Ben bilimsel herşeyi denedim de son birşey kaldı kan pıhtılaşması testim onu da yapayım daha hiçbirşey kalmamış olacakAnladım canım kürtaj sonra yapışılkık gibi durumlar olabildiğini okumuştum. Ondan kalamıyor olabilir misin diyecektim ki. Hsg çekilmişsin inşallah olur bu ay canım
Canım benim Rabbim duyar inşallah bu söylediklerini çok teşekkür ederim evet haklisin kilo falan her zaman alınıp verilebiliyor dediğin gibi ben zaten fazla kilomu atmış gibi oldumBoşver kiloyu filan alıp veriyoruz bir iş değişmiyor Bebiş olcanması olayına odaklan canım bebişin peşinde koşarken eriyeceğiz öyle düşünben öyle düşünüyrm. . Tam zamanı çalışmalarına odaklan. Bende yok şöyle yok böyle derken 1.5 yıl oldu düşüğümden sonra hamiş kalamadım. Bugün olur yarın derken inanki hızlı geçiyor süreç. Bilinçli şekilde devam et bu yoluna Rabbim senin ellerini en kısa zamanda doldursun dilerim
Evet canım belliydi kızdı 5 aylıktı maalesef kaybettim
Kan pıhtılaşması çıktı tek sebep diye elle tutulur o var..Çok üzüldüm canım, başın sağ olsun. Sebebi neydi, anlaşıldı mı?
Canım Rabbim bidaha yaşatmasın inşallah vardır bundada bi hayır üzme kendini geçmiş olsun canimAmin inşallah canım çok zor rabbim düşmanım Başına vermesin. Evlat acısı karnında bile Olsa çok zor yani.
Aminnn çokçaaa Aminn toplu herkese ayrı Aminnn Allahım duy bizleri deCanım benim Rabbim duyar inşallah bu söylediklerini çok teşekkür ederim evet haklisin kilo falan her zaman alınıp verilebiliyor dediğin gibi ben zaten fazla kilomu atmış gibi oldumRabbim seninde açtığın elini boşa çevirmesin en kısa zamanda hayırlı haberlerini alayım inşallah aynen bebisin peşinde kostiracagiz Allah izin verirse
Rica ederim bende de kan pıhtılaşması var bildiğim kadarıyla kan pıhtılaşması embriyonun tutunmasına da engel. Ama coraspin kullanabilirsin yumurtlamaya yakın zaten bi zararı yok. Rahim duvarını inceliyor diyenler var ama pıhtılaşması olana gebelik öncesi coraspın verilir tedbir olsun tutunsun diye bende aldım kullanıyorumBen bilimsel herşeyi denedim de son birşey kaldı kan pıhtılaşması testim onu da yapayım daha hiçbirşey kalmamış olacakbirde kimyasal oldu Benim 5 ay önce filan. Ailede de var kan pıhtılaşması doktoruma gidince söylicem bunu da yapalım içim rahat etsin diye. Zaten aşılamayı eşim iş gereği birazcık olmayacak diye denemek amaçlı istiyorum onun da tadına bakayım. Hiç geri kalmim diye. Zaten pik olunca çağırıyorum gelebilecek yerde de çok sıkıldım bundan da. Teşekkür bu arada ilgin alakan için
Evet canım vardır bunun arkadasında da bir hayırr ilk zamanlar çok hırpaladım kendimi ama insan alışıyor.Canım Rabbim bidaha yaşatmasın inşallah vardır bundada bi hayır üzme kendini geçmiş olsun canim
Anladım canım...Kan pıhtılaşması çıktı tek sebep diye elle tutulur o var..17. Hafta herşey çok iyidi doktor her yerini gösterdi hiç sıkıntısı yok dedi. Ben 20 haftalıkken içime kurt düştü doktora gittim kalp atışı durmuş. Ve gelişmesinde anormallik var dedi aynı doktor. Daha 3 hafta önce bişey yoktuu ama nasip...
İnşallah hayra çıksın canım belkide ikizlerin olacakKızlar henüz yeni aklıma geldi ben dün rüyamda ultrasona giriyordum rahimde bişeyler görünüyordu valla yeni aklıma geldi unutmuşum.. Kese gibi 2 taneydi. Doktora diyorum ne bunlar diye oyle karmaşık şeyler tam net hatırlamıyorum. Ya heyecanlandımbilinç altı da olabilir.
Öyle zaten doktorda öyle dedi. Ağır anomali oluşmuş beynin de ve omurilikte. Bu sana mükafat bunu bil dedi. Birde işte kan pıhtılaşması sebebi ile bebeğe kan ve oksijen geçişi azalıyor muş ondan oluşabilir bu gebeliğimde kan sulandırıcı kullanmam gerekiyormuşAnladım canım...bunun tesellisi olmaz evlat yani karnında da olsa hiç görmesen de ama anormallikler, hastalıklarla doğsa daha kötü olurdu,hem sana hem ona yazık olurdu...takdiri ilahı yapacak ve diyevek birşey yok, Allah bir daha yaşatmasın böyle bir acıyı..cennette buluşursunuz inşallah yavrunla canım
Valla hiç bilmiyorum biri büyüktü biri daha minikti bunlar ne böyle diye soruyordumm hayırlara çıksınİnşallah hayra çıksın canım belkide ikizlerin olacak
geçen ay kullandım çok miss adet oldum o parça parçaa gelenler gelmediRica ederim bende de kan pıhtılaşması var bildiğim kadarıyla kan pıhtılaşması embriyonun tutunmasına da engel. Ama coraspin kullanabilirsin yumurtlamaya yakın zaten bi zararı yok. Rahim duvarını inceliyor diyenler var ama pıhtılaşması olana gebelik öncesi coraspın verilir tedbir olsun tutunsun diye bende aldım kullanıyorum
Valla canım benim bildiğim bi zararı yok. Bi yan etki yapacağınıda sanmıyorum hiç bende ters bişey yapmadı.geçen ay kullandım çok miss adet oldum o parça parçaa gelenler gelmedibu ayda alıyorum sanki coraspin bana iyi geldi. Birde başım çok ağrır özellikle sol tarafım adete yakın zamanda bu ay ağrımadı uzun zamandır ağrırdı adet öncesi baş ağrısı olurdu Sende dedin bunu ya çok iyi kullanmam peki merak ettiğim ne görürsem bırakayım ilacı? Tecrübe olarak diyeceğin birşey var mı canım?
Banada yapmadı da fikir amaçlı sordumValla canım benim bildiğim bi zararı yok. Bi yan etki yapacağınıda sanmıyorum hiç bende ters bişey yapmadı.
İsmim mine canımBanada yapmadı da fikir amaçlı sordumteşekkürler bu arada ismini rica etsem
Memnun oldum mine inşlh birlikte mutlu sona varırız canım.İsmim mine canım
Nisan Ayında Hamilelik Planlayan Anne Adayları..
Birlikte takip edip güzel haberler alalım mı? ❤
Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri iletenleri tabloya ekleyebilirim..
Not: BAT MART OLANLARI ARTIK EKLEYEMİYORUM..
GÜNÜ GEÇTİĞİ HALDE YAZMAYANLAR TABLODAN ÇIKARILACAKTIR!!!
Benide ekler misin bat 20 nisan yaş 22Hoş geldiniz kızlarr.. ne güzel çoğalmaya başladıkinşallah güzel haberler vereceğimiz bir başlık olur ❤
Ilk aman yapinca olur diyen bizAynen ya. Ben subati marti kacrdm daha da fark etmio rabbim ewlatlarimizi bagislasin illaki olur diyorm. Artk kac ay kac yil Allah bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?