Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet bende olmuştu aynen böyle çörekotu kürü yaparken 4. günümde siyaha dönük kahverengi akıntı

Canım ben 36. Haftanın içindeyken bir şeyi yoktu bebeğimin sancım tuttu üç gün önce doktor kontrolünde herşey harikaydı sancım tutunca acil doğuma aldılar bir kere bile kucağıma almak nasip olmadı 55 gün yoğun bakımda yattı sadece bir kere bir dakika görebildim virüsten dolayı....bir de cenazesini on saniye görebildim toprağa koymadan önce rabbim neyi uygun görürse onu yaşıyoruz hiç hırpalama kendini cennette bekleyenimiz var rabbim uygun görürse tekrar kucağımızı doldurur sabırla zamanını bekleyelim sadece

Benide ekler misiniz bat 27 mart
Bide T tulperde benimde seninle aynı belirtilerim vardı canım ama son 4-5 gündür kayboldu.
Daha önce bi düşüğüm var kürtaj oldum. Çok üzülmüştüm ama görüyorum ki yaşamayan nerdeyse yok. İlk denemede olmuştu ve 10 gün önce anlamıştım resmen göğüslerim çok şişmişti. Şimdide biraz şişlik var ama önceki gibi değil çok umutlanmıştım yine hemen oldu diye sanırım biraz havaya girmişim ilk denemesinde olan herkes gibi son 2-3 günüm bakalım adet sancım var biraz ama geçen seferde 2-3 gün sürmüştü adet ağrısı oldum sanıp bakıyodum ama bişey gelmemişti. Hayırlısı bakalım bekliyorum

Kızlar bata 2 gün var erken gebelik testi yaptim negatif olsa çıkardı 2 gün kala dimi 4 gün kala kan da vermistim o da negatifti bir de belirtiler vardi şimdi hic biri yok hic bisey hissetmiyorum iyi değerlendirmistim ama sanırım tutmadı

Evet bende olmuştu aynen böyle çörekotu kürü yaparken 4. günümde siyaha dönük kahverengi akıntı
Peki bıraktın mı kürü öyle olunca? Benim öyle siyaha dönük değilde böyle akıntım daha büyük içine karışmış kırmızı kan topak gibi. Sankim içimde bir yerde bişey vardı da onu attı. Daha birşey gelmedi

Evet canım orası öyle ummadığımız an ne olacağı hiç belli değil hiçbir şeyin garantisi yok.. Sebebi neydi canım başım sağolsun

KKızlar gebe kalmayı kolaylaştıran bir folic asit markası var ismi inofolic onu kullanıp ilk ay hamile kalanlar var aklınızda bulunsun yumurtaliklari gelistiriyormus

Bide kızlar d vitamini eksikliğide gebe kalmayı zorlastiriyormus d vitamininine baktirin ben tedbir amaçlı baktırdım çok düşük çıktı doktor d vitamini verdi bana

Hergün mutlaka salata ve 1 tane ceviz tüketin olurda hamile kalırsanız bebeğin sağlıklı gelişimi için önceden böle sağlıklı şeyler yemek lazımmış

Canım basın sağolsun Rabbim birdaha yaşatmasın inşallah en kısa zamanda anne olmayı nasip eder Rabbim sana

Bide kızlar d vitamini eksikliğide gebe kalmayı zorlastiriyormus d vitamininine baktirin ben tedbir amaçlı baktırdım çok düşük çıktı doktor d vitamini verdi bana
Benim düşük canım bol ilaçları olan baaayanım üstüne kansızlık için iğne vuruyorum tedavinin 2.ayındayım bakalım ne olmuş değerlerim. Merak ettim senin kaç d vtminin?

Canım basın sağolsun Rabbim ba yaşatmasın inşallah en kısa zamanda anne olmayı nasip eder Rabbim sana

Yaa benim de adetim az geliyor yani bana göre hava hoş ama bir sorun mu acaba diyorum bazen hele bu ay adetin 1.günü ağrı kesici içmiştim daha bı az geldi
Canım benimde adet zamanımda kanım az geliyor 2 gün sürüyor zaten ben bunu bir kaç doktora sordum kendini başkalarıyla kıyaslama az kan gelmesi kötü bir şey değil dedi için rahat olsun

Benim düşük canım bol ilaçları olan baaayanım üstüne kansızlık için iğne vuruyorum tedavinin 2.ayındayım bakalım ne olmuş değerlerim. Merak ettim senin kaç d vtminin?
Canım sınır 30 dan başlıyormuş benim 13 çıktı eşimin 6 çıktı çok düşük yani

Benim d vitaminim kilo verirken zayıf düştü birde önceden düşüktü ilaçları kullanmadım baya düştü

Benim d vitaminim kilo verirken zayıf düştü birde önceden düşüktü ilaçları kullanmadım baya düştü
Canım eksikse takviye ilaç alman lazım gerçekten bak mesela d vitamini eksik olanlarda rahimde miyom çıkma olasılığıda yüksek oluomus benim çok düşük mus yıllarca pat diye 7 cmlik miyom oldugunu öğrendim

Canım sınır 30 dan başlıyormuş benim 13 çıktı eşimin 6 çıktı çok düşük yani
Aaa eşinin o kadar neden düşük güneş ışık görmeyen yerde mi çalışıyor kendisi eşinin değeri benimkiyle aynı gibi. Peki ne kullanıyorsunuz ilaç ben ilk sundrop damla kullandım sonra değiştim o damla çile geldi devit 3 ampül aldım hepsini koyup alıyorum kendime birde ilaç var ayrı fermarat var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…