Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim sancım bayağı olmuştu düşürürken ve kan pıhtıları düşmüştü hep pedime...adetten farklıydı daha sancılıydı , bazılarının geç düşüyormuş, kürtaj gerekebiliyormuş,biz şanslıyız..

Tamam canım yarın eklersin o zaman sorun degil

Gerçekten şanslısınız arkadaşım kürtaj oldu çok kötü bir travma yaşadı Allah gönlüne göre versin inşallah canim

kesinlikle katılıyorum sana

Doktoruma ben sormuştum, ara vermeye gerek yok demişti, düşük kategorisine bile pek girmez ve çoğu kadın kimyasal gebelik hayatında bir kere en az geçirir, adet oldum sanır, farkına varmaz demişti... ve rahim hazır olduğunda gebelik olur zaten demişti, senin müdahalen saçma demeye çalıştı özet geçersek hemen ümitsizliğe kapılma, leke şeklinde mi adet oldun, uzun sürmedi mi klasik adet gibi ?

Kuzum şubat ayı hatırlıyorum ben de dahil çoğu kişinin regli değişti, mevsimsel olabilir...
Kuzum şubat ayı hatırlıyorum ben de dahil çoğu kişinin regli değişti, mevsimsel olabilir...
Benimde şubata ayında regl düzenim değişti mevsimsel acaba gerçekten reglin gecikmisti benimde Şubat ayinda

Gerçekten şanslısınız arkadaşım kürtaj oldu çok kötü bir travma yaşadı Allah gönlüne göre versin inşallah canim
Çok sağol canım, haklısın çok şükür öyle bir travma yaşamadım...İnşallah hepimizin bu ay yüzü güler diyeyim ben de

Sen de kimyasal geçirmişsin galiba benim gibi Benim gibi ne çok insan varmış, üzülmeyeyim o zaman, beraber dayanışma içinde olup atlatalım bu travmayı
Yani bsnm buraya girmemin tek amaci o. Umutsuz olmamak. Moral bozmamak. Kimseye konusamadgmi soramadigimi sorabilmek. Yoksa hepimiz az cok ayni durumdayiz. Birbirimize destek oluyorz iste

Aynıyız canım. Benim de kızım ilk denemede olmuştu. Geçen ay da pozitifi gördüğümde ne havalar atıyorum ikisi de ilk denemede oldu diye ama sonu hüsran oldu maalesef kimyasal.
Bu ay 2.denememiz bakalım.
Aman ilursa buyuk nazar yerdik ya. İkisi de ilk denemede oldu die

O ozguven bende de vardı havamızı aldik rabbim dedi sizin istediginiz zamanda degil benim istedigim zamanda olur
Aynen ya. Ben subati marti kacrdm daha da fark etmio rabbim ewlatlarimizi bagislasin illaki olur diyorm. Artk kac ay kac yil Allah bilir.

Ay valahi billahi bilmiyorum bi de güya sağlıkçıyım insan başına gelmeyince öğrenemiyomuş. 4buçuk yıllık evliyim 3 ay önce karar verdim çocuk yapmaya
Ben de neler ogrendim buralardan neler. Az kaldi biz de saglikci mezun olacaz burdan.

Him. Ben kurden korkuyorm ya. Zaten iki ya da 3 defa yumrtm catliyor simdi ters etki yapar. Ben sogani da enfeksiyon varsa alsn die. Bir de bal yiyorm bir kasik o kadr. Corekotuyla tarcndan korkuyorm biraz

Ben de bu ay, geçen 2 ay pas geçince bir heves aldım ovulasyon seti aslında gün aşırı yapınca atlanma gibi bir durum olmaz pik gününü ama ya yorgunluktan erteleyip o büyük günü kaçırırsak vücudumdaki değişimi gözlerimle görmek için de aldım sırf meraktan Bugün ilk testi yaptım , eğlenceli gibi

Sen de kimyasal geçirmişsin galiba benim gibi Benim gibi ne çok insan varmış, üzülmeyeyim o zaman, beraber dayanışma içinde olup atlatalım bu travmayı
En azından hamile kalabildiğinizi öğrenmiş oluyorsunuz. Tabi ilk gebelikse. Bende kimyasal bile olmadı 9 aydır. O yüzden de acaba bir sorun mu var deyip, daha da kafayı yiyorum

En azından hamile kalabildiğinizi öğrenmiş oluyorsunuz. Tabi ilk gebelikse. Bende kimyasal bile olmadı 9 aydır. O yüzden de acaba bir sorun mu var deyip, daha da kafayı yiyorum
Kimyasal da rastgele ogreniliyor ya.ben testi cok erken yapmasam pozitifi gormesem bilemeyecktm.brnim doktor demisti kadinlar kimyasal gebelk cok gecirir ama adetle gittigi icin bilmez die

Benim 4 yaşında bir minik kuşum var , kısmetse inşallah 2.için uğraşıyorum canım, Allah isteyen herkese nasip etsin, annelik bu dünyadaki en güzel duygu... Denk gelmemiştir belki , muayene oldun mu hiç yumurtalıklar için falan ?

Him. Ben kurden korkuyorm ya. Zaten iki ya da 3 defa yumrtm catliyor simdi ters etki yapar. Ben sogani da enfeksiyon varsa alsn die. Bir de bal yiyorm bir kasik o kadr. Corekotuyla tarcndan korkuyorm biraz
Bende korkardım ya korktuğum gelecekti ya da beklediğim inşlh bunun sonunda beklediğim gelir çok sevdim yemeyi filan da

Kimyasal da rastgele ogreniliyor ya.ben testi cok erken yapmasam pozitifi gormesem bilemeyecktm.brnim doktor demisti kadinlar kimyasal gebelk cok gecirir ama adetle gittigi icin bilmez die
Ben her ay mens günümden önce test yaptım. Hiç silik çizgi bile görmedim. O yüzden kimyasal gebelik geçirmediğime eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…