Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Alıyorum canım zaten 2.aydan fazla tedavi görüyorum birdahaki ay tekrar test yaptırcam. Miyom filan hiç öyle birşeyle karşılaşmadım ama yinede olmaz inşlh ya.

Aslında dışarda da vakit geçiriyor ama niye bu kadar düşük bende anlamadım bize doktor hap olanlarından verdi ismi desiferol ilk hedef belli bi değerin üstüne çıkarmak sonradan damla olanlarından veriliyor dedi

Aynı zamanda ilaçım da var canım. Damla ayrı takviye. Birde folik asit verdi doktorum foiblol bende ayrı kendim evde birşeyler yapıp yiyorum. Çıkar canım çıkarrr siz ilaçları için. Düzeliyor o ama ikinizde olması daha zorlaştırır. Sen akşamla konuşmuştuk kilo vermek isteyip mayısı düşünen arkadaş mıydın?

Alıyorum canım zaten 2.aydan fazla tedavi görüyorum birdahaki ay tekrar test yaptırcam. Miyom filan hiç öyle birşeyle karşılaşmadım ama yinede olmaz inşlh ya.
Yok kuzum korkma olmaz bişey ben sadece internette okumuştum ondan dolayı konu açılmışken söyleyeyim dedim korkma yani olan bakarsan bi çok insanın d vitamini düşüktür ama herkeste miyom çıkmıyor bazı rahimler miyom üretmeye meyilliymis işte bana doktorlar miyomun çok buyumus bu şekilde hamile kalırsan düşük yapma ihtimalin var ameliyat olman lazım dedi o yüzden ameliyat oldum bende hatta bana birraz daha beklersen rahimimin kaybedebilirsin diyen bile oldu

Evet canım bendim

Allah sabir versin cok cok zor. Allah kimseyi evlatla sinamasin. Rabbim tez zamanda saglkla kucaginizi doldurdun insallg

allah sabır versin çok zor bir durum rabbim en kısa zamanda sağlıcakla kucağını doldursun inşallah

Evet bat beklenen adet tarihi oluyor, stres yapıcak bir şey yok inşallah güzel haberler alırız Stres etkiliyor olucağı varsada olmuyor bence

Canım bende çörek otu bal yapıyorum birde yumurtlama için masaj yapıyorum bugün benimde masaj yaptığım yerler ağrıyor ya masajdan mıdır nedir çözemedim geceden beri ağrıyor özellikle sol taraf

Canım bende çörek otu bal yapıyorum birde yumurtlama için masaj yapıyorum bugün benimde masaj yaptığım yerler ağrıyor ya masajdan mıdır nedir çözemedim geceden beri ağrıyor özellikle sol taraf
Benim oldu ama o kadar ağrı yok kasıkların iş başında işte ne güzel canım

Benim oldu ama o kadar ağrı yok kasıkların iş başında işte ne güzel canım
Bende korktum ya Allah korusun bişey felan olmuştur yumurtalarıma diye devam ederse bi acile gideyim diyorum yumurtlayacam diye bi küfe yumurtayı kırmayımda

Bende korktum ya Allah korusun bişey felan olmuştur yumurtalarıma diye devam ederse bi acile gideyim diyorum yumurtlayacam diye bi küfe yumurtayı kırmayımda
Canım birşeyler aldık ister istemez bunlar olacaktı ayrıca etkili kür yaptığımız o kadarcık olur. Birşey olmaz ciddi olarak çook çok adet düzenimiz kaçabilir belki ben araştırdım ciddi zarar olblck birşeyi yok bildiğim kadarıyla

Kızlar bugün progesteron testi verdim, sonuç bu şekilde çıkmış, bu değer gebelik tahminiyle ilgili bişi ifade eder mi?
Canım muhakkak doktoruna danış benimde 22.7 çıkmıştı ama gebelik olmadı doktorada gidemedim inş bebişin vardır

Masajdanda olmuş olabilir dün 3 kere felan yaptım çünkü sonu güzel olsun inş hayırlısı ile

Mart topiğine de sormuştumda bir arkadaş buna göre değerlendirme bir arkadaşın yüksek çıkmıştı ama adet oldu dedi. O yüzden ben ümitlenmeyeyim canım
Aynen ümitlenme benimde 1 hafta öncesi yumurtlama oldu progestoron vermeden önce 1 hafta sonra 21. Günde kan vermiştim yüksek çıkmıştı ben çok umutlandım yüksek çıkınca hatta hsg ye girdim adetinde gecikince tamam kesin var dedim sonuç hüsran oldu benim gibi olmanjzı istemem ama inş vardır sizdede her bünye farklı çünkü

Kızlar yerleşme kanaması nasıl oluyor bu sabah akıntım oldu hafif kahveli bişeydi ve içinde ince ip gibi ama biraz uzun hafif pembe bişey vardı bi tane de yuvarlak ufak pembe bişey vardı bat 2 Nisan yerleşme olabilir mi bu acaba

Canım ya benim 3 aydır falan aşırı saçım dökülüyor acaba diyetle alakası olabilirmi sen kilo vermeye çalışırken anormal saç dökülmem oldumu

Canım yerleşme kanaması kahverengi yada senin dediğin gibi hafif pembe olabiliomus ama şöyle biseydi var adet yaklaşınca eski adet döneminden kalma kalıntıların çıkabiliyor bazen benimde öyle oluyor böyle akıntı nin içinde ip gibi ince kırmızılıklar oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…