- 24 Ağustos 2016
- 3.752
- 6.293
- 158
Benim sancım bayağı olmuştu düşürürken ve kan pıhtıları düşmüştü hep pedime...adetten farklıydı daha sancılıydı , bazılarının geç düşüyormuş, kürtaj gerekebiliyormuş,biz şanslıyız..Genelde dna bozukluklarında işte kalitesiz yumurtadan falan diyor doktorlar. Vücut bi bozukluk olduğunu anlayıp gebeliği sonlandırırmış. Neyse ki erken haftalarda oluyor da kürtaja falan gerek kalmıyor. 5.haftada düştü benim tıpkı adet gibiydi çok az da sancım oldu.
Tamam canım yarın eklersin o zaman sorun degilCanım tablo eklemelerini akşam 4 buçuk civarı yapıyorum. Gündüz çalışıyorum ve sıraya göre eklemek sadece bilgisayar üzerinden olabiliyor telefondan yapılamıyor o yüzden ancak o saatte bilg başına oturabiliyorum . Yeni gelenlerin bilgilerini ekran resmi alıp o saatte ekliyorum
Gerçekten şanslısınız arkadaşım kürtaj oldu çok kötü bir travma yaşadı Allah gönlüne göre versin inşallah canimBenim sancım bayağı olmuştu düşürürken ve kan pıhtıları düşmüştü hep pedime...adetten farklıydı daha sancılıydı , bazılarının geç düşüyormuş, kürtaj gerekebiliyormuş,biz şanslıyız..
kesinlikle katılıyorum sanaSizin ovulasyon testleri beni bile strese sokuyorneden bu eziyeti yaparsınız kendinize.
Bi de yüzde yüz tutuyor mu? Belki pik göstermeden önce yumurtladınız. Bence her ihtimale karşı pik görmeden de değerlendirmelisiniz. En azından adetin 10.günü itibariyle başlayın derim.
Bu gebelik testleri bile yanlış sonuç verebiliyormuş ovulasyon testlerinde de hata payı vardır bence ya da bozuk olanları.
Doktoruma ben sormuştum, ara vermeye gerek yok demişti, düşük kategorisine bile pek girmez ve çoğu kadın kimyasal gebelik hayatında bir kere en az geçirir, adet oldum sanır, farkına varmaz demişti... ve rahim hazır olduğunda gebelik olur zaten demişti, senin müdahalen saçma demeye çalıştı özet geçersekAslında yumurtlamadan beri kasık bel bacak ağrılarım vardı ama 2 gündür hiçbiri yok ondan ümitsizim. Kimyasal gebelikte yumurtlamadan düşünceye kadar belirtilerim hiç kaybolmamıştı. Sonra bir gece iç çamaşırımı çıkardım ve göğüslerim artık sızlamıyordu. O gece anladım ve sabahı adet gördüm.
Ben hiç normal adet görmedim daha ara vermek gerekir miydi bilmiyorum kimyasaldan sonra.
Kuzum şubat ayı hatırlıyorum ben de dahil çoğu kişinin regli değişti, mevsimsel olabilir...
Benimde şubata ayında regl düzenim değişti mevsimsel acaba gerçekten reglin gecikmisti benimde Şubat ayindaKuzum şubat ayı hatırlıyorum ben de dahil çoğu kişinin regli değişti, mevsimsel olabilir...
Çok sağol canım, haklısın çok şükür öyle bir travma yaşamadım...İnşallah hepimizin bu ay yüzü güler diyeyim ben deGerçekten şanslısınız arkadaşım kürtaj oldu çok kötü bir travma yaşadı Allah gönlüne göre versin inşallah canim
Hayr canm mayis 2017Yoksa şubat 2017 annelerinde miydin sen de ?
ya işte biri daha.. Yüsracım gördün mü...Benimde şubata ayında regl düzenim değişti mevsimsel acaba gerçekten reglin gecikmisti benimde Şubat ayinda
Yani bsnm buraya girmemin tek amaci o. Umutsuz olmamak. Moral bozmamak. Kimseye konusamadgmi soramadigimi sorabilmek. Yoksa hepimiz az cok ayni durumdayiz. Birbirimize destek oluyorz isteSen de kimyasal geçirmişsin galiba benim gibiBenim gibi ne çok insan varmış, üzülmeyeyim o zaman, beraber dayanışma içinde olup atlatalım bu travmayı
Aman ilursa buyuk nazar yerdik ya. İkisi de ilk denemede oldu dieAynıyız canım. Benim de kızım ilk denemede olmuştu. Geçen ay da pozitifi gördüğümde ne havalar atıyorum ikisi de ilk denemede oldu diye ama sonu hüsran oldu maalesef kimyasal.
Bu ay 2.denememiz bakalım.
Aynen ya. Ben subati marti kacrdm daha da fark etmio rabbim ewlatlarimizi bagislasin illaki olur diyorm. Artk kac ay kac yil Allah bilir.O ozguven bende de vardıhavamızı aldik rabbim dedi sizin istediginiz zamanda degil benim istedigim zamanda olur
Ay valahi billahi bilmiyorum bi de güya sağlıkçıyım insan başına gelmeyince öğrenemiyomuş. 4buçuk yıllık evliyim 3 ay önce karar verdim çocuk yapmaya
Him. Ben kurden korkuyorm ya. Zaten iki ya da 3 defa yumrtm catliyor simdi ters etki yapar. Ben sogani da enfeksiyon varsa alsn die. Bir de bal yiyorm bir kasik o kadr. Corekotuyla tarcndan korkuyorm birazYok işyan değil sabırşızlıkisyan edemem korkuyorum kür işi beni aştı bugün sümüksü akıntıyla kan geldi karışık ne yapacağımı bilemedim kür yarında kullanıp bırakıcam sanırsam o yaptı bu iyi birşey miydi kötü mü bilemedim korkmadım değil bırakmak da istemiyorum ya yumurtalarıma iyi geldiyse puffff .
Ben de bu ay, geçen 2 ay pas geçince bir heves aldım ovulasyon setiSizin ovulasyon testleri beni bile strese sokuyorneden bu eziyeti yaparsınız kendinize.
Bi de yüzde yüz tutuyor mu? Belki pik göstermeden önce yumurtladınız. Bence her ihtimale karşı pik görmeden de değerlendirmelisiniz. En azından adetin 10.günü itibariyle başlayın derim.
Bu gebelik testleri bile yanlış sonuç verebiliyormuş ovulasyon testlerinde de hata payı vardır bence ya da bozuk olanları.
En azından hamile kalabildiğinizi öğrenmiş oluyorsunuz. Tabi ilk gebelikse. Bende kimyasal bile olmadı 9 aydır. O yüzden de acaba bir sorun mu var deyip, daha da kafayı yiyorumSen de kimyasal geçirmişsin galiba benim gibiBenim gibi ne çok insan varmış, üzülmeyeyim o zaman, beraber dayanışma içinde olup atlatalım bu travmayı
Kimyasal da rastgele ogreniliyor ya.ben testi cok erken yapmasam pozitifi gormesem bilemeyecktm.brnim doktor demisti kadinlar kimyasal gebelk cok gecirir ama adetle gittigi icin bilmez dieEn azından hamile kalabildiğinizi öğrenmiş oluyorsunuz. Tabi ilk gebelikse. Bende kimyasal bile olmadı 9 aydır. O yüzden de acaba bir sorun mu var deyip, daha da kafayı yiyorum
Benim 4 yaşında bir minik kuşum var , kısmetse inşallah 2.için uğraşıyorum canım, Allah isteyen herkese nasip etsin, annelik bu dünyadaki en güzel duygu...En azından hamile kalabildiğinizi öğrenmiş oluyorsunuz. Tabi ilk gebelikse. Bende kimyasal bile olmadı 9 aydır. O yüzden de acaba bir sorun mu var deyip, daha da kafayı yiyorum
Bende korkardımHim. Ben kurden korkuyorm ya. Zaten iki ya da 3 defa yumrtm catliyor simdi ters etki yapar. Ben sogani da enfeksiyon varsa alsn die. Bir de bal yiyorm bir kasik o kadr. Corekotuyla tarcndan korkuyorm biraz
Ben her ay mens günümden önce test yaptım. Hiç silik çizgi bile görmedim. O yüzden kimyasal gebelik geçirmediğime eminim.Kimyasal da rastgele ogreniliyor ya.ben testi cok erken yapmasam pozitifi gormesem bilemeyecktm.brnim doktor demisti kadinlar kimyasal gebelk cok gecirir ama adetle gittigi icin bilmez die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?