Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bana direk düşük dendi. Kürtaja gerek yok içeri temiz dendi..
Ama ben baya büyük bir parça düşürdüm avuç içim kadar.

Tamam da herşey amh ile bitmiyor belki başka sorun var erkenden öğrensek erkenden tedavi olsak erkenden çocuğumuza kavuşsak kötümü neden 1 yılımı kaybedeyim ki boş yere.
3 doktora gittim üçü de aynı şeyi söyledi. Ben artık gitmeye çekiniyorum.

Kızlar henüz yeni aklıma geldi ben dün rüyamda ultrasona giriyordum rahimde bişeyler görünüyordu valla yeni aklıma geldi unutmuşum.. Kese gibi 2 taneydi. Doktora diyorum ne bunlar diye oyle karmaşık şeyler tam net hatırlamıyorum. Ya heyecanlandım bilinç altı da olabilir.

İyi ki gitmemişsin biliyor musun, travmatik oluyor, bir de düşüğü konduramıyorsun, yerleşme kanaması sandım ben önce saf gibi..pıhtılar gelmeye başlayınca içimden düşük fikri geçti ama yine de umudumu kaybetmek ya da bu kötü gerçeği kabul etmek istememiştim...kısmet hayatta herşey.. neysr canım bu ay güzel haberlerimiz olur belki kim bilir

3 doktora gittim üçü de aynı şeyi söyledi. Ben artık gitmeye çekiniyorum.
Valla insanı zorla yalana itiyolar. Benim 2 düşüğüm var diyen kimse beni umursamadı yalan attım valla 3 dedim. Yaptılar testi pıhtılaşma çıktı. Ne yani tekrar bu kadar stres çaba hamile kal onu Da düşür öyle gel demek gibi bişey bu yani

O kadar haklısınız ki. Benim de hiç aklıma gelmedi 1 yıldır deniyoruz demek. Sanki anlayacaklarmış gibi. Ama bu sefer mecbur yalan söyleyeceğim. Bir tek eşimi ikna etmek kaldı. Sanırım ikna olur o da.

Boşver kiloyu filan alıp veriyoruz bir iş değişmiyor Bebiş olması olayına odaklan canım bebişin peşinde koşarken eriyeceğiz öyle düşünben öyle düşünüyrm.. Tam zamanı çalışmalarına odaklan. Bende yok şöyle yok böyle derken 1.5 yıl oldu düşüğümden sonra hamiş kalamadım. Bugün olur yarın derken inanki hızlı geçiyor süreç. Bilinçli şekilde devam et bu yoluna Rabbim senin ellerini en kısa zamanda doldursun dilerim

Oooo seninki bayağı büyükmüş canım yaa benim o kadar değildi...burun kanayınca oluşan pıhtılar gibiydi...gelmiş geçmiş olsun hepimize ve bir daha da yaşanmasın inşallah
Valla bana direk düşük dendi. Kürtaja gerek yok içeri temiz dendi..
Ama ben baya büyük bir parça düşürdüm avuç içim kadar.

O kadar haklısınız ki. Benim de hiç aklıma gelmedi 1 yıldır deniyoruz demek. Sanki anlayacaklarmış gibi. Ama bu sefer mecbur yalan söyleyeceğim. Bir tek eşimi ikna etmek kaldı. Sanırım ikna olur o da.
Ben eşimi çok sıkıştırdım sorarlarsa sakın 2 deme 3 diyeceksin diye. Artık oda boyun eğdi. Stres oluyorum psikolojim bozuluyor bişey çıksın ya Da çıkmasın ben baktırmak istiyorum beni çok etkiliyor kötü yönde vs dersen bence ikna olur

Oooo seninki bayağı büyükmüş canım yaa benim o kadar değildi...burun kanayınca oluşan pıhtılar gibiydi...gelmiş geçmiş olsun hepimize ve bir daha da yaşanmasın inşallah
Amin inşallah canım çok zor rabbim düşmanım Başına vermesin. Evlat acısı karnında bile Olsa çok zor yani.

Amin canm. Gunler de gecmiyor ki daha adetimin 5. Gunu amann. Nerde yumrta olacak pik olacak catlayacak sonra da gun sayacaz. Gecen ay iskence gibiydi amnnn
Bana şu yumurtlama sonrası zor geliyor hemencik geçse diye aya çıkıyom birde pandemi var diye evde tıkılıp kaldım sar başa sar sar düşün sar sar oraya sar buraya sar kadınlar kulubune sardım kocam diyecek bu kadının elinde tel bu kadar olmaz çünkü hiç telle oynamazdımliseli aşıklar gibi buraya msj yazıcam diye deli oluyorum

Canım bişey merak ettim düşüğün kaç haftalıktı ve düştükten sonraki süreçte hsg çekindinmi bide kürtaj olmuş muydun

Aynen ben de böyle demeyi düşünüyorum inşallah bu gerek kalmaz ama gebelik olmazsa bu dediklerinizi söyleyeceğim.

Canım bişey merak ettim düşüğün kaç haftalıktı ve düştükten sonraki süreçte hsg çekindinmi bide kürtaj olmuş muydun
Düşüğüm 8 haftalıktı ve düşmedi kanamam olmadı doktorlar içimde parça kaldığı için kürtaj ettiler çünkü içimde parçalanmıştı bebeğim. Kürtaj sonrsı korundum 4 ay filan. Hsg çekildim çekileli 3 ay oldu

Aynen ya o surec hic gecmiyor zaten. Ben de arada okuyup guluyorm esim de dio kafayi yiyeceksin bu forumdan

Anladım canım kürtaj sonra yapışılkık gibi durumlar olabildiğini okumuştum. Ondan kalamıyor olabilir misin diyecektim ki. Hsg çekilmişsin inşallah olur bu ay canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…