Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım yerleşme kanaması kahverengi yada senin dediğin gibi hafif pembe olabiliomus ama şöyle biseydi var adet yaklaşınca eski adet döneminden kalma kalıntıların çıkabiliyor bazen benimde öyle oluyor böyle akıntı nin içinde ip gibi ince kırmızılıkl

Canım ya benim 3 aydır falan aşırı saçım dökülüyor acaba diyetle alakası olabilirmi sen kilo vermeye çalışırken anormal saç dökülmem oldumu
Ben doktora saç dökülme şikayetiyle gitmiştim ama kilo vermeden öncede vardı normalden fazla dökülmem olmaya başladı artık yeter dedim. Seninde önceden vardır belki arttıkça fark ettin dökülmeyivitaminim önceden düşüktü ben düşüğe karşı kilo verince baya düştü saç dökülmesi çok fazlalaştı

Canım korkma belkide yumurtaliklarin aktif hale getiriyorsun ondan agriyordur
Canım bende çörek otu bal yapıyorum birde yumurtlama için masaj yapıyorum bugün benimde masaj yaptığım yerler ağrıyor ya masajdan mıdır nedir çözemedim geceden beri ağrıyor özellikle sol tarafa

Canım sınır 30 dan başlıyormuş benim 13 çıktı eşimin 6 çıktı çok düşük yani
Bu d vitamini hep eksik çıkıyor ya bendede 11 di oğlumunda çok düşük hep ilaç kullanıyoruz ara ara ama kararlıyım bu yaz hergün 20 dk falan çıkıp güneşte oturacağım hep evlerdeyiz malesef artık

En iyisi güneşlenmek gerçektende ilaç falan pek etki etmiyor sanki ya

Yoo sorun yok ebrudan gördüm ondan yapıyorum bunda önceki ay yumurtlama olmamıştı bu ay yapım dedim
Sevindim canım sorun olmamasına bazen kadınların senede 1 2 kere yunurtalama olmauabiliyormus normalmiş yani bu ay yumurtlaman olur merak etme

Sevindim canım sorun olmamasına bazen kadınların senede 1 2 kere yunurtalama olmauabiliyormus normalmiş yani bu ay yumurtlaman olur merak etme
İnş canım inş Ocak ayında olmadı yumurtlama şubatda oldu inş olur bu ay inş

1 hafta sonra mı kan vermiştin canım kaç çıkmıştı peki, ben kan vermiştim diğer aylarda birinde 6 küsür çıktı beta aa dedim hamileyim sonra regl oldum. Kaset testlerde pozitifi görmeden vermek istemiyorum artık. İnşallah vardır bakalım bekliyorum. Seninde bu ay olur umarım canım.

İnş canım inş Ocak ayında olmadı yumurtlama şubatda oldu inş olur bu ay inş
İnşallah canim benimde Nisan ayında ilk kez korunmayı bırakacağım denemeleri basliycam yani nisanda bendede tatlı bi heyecan var ama streste yapıyor insan rüyalarıma giriyor hep

Yumurtlamadan 1 hafta sonrası 21.güne denk geliyordu Benim 22.7 çıkmıştı canım seninkinden yüksekti inş rabbim şu mübarek günde hepimize dileğimiz nasip eylesin hayırlısı ile

Eklentiler

• 9841295A-4E23-4641-8166-3231EC9BD3B0.webp
    67,7 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…