Evet bende olmuştu aynen böyle çörekotu kürü yaparken 4. günümde siyaha dönük kahverengi akıntıBenimde adetim bu ay çok az geldi olup rahat olamadım diyebilirm canım. Hatta çörek otu bal tarçın kür yaptım 3.gün bugün 8.günüm sankim kasık ağrım arada bir sonra sümüksü akıntıyla kanamam oldu ben şok ama peçeteye geldi normal de öyle sürekli olan birşey kanama yok geçti gitti ne yaşadım çözemedimhala şoktayım
Canım ben 36. Haftanın içindeyken bir şeyi yoktu bebeğimin sancım tuttu üç gün önce doktor kontrolünde herşey harikaydı sancım tutunca acil doğuma aldılar bir kere bile kucağıma almak nasip olmadı 55 gün yoğun bakımda yattı sadece bir kere bir dakika görebildim virüsten dolayı....bir de cenazesini on saniye görebildim toprağa koymadan önce rabbim neyi uygun görürse onu yaşıyoruz hiç hırpalama kendini cennette bekleyenimiz varKan pıhtılaşması çıktı tek sebep diye elle tutulur o var..17. Hafta herşey çok iyidi doktor her yerini gösterdi hiç sıkıntısı yok dedi. Ben 20 haftalıkken içime kurt düştü doktora gittim kalp atışı durmuş. Ve gelişmesinde anormallik var dedi aynı doktor. Daha 3 hafta önce bişey yoktuu ama nasip...
Peki bıraktın mı kürü öyle olunca?Evet bende olmuştu aynen böyle çörekotu kürü yaparken 4. günümde siyaha dönük kahverengi akıntı
Evet canım orası öyle ummadığımız an ne olacağı hiç belli değil hiçbir şeyin garantisi yok.. Sebebi neydi canım başım sağolsunCanım ben 36. Haftanın içindeyken bir şeyi yoktu bebeğimin sancım tuttu üç gün önce doktor kontrolünde herşey harikaydı sancım tutunca acil doğuma aldılar bir kere bile kucağıma almak nasip olmadı 55 gün yoğun bakımda yattı sadece bir kere bir dakika görebildim virüsten dolayı....bir de cenazesini on saniye görebildim toprağa koymadan önce rabbim neyi uygun görürse onu yaşıyoruz hiç hırpalama kendini cennette bekleyenimiz varrabbim uygun görürse tekrar kucağımızı doldurur sabırla zamanını bekleyelim sadece
Bende direk genetiğe randevu aldım bakalım inşallah yaparlarBende bugun kafin doguma gittim bemim bir bos gebelik birde kimyasal oldugu icin dr direk genetik taramaya yolladi ama genwtikmtest icin kan pazartesi ve sali alindigi icin beremedim.haftaya kaldi bakalim
Canım basın sağolsun Rabbim birdaha yaşatmasın inşallah en kısa zamanda anne olmayı nasip eder Rabbim sanaCanım ben 36. Haftanın içindeyken bir şeyi yoktu bebeğimin sancım tuttu üç gün önce doktor kontrolünde herşey harikaydı sancım tutunca acil doğuma aldılar bir kere bile kucağıma almak nasip olmadı 55 gün yoğun bakımda yattı sadece bir kere bir dakika görebildim virüsten dolayı....bir de cenazesini on saniye görebildim toprağa koymadan önce rabbim neyi uygun görürse onu yaşıyoruz hiç hırpalama kendini cennette bekleyenimiz varrabbim uygun görürse tekrar kucağımızı doldurur sabırla zamanını bekleyelim sadece
Benim düşük canım bol ilaçları olan baaayanımBide kızlar d vitamini eksikliğide gebe kalmayı zorlastiriyormus d vitamininine baktirin ben tedbir amaçlı baktırdım çok düşük çıktı doktor d vitamini verdi bana
Canım basın sağolsun Rabbim ba yaşatmasın inşallah en kısa zamanda anne olmayı nasip eder Rabbim sanaCanım ben 36. Haftanın içindeyken bir şeyi yoktu bebeğimin sancım tuttu üç gün önce doktor kontrolünde herşey harikaydı sancım tutunca acil doğuma aldılar bir kere bile kucağıma almak nasip olmadı 55 gün yoğun bakımda yattı sadece bir kere bir dakika görebildim virüsten dolayı....bir de cenazesini on saniye görebildim toprağa koymadan önce rabbim neyi uygun görürse onu yaşıyoruz hiç hırpalama kendini cennette bekleyenimiz varrabbim uygun görürse tekrar kucağımızı doldurur sabırla zamanını bekleyelim sadece
Canım benimde adet zamanımda kanım az geliyor 2 gün sürüyor zaten ben bunu bir kaç doktora sordum kendini başkalarıyla kıyaslama az kan gelmesi kötü bir şey değil dedi için rahat olsunYaa benim de adetim az geliyor yani bana göre hava hoş ama bir sorun mu acaba diyorum bazen hele bu ay adetin 1.günü ağrı kesici içmiştim daha bı az geldi
Canım sınır 30 dan başlıyormuş benim 13 çıktı eşimin 6 çıktı çok düşük yaniBenim düşük canım bol ilaçları olan baaayanımüstüne kansızlık için iğne vuruyorum tedavinin 2.ayındayım bakalım ne olmuş değerlerim. Merak ettim senin kaç d vtminin?
Benim d vitaminim kilo verirken zayıf düştü birde önceden düşüktü ilaçları kullanmadım baya düştüBide kızlar d vitamini eksikliğide gebe kalmayı zorlastiriyormus d vitamininine baktirin ben tedbir amaçlı baktırdım çok düşük çıktı doktor d vitamini verdi bana
İnşallah sonuçların tertemiz çıkar canimBende direk genetiğe randevu aldım bakalım inşallah yaparlar
Canım eksikse takviye ilaç alman lazım gerçekten bak mesela d vitamini eksik olanlarda rahimde miyom çıkma olasılığıda yüksek oluomus benim çok düşük mus yıllarca pat diye 7 cmlik miyom oldugunu öğrendimBenim d vitaminim kilo verirken zayıf düştü birde önceden düşüktü ilaçları kullanmadım baya düştü
Aaa eşinin o kadar neden düşük güneş ışık görmeyen yerde mi çalışıyor kendisi eşinin değeri benimkiyle aynı gibi. Peki ne kullanıyorsunuz ilaç ben ilk sundrop damla kullandım sonra değiştim o damla çile geldi devit 3 ampül aldım hepsini koyup alıyorum kendime birde ilaç var ayrı fermarat var.Canım sınır 30 dan başlıyormuş benim 13 çıktı eşimin 6 çıktı çok düşük yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?