Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovülasyon takibe takip iyice bunaldım bu testlerden ben

Eklentiler

• F044C7D2-D281-46B5-8452-D030AE2B99B7.webp
    32,9 KB · Görüntüleme: 36
Ben bi de illa ikisi arası 4 yaş olsun diye diye bekledim bu kadar sanıyorum ki bu da hemen olacak. Bu ay tutmazsa benim 4 yaş planları suya düşecek..

Sizin ovulasyon testleri beni bile strese sokuyor neden bu eziyeti yaparsınız kendinize.
Bi de yüzde yüz tutuyor mu? Belki pik göstermeden önce yumurtladınız. Bence her ihtimale karşı pik görmeden de değerlendirmelisiniz. En azından adetin 10.günü itibariyle başlayın derim.
Bu gebelik testleri bile yanlış sonuç verebiliyormuş ovulasyon testlerinde de hata payı vardır bence ya da bozuk olanları.

Kimyasaldan sonra hemen hamile kalınıyor diyorlar bakalım tutacak mı. Bu ay pek ümidim yok gerçi hayırlısı..
Senin kaç haftalıkken düştü, benim 5 haftalıktı hemen bir sonraki ay da adet oldum,2 ay adet gördüm kimyasal sonrası, bu ay da 3.korunmasız ayım olacak, bakalım hayırlısı ☺ neden ümitsizsin ??

Tabloda bi sıkıntı oldu halledince ekleyeyim canım seni de
Canım benide eklermisin lutfen bat 4 Nisan yaş 27 bende Nisan ayında gebelik dusunuyorum
Aynıyız canım. Benim de kızım ilk denemede olmuştu. Geçen ay da pozitifi gördüğümde ne havalar atıyorum ikisi de ilk denemede oldu diye ama sonu hüsran oldu maalesef kimyasal.
Bu ay 2.denememiz bakalım.

Geçmiş olsun tez zamanda sağlıklı gebelikler diliyorum isteyen herkese Kimyasal neden oluyor Bilgi verirmisiniz
Genelde dna bozukluklarında işte kalitesiz yumurtadan falan diyor doktorlar. Vücut bi bozukluk olduğunu anlayıp gebeliği sonlandırırmış. Neyse ki erken haftalarda oluyor da kürtaja falan gerek kalmıyor. 5.haftada düştü benim tıpkı adet gibiydi çok az da sancım oldu.

Geçmiş olsun tez zamanda sağlıklı gebelikler diliyorum isteyen herkese Kimyasal neden oluyor Bilgi verirmisiniz
Sağlıksız embriyoyu rahim dışarı atıp, eliyor,aslında iyi birşey, sağlıksız doğum önceden vücut tarafından engelleniyor Ya yumurta ya sperm kalitesiz ya da uyumsuz diyelim

Aha onun gibi bendekide çok hafif arada giriyor böyle bide rahmin üstne elimi koyunca bi sertlik hissediyorum
Valla canım ben pek öyle bişeyler hissetmem normal de. 3 hamileliğim 3 ünde de belirti yaşamadım. Yada belirtidir diye anlam vermedim heralde ama şimdi omu bumu. Acaba bu belirti mi şu belirtimi derken kafayı yedim. En iyisi boşver. Bugun sanki adet olmama bir kaç gün var gibi tatlı tatlı ağrıdı hayırlısı olsun

Senin kaç haftalıkken düştü, benim 5 haftalıktı hemen bir sonraki ay da adet oldum,2 ay adet gördüm kimyasal sonrası, bu ay da 3.korunmasız ayım olacak, bakalım hayırlısı ☺ neden ümitsizsin ??
Aslında yumurtlamadan beri kasık bel bacak ağrılarım vardı ama 2 gündür hiçbiri yok ondan ümitsizim. Kimyasal gebelikte yumurtlamadan düşünceye kadar belirtilerim hiç kaybolmamıştı. Sonra bir gece iç çamaşırımı çıkardım ve göğüslerim artık sızlamıyordu. O gece anladım ve sabahı adet gördüm.
Ben hiç normal adet görmedim daha ara vermek gerekir miydi bilmiyorum kimyasaldan sonra.

Teşekkürler Bilgi için

16cı günde yumurtlama görüyorum canım adetimde ortalama 29/30 günde bir olur. İğne olmuyorum. Kısmet artık bakalım ya varsa zaten belli olur teşekkürler
Pardon ben geç yumurtluyorsun diyecektim.. yanlış yazdım cnm... geç yumurtlayanların gebelik bakması regl gününe yakın olur.

Canım benide eklermisin lutfen bat 4 Nisan yaş 27 bende Nisan ayında gebelik dusunuyorum
Canım tablo eklemelerini akşam 4 buçuk civarı yapıyorum. Gündüz çalışıyorum ve sıraya göre eklemek sadece bilgisayar üzerinden olabiliyor telefondan yapılamıyor o yüzden ancak o saatte bilg başına oturabiliyorum . Yeni gelenlerin bilgilerini ekran resmi alıp o saatte ekliyorum

Kuzu normalde adetten 2 3 gün önce ağrılarım başlar benim ama ne zaman gebelik kararı aldım vücudum her ay değişik şeyler gösteriyor bana bende hayret ediyorum yumurtlama zamanımı bu ay hissettim çok ama arada bi saf saf bi sancı mı deseem ağrı mı desem bilemedim görelim bakalım nasip inşallah hayıt tohumu vesile olmuştur bana da... rabbim evlatlarını bağışlasın inşallah kuzum

Kuzum şubat ayı hatırlıyorum ben de dahil çoğu kişinin regli değişti, mevsimsel olabilir...

Kuzum şubat ayı hatırlıyorum ben de dahil çoğu kişinin regli değişti, mevsimsel olabilir...
Ama hep dikkat ediyorum ney meşhur olursa o ay herkes onu yaşıyor sankim bu bulaşıcı birşeymiş gibi bir hamişlik bulaşmadı toplu olsak ne güzel olur ammmaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…