Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım kürtaj sonra yapışılkık gibi durumlar olabildiğini okumuştum. Ondan kalamıyor olabilir misin diyecektim ki. Hsg çekilmişsin inşallah olur bu ay canım
Ben bilimsel herşeyi denedim de son birşey kaldı kan pıhtılaşması testim onu da yapayım daha hiçbirşey kalmamış olacak birde kimyasal oldu Benim 5 ay önce filan. Ailede de var kan pıhtılaşması doktoruma gidince söylicem bunu da yapalım içim rahat etsin diye. Zaten aşılamayı eşim iş gereği birazcık olmayacak diye denemek amaçlı istiyorum onun da tadına bakayım. Hiç geri kalmim diye. Zaten pik olunca çağırıyorum gelebilecek yerde de çok sıkıldım bundan da. Teşekkür bu arada ilgin alakan için

Canım benim Rabbim duyar inşallah bu söylediklerini çok teşekkür ederim evet haklisin kilo falan her zaman alınıp verilebiliyor dediğin gibi ben zaten fazla kilomu atmış gibi oldum Rabbim seninde açtığın elini boşa çevirmesin en kısa zamanda hayırlı haberlerini alayım inşallah aynen bebisin peşinde kostiracagiz Allah izin verirse

Çok üzüldüm canım, başın sağ olsun. Sebebi neydi, anlaşıldı mı ?
Kan pıhtılaşması çıktı tek sebep diye elle tutulur o var.. 17. Hafta herşey çok iyidi doktor her yerini gösterdi hiç sıkıntısı yok dedi. Ben 20 haftalıkken içime kurt düştü doktora gittim kalp atışı durmuş. Ve gelişmesinde anormallik var dedi aynı doktor. Daha 3 hafta önce bişey yoktuu ama nasip...

Aminnn çokçaaa Aminn toplu herkese ayrı Aminnn Allahım duy bizleri de çiçek açsın bizimde içimizde bahar bahçe olsun içim güzel haberler ver ne olursun

Rica ederim bende de kan pıhtılaşması var bildiğim kadarıyla kan pıhtılaşması embriyonun tutunmasına da engel. Ama coraspin kullanabilirsin yumurtlamaya yakın zaten bi zararı yok. Rahim duvarını inceliyor diyenler var ama pıhtılaşması olana gebelik öncesi coraspın verilir tedbir olsun tutunsun diye bende aldım kullanıyorum

Canım Rabbim bidaha yaşatmasın inşallah vardır bundada bi hayır üzme kendini geçmiş olsun canim
Evet canım vardır bunun arkadasında da bir hayırr ilk zamanlar çok hırpaladım kendimi ama insan alışıyor.

Anladım canım... bunun tesellisi olmaz evlat yani karnında da olsa hiç görmesen de ama anormallikler, hastalıklarla doğsa daha kötü olurdu,hem sana hem ona yazık olurdu...takdiri ilahı yapacak ve diyevek birşey yok, Allah bir daha yaşatmasın böyle bir acıyı..cennette buluşursunuz inşallah yavrunla canım

İnşallah hayra çıksın canım belkide ikizlerin olacak

Öyle zaten doktorda öyle dedi. Ağır anomali oluşmuş beynin de ve omurilikte. Bu sana mükafat bunu bil dedi. Birde işte kan pıhtılaşması sebebi ile bebeğe kan ve oksijen geçişi azalıyor muş ondan oluşabilir bu gebeliğimde kan sulandırıcı kullanmam gerekiyormuş

geçen ay kullandım çok miss adet oldum o parça parçaa gelenler gelmedi bu ayda alıyorum sanki coraspin bana iyi geldi. Birde başım çok ağrır özellikle sol tarafım adete yakın zamanda bu ay ağrımadı uzun zamandır ağrırdı adet öncesi baş ağrısı olurdu Sende dedin bunu ya çok iyi kullanmam peki merak ettiğim ne görürsem bırakayım ilacı? Tecrübe olarak diyeceğin birşey var mı canım?

Valla canım benim bildiğim bi zararı yok. Bi yan etki yapacağınıda sanmıyorum hiç bende ters bişey yapmadı.

Hoş geldiniz kızlarr.. ne güzel çoğalmaya başladık inşallah güzel haberler vereceğimiz bir başlık olur ❤
Benide ekler misin bat 20 nisan yaş 22

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…