade acaba bende ya da eşimde bir sorun mu var demekten kafayı yiyeceğim.
Ben bir yıl dolmadan gidip sperm testi falan verilmiyor diye biliyorum. Daha doğrusu doktorlar öyle demişti. Ama bir yıldır deniyoruz diyeceğim. Nerden bilecekler sonuçta. Benim hiç aklıma gelmemişti. Burdan bir arkadaş böyle söyledi sağolsunBu ay da olmasa doktora gideceğim. Sadece kan ve ultrason yapıldı bana. Eşime de kan tahlili. Bunların sonuçları iyi çıktı
Çok güzel soru sordun hemen cvplıyorum doktora aşılama için gidecem ve bu durumda ilaç alıcamKız ramazan olsa nolacak sanki benim için fark etmez
O yuzden ben bu ay iki pozitif testimi de sakladm esim heyecanlaasin die. Yazik gordu ewi kaldrdi ama sonraki gunler yaptgm testler negatif olunca malesef hayal kirkligi oldu tabiaynısını bana da söylemişti doktor, ben adetten bir gün önce yapmıştım testi ve pozitifi görünce koşa koşa gitmiştim adeti beklediğim günoysa bir dur di mi, birkaç gün daha geçsin, bir de kan ver , beta hcg artışı nasıl normal mi bak ona göre git. İşte bunlar tecrübe olarak döndü bana şimdi.
Bence eşin ürolojiye bi görünsün. Peki yumurtlama görüyor musun?Muhtemelen öyledir ama bir sorun mu var acaba demekten de iyidir herhalde. Gebe kalamamaktan ziyade acaba bende ya da eşimde bir sorun mu var demekten kafayı yiyeceğim.
Canım neyse şimdiden onları düşünme hayırlısı belki bu ay bi sürpriz olurÇok güzel soru sordun hemen cvplıyorum doktora aşılama için gidecem ve bu durumda ilaç alıcamzaten adet olursam ilk gün tutuyorum sonra adet geliyor adetle ramazan 4 veya 5 gün gider ondan sonra en zor kısmı eşim ramazan ramazan ne günah işledi bunu çekecek hastanede diyorum ramazan hadi aşılama kalsın ahaaahaa sonraki adet oluşum bayrama denk geliyor her yer tatil benim günahım neydi acaba demeden geçemiyorum. Bu kısımlara geçmeden olması temennisi içindeyim çok şey düşünüyorum çooook
Haberler düzel en az kendim kadar seviniyorum bizleri de sevindirsin diyerek dua ediyorumNe güzel bi haber buuyeni hamiş haberleri aldıkça umutlaniyor insan ben normalde mayısta deneyecektim ama bir ay öne çektim bugün anı bi kararla ama tabi baya teşvik aldım yakın çevrem arkadaşlarım baya bi gazladilar beni bende artık zamanının geldiğini düşünüyorum kısmet bakalım hayırlısı hepimize nasip olur insallah
İşte bu ayda olmazsa böyle bir yalan söyleyip testi yaptıracağız. Zaten 2 senelik evliyiz. Kimse anlamazWalla cok mantiklibu forumda olmasa napacaz.yani benim arkdsm da 1.5 yil denedi ikisinde de sknti yoktu cok sukur oldu. İnsallh sknti yoktr canm. İnsallh gelecegi gunu bekliyordur sprem kalitesine falan baktirabilseydnz iyi olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?