Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence eşin ürolojiye bi görünsün. Peki yumurtlama görüyor musun?
Evet her ay oluyor. Tam zamanında. Test yeterince koyulaşıp çatlıyor. Mens tarihlerim de çok düzenli. Kist falan da yok. Tüm kan tahlili testlerimizi de yaptırdık bir şekilde. Onlar da iyi. Ultrasonla alttan ve üstten de bakıldı. Ama olmuyor. Bir tek hsg filmi ile sperm testi kaldı.

Tamam düşünmüyorum düşünme fikri git başımdan uyusam iyi sanırsam o zaman düşünmem
Bence de canım. Valla stres baş düşman ama hepimizde aynı şey var gerçekten.. En iyisi gün içinde de kendini başka şeylere ver. Düşünmek daha zor

O yuzden ben bu ay iki pozitif testimi de sakladm esim heyecanlaasin die. Yazik gordu ewi kaldrdi ama sonraki gunler yaptgm testler negatif olunca malesef hayal kirkligi oldu tabi
Aa tüh kötü olmuş.. Daha hazır değilmiş demekki annesi...ee biz de bir heyecan gittik pozitifi görünce,kese de göründü, kalp atışı için 4-5 gün kalmıştı ki kimyasal gebelikle düşük yaşadım, kızıma da test sonucunu öğrendiğimizde kardeşin olacak demiştik, nasıl sevinmişti. Düşük olunca doktor kardeşinin işi çıkmış sonra gelecekmiş dedi, o da tamam dedi ama 4 yaşında sonuçta, espriden ne anlasın çocuk test sonucundan beri , aklına geldikçe yok kardeşim ne kadar büyüdü, yok erkek olursa adı şu, kız olursa bu olacak, ismini buldum demeler, yok şu oyuncağımı doğduğunda ona vereceğim demeler, benim göz yaşları içime doğru şelale

Canım benim aklıma direk eşin geldi sperm sayısı veya hareketliliği az olabilir. Veya senin tüplerde veya rahim de bişey olabilir. Veya da tamamen sebepsiz de olabilir hsg de çekin derim ben

Canım kese göründü diyosun.. Bem bildiğim kimyasal da kese görünmez.. Görünmeye kalmadan adet olunuyor diye biliyorum.. Benimde kese göründü evde sancı ile düşük yaptım. Seninki nasıl oldu bende kocamaaan bir pıhtı düştü sancı ile

Canım benim aklıma direk eşin geldi sperm sayısı veya hareketliliği az olabilir. Veya senin tüplerde veya rahim de bişey olabilir. Veya da tamamen sebepsiz de olabilir hsg de çekin derim ben
Bu ayda olmazsa hepsini yaptıracağız. Bir yıldır deniyoruz olmuyor yalanını söyleyeceğim. Gerçi 9. Ay artık. Çok da büyük bir yaşan değil sanki

Çok istiyoruz çoook hepsi ondan. İstemediğin ot biter başında istediğin uzaklaşır. Ben aşırı da değilim ama olursa çok zirvede mutlu olacağım eminim ben bekliyorum bebeğimi gelecek biliyorım da bazen aşırı duygusal yoğunluklarımız oluyor o kısımda üzüldüğüm olmuyor desem yalan olur. Allah büyük içimi biliyor içimize göre versin en güzel şekilde

Benm de mart olmayinca mayisa birakaym dedm de. Olmuyor yani istedgmz ay onu da gorduk
Tabikide istediğimiz ay olmuyor hemen bunun bende farkındayım ben sadece Mayıs ayından başlayacaktım denemeye nisandan başlamaya karar verdim hayırlısı kısmet artik

Amin canm. Gunler de gecmiyor ki daha adetimin 5. Gunu amann. Nerde yumrta olacak pik olacak catlayacak sonra da gun sayacaz. Gecen ay iskence gibiydi amnnn

Valla insanı bazı şeylere mecbur bırakıyorlar canım napalm
Ya ben bir yıl beklemek zorunda mıyım dedim. Doktor bana aciliyetiniz yok. Amh bakalım çok istiyorsanız dedi. Amh sonucu çıkınca da değeriniz gayet iyi. Bir yıl bekleyelim dedi. Bu kadar yani. Çok saçma gerçekten

Yaa çok kotu olmus yaaa.rabbim hemencecik kardesini nasup etsin yavrucagin. Cocuklarin duasi kabul olur ben pozitifi gordgm halde reglim 1 hafta gecmeden gitmem dedim kan vermeye oyle de oldu. Reglim 4 gun gecikti gitmedm yine de iyiki gitmemism ya daha uzulurmusuz

Tabikide istediğimiz ay olmuyor hemen bunun bende farkındayım ben sadece Mayıs ayından başlayacaktım denemeye nisandan başlamaya karar verdim hayırlısı kısmet artik
Hayrlisi olsun saglkla gelsin bebislerrr

Canım kese göründü diyosun.. Bem bildiğim kimyasal da kese görünmez.. Benimde göründü evde sancı ile düşük yaptım. Seninki nasıl oldu bende kocamaaan bir pıhtı düştü sancı ile
Evet canım kese görünmüştü, ultrason fotosu bile vardı. Doktor kimyasal dedi ama, belki bazı kimyasallarda görünüyordur kese..hep koyu kırmızımsı pıhtılar düştü benim pedime, 3-4 gün sürdü, evde kendi kendime düşürdüm, sancılıydı, ağrısı adet sancısının 3 tık üstüydü kesinlikle..sana ne teşhis koymuştu ki doktor ?

Tamam da herşey amh ile bitmiyor belki başka sorun var erkenden öğrensek erkenden tedavi olsak erkenden çocuğumuza kavuşsak kötümü neden 1 yılımı kaybedeyim ki boş yere.

1 buçuk senedir evliyim evlendikten 10 ay sonra miyom ameliyatı oldum 3 ay gebelik düşünme dedi bana doktor rahim kendini toparlasin dedi sonra ben ameliyattan sonra kilo aldım yaklaşık yaklaşık 3 aydır diyet.yapiyorum 7 kilo verdim amacım kilo verdikten sonra gebelik düşünmekti mayısta son iki kilomu verip denemeye başlayacaktım ama nisana çekeyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…