- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.960
- 158
- 27
Valla bana direk düşük dendi. Kürtaja gerek yok içeri temiz dendi..Evet canım kese görünmüştü, ultrason fotosu bile vardı. Doktor kimyasal dedi ama, belki bazı kimyasallarda görünüyordur kese..hep koyu kırmızımsı pıhtılar düştü benim pedime, 3-4 gün sürdü, evde kendi kendime düşürdüm, sancılıydı, ağrısı adet sancısının 3 tık üstüydü kesinlikle..sana ne teşhis koymuştu ki doktor ?
3 doktora gittim üçü de aynı şeyi söyledi. Ben artık gitmeye çekiniyorum.Tamam da herşey amh ile bitmiyor belki başka sorun var erkenden öğrensek erkenden tedavi olsak erkenden çocuğumuza kavuşsak kötümü neden 1 yılımı kaybedeyim ki boş yere.
İyi ki gitmemişsin biliyor musun, travmatik oluyor, bir de düşüğü konduramıyorsun, yerleşme kanaması sandım ben önce saf gibi..pıhtılar gelmeye başlayınca içimden düşük fikri geçti ama yine de umudumu kaybetmek ya da bu kötü gerçeği kabul etmek istememiştim...kısmet hayatta herşey..Yaa çok kotu olmus yaaa.rabbim hemencecik kardesini nasup etsin yavrucagin. Cocuklarin duasi kabul olurben pozitifi gordgm halde reglim 1 hafta gecmeden gitmem dedim kan vermeye oyle de oldu. Reglim 4 gun gecikti gitmedm yine de iyiki gitmemism ya daha uzulurmusuz
Valla insanı zorla yalana itiyolar. Benim 2 düşüğüm var diyen kimse beni umursamadı yalan attım valla 3 dedim. Yaptılar testi pıhtılaşma çıktı. Ne yani tekrar bu kadar stres çaba hamile kal onu Da düşür öyle gel demek gibi bişey bu yani3 doktora gittim üçü de aynı şeyi söyledi. Ben artık gitmeye çekiniyorum.
O kadar haklısınız ki. Benim de hiç aklıma gelmedi 1 yıldır deniyoruz demek. Sanki anlayacaklarmış gibi. Ama bu sefer mecbur yalan söyleyeceğim. Bir tek eşimi ikna etmek kaldı. Sanırım ikna olur o da.Valla insanı zorla yalana itiyolar. Benim 2 düşüğüm var diyen kimse beni umursamadı yalan attım valla 3 dedim. Yaptılar testi pıhtılaşma çıktı. Ne yani tekrar bu kadar stres çaba hamile kal onu Da düşür öyle gel demek gibi bişey bu yani
Boşver kiloyu filan alıp veriyoruz bir iş değişmiyor Bebiş olması olayına odaklan canım bebişin peşinde koşarken eriyeceğiz öyle düşün1 buçuk senedir evliyim evlendikten 10 ay sonra miyom ameliyatı oldum 3 ay gebelik düşünme dedi bana doktor rahim kendini toparlasin dedi sonra ben ameliyattan sonra kilo aldım yaklaşık yaklaşık 3 aydır diyet.yapiyorum 7 kilo verdim amacım kilo verdikten sonra gebelik düşünmekti mayısta son iki kilomu verip denemeye başlayacaktım ama nisana çekeyim dedim
Valla bana direk düşük dendi. Kürtaja gerek yok içeri temiz dendi..
Ama ben baya büyük bir parça düşürdüm avuç içim kadar.
Ben eşimi çok sıkıştırdım sorarlarsa sakın 2 deme 3 diyeceksin diye.O kadar haklısınız ki. Benim de hiç aklıma gelmedi 1 yıldır deniyoruz demek. Sanki anlayacaklarmış gibi. Ama bu sefer mecbur yalan söyleyeceğim. Bir tek eşimi ikna etmek kaldı. Sanırım ikna olur o da.
Amin inşallah canım çok zor rabbim düşmanım Başına vermesin. Evlat acısı karnında bile Olsa çok zor yani.Oooo seninki bayağı büyükmüş canım yaa benim o kadar değildi...burun kanayınca oluşan pıhtılar gibiydi...gelmiş geçmiş olsun hepimize ve bir daha da yaşanmasın inşallah
Bana şu yumurtlama sonrası zor geliyor hemencik geçse diye aya çıkıyom birde pandemi var diye evde tıkılıp kaldım sar başa sar sar düşün sar sar oraya sar buraya sar kadınlar kulubune sardımAmin canm. Gunler de gecmiyor ki daha adetimin 5. Gunu amann. Nerde yumrta olacak pik olacak catlayacak sonra da gun sayacaz. Gecen ay iskence gibiydi amnnn
Canım bişey merak ettim düşüğün kaç haftalıktı ve düştükten sonraki süreçte hsg çekindinmi bide kürtaj olmuş muydunBoşver kiloyu filan alıp veriyoruz bir iş değişmiyor Bebiş olması olayına odaklan canım bebişin peşinde koşarken eriyeceğiz öyle düşünben öyle düşünüyrm. . Tam zamanı çalışmalarına odaklan. Bende yok şöyle yok böyle derken 1.5 yıl oldu düşüğümden sonra hamiş kalamadım. Bugün olur yarın derken inanki hızlı geçiyor süreç. Bilinçli şekilde devam et bu yoluna Rabbim senin ellerini en kısa zamanda doldursun dilerim
Amin canım benim...senin düşük birden fazla galiba , kızım falan yazmışsın cinsiyeti belli miydi birinin ?Amin inşallah canım çok zor rabbim düşmanım Başına vermesin. Evlat acısı karnında bile Olsa çok zor yani.
Ben eşimi çok sıkıştırdım sorarlarsa sakın 2 deme 3 diyeceksin diye.Artık oda boyun eğdi. Stres oluyorum psikolojim bozuluyor bişey çıksın ya Da çıkmasın ben baktırmak istiyorum beni çok etkiliyor kötü yönde vs dersen bence ikna olur
Düşüğüm 8 haftalıktı ve düşmedi kanamam olmadı doktorlar içimde parça kaldığı için kürtaj ettiler çünkü içimde parçalanmıştı bebeğim. Kürtaj sonrsı korundum 4 ay filan. Hsg çekildim çekileli 3 ay olduCanım bişey merak ettim düşüğün kaç haftalıktı ve düştükten sonraki süreçte hsg çekindinmi bide kürtaj olmuş muydun
Aynen ya o surec hic gecmiyor zaten. Ben de arada okuyup guluyorm esim de dio kafayi yiyeceksin bu forumdanBana şu yumurtlama sonrası zor geliyor hemencik geçse diye aya çıkıyom birde pandemi var diye evde tıkılıp kaldım sar başa sar sar düşün sar sar oraya sar buraya sar kadınlar kulubune sardımkocam diyecek bu kadının elinde tel bu kadar olmaz çünkü hiç telle oynamazdım liseli aşıklar gibi buraya msj yazıcam diye deli oluyorum
Evet canım belliydi kızdı 5 aylıktı maalesef kaybettimAmin canım benim...senin düşük birden fazla galiba , kızım falan yazmışsın cinsiyeti belli miydi birinin ?
Deseydin kafası yemişler olarak mutlu da oluruz biz yersem yerim diyeAynen ya o surec hic gecmiyor zaten. Ben de arada okuyup guluyorm esim de dio kafayi yiyeceksin bu forumdan
Anladım canım kürtaj sonra yapışılkık gibi durumlar olabildiğini okumuştum. Ondan kalamıyor olabilir misin diyecektim ki. Hsg çekilmişsin inşallah olur bu ay canımDüşüğüm 8 haftalıktı ve düşmedi kanamam olmadı doktorlar içimde parça kaldığı için kürtaj ettiler çünkü içimde parçalanmıştı bebeğim. Kürtaj sonrsı korundum 4 ay filan. Hsg çekildim çekileli 3 ay oldu
Çok üzüldüm canım, başın sağ olsun. Sebebi neydi, anlaşıldı mıEvet canım belliydi kızdı 5 aylıktı maalesef kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?