Canım yerleşme kanaması kahverengi yada senin dediğin gibi hafif pembe olabiliomus ama şöyle biseydi var adet yaklaşınca eski adet döneminden kalma kalıntıların çıkabiliyor bazen benimde öyle oluyor böyle akıntı nin içinde ip gibi ince kırmızılıklKızlar yerleşme kanaması nasıl oluyor bu sabah akıntım oldu hafif kahveli bişeydi ve içinde ince ip gibi ama biraz uzun hafif pembe bişey vardı bi tane de yuvarlak ufak pembe bişey vardı bat 2 Nisan yerleşme olabilir mi bu acaba
Canım bende çörek otu bal yapıyorum birde yumurtlama için masaj yapıyorum bugün benimde masaj yaptığım yerler ağrıyor ya masajdan mıdır nedir çözemedim geceden beri ağrıyor özellikle sol tarafını
Atsana canım bugün yaptığınıAynı kuzum ya sabahta yaptım aynı sadece incecik çizgi demek olsa bugün daha belirgin olurdu yok demekki
Peki günde 3 kere yapıyorsun ya kaç dk sürüyor toplam?Masajdanda olmuş olabilir dün 3 kere felan yaptım çünkü sonu güzel olsun inş hayırlısı ile
Yerleşme olabilir canım adetine var yani dahaKızlar yerleşme kanaması nasıl oluyor bu sabah akıntım oldu hafif kahveli bişeydi ve içinde ince ip gibi ama biraz uzun hafif pembe bişey vardı bi tane de yuvarlak ufak pembe bişey vardı bat 2 Nisan yerleşme olabilir mi bu acaba
Ben doktora saç dökülme şikayetiyle gitmiştimCanım ya benim 3 aydır falan aşırı saçım dökülüyor acaba diyetle alakası olabilirmi sen kilo vermeye çalışırken anormal saç dökülmem oldumu
Canım bende çörek otu bal yapıyorum birde yumurtlama için masaj yapıyorum bugün benimde masaj yaptığım yerler ağrıyor ya masajdan mıdır nedir çözemedim geceden beri ağrıyor özellikle sol tarafa
Bu d vitamini hep eksik çıkıyor ya bendede 11 di oğlumunda çok düşük hep ilaç kullanıyoruz ara ara ama kararlıyım bu yaz hergün 20 dk falan çıkıp güneşte oturacağım hep evlerdeyiz malesef artıkCanım sınır 30 dan başlıyormuş benim 13 çıktı eşimin 6 çıktı çok düşük yani
Belkide inşallah ondandır ya ne bilim tedirgin oldum ister istemezCanım korkma belkide yumurtaliklarin aktif hale getiriyorsun ondan agriyordur
Bu d vitamini hep eksik çıkıyor ya bendede 11 di oğlumunda çok düşük hep ilaç kullanıyoruz ara ara ama kararlıyım bu yaz hergün 20 dk falan çıkıp güneşte oturacağım hep evlerdeyiz malesef
Gerçekten en iyisi guneslenmekBu d vitamini hep eksik çıkıyor ya bendede 11 di oğlumunda çok düşük hep ilaç kullanıyoruz ara ara ama kararlıyım bu yaz hergün 20 dk falan çıkıp güneşte oturacağım hep evlerdeyiz malesef artık
İnşallah ondandır canim geçmezse doktora gidersin sen neden masa yapıyorsun yumurtlaman da sorun falan mı varBelkide inşallah ondandır ya ne bilim tedirgin oldum ister istemez
En iyisi güneşlenmek gerçektende ilaç falan pek etki etmiyor sanki yaBu d vitamini hep eksik çıkıyor ya bendede 11 di oğlumunda çok düşük hep ilaç kullanıyoruz ara ara ama kararlıyım bu yaz hergün 20 dk falan çıkıp güneşte oturacağım hep evlerdeyiz malesef artık
Yoo sorun yok ebrudan gördüm ondan yapıyorum bunda önceki ay yumurtlama olmamıştı bu ay yapım dedimİnşallah ondandır canim geçmezse doktora gidersin sen neden masa yapıyorsun yumurtlaman da sorun falan mı var
Sevindim canım sorun olmamasına bazen kadınların senede 1 2 kere yunurtalama olmauabiliyormus normalmiş yani bu ay yumurtlaman olur merak etmeYoo sorun yok ebrudan gördüm ondan yapıyorum bunda önceki ay yumurtlama olmamıştı bu ay yapım dedim
İnş canım inş Ocak ayında olmadı yumurtlama şubatda oldu inş olur bu ay inşSevindim canım sorun olmamasına bazen kadınların senede 1 2 kere yunurtalama olmauabiliyormus normalmiş yani bu ay yumurtlaman olur merak etme
1 hafta sonra mı kan vermiştin canım kaç çıkmıştı peki, ben kan vermiştim diğer aylarda birinde 6 küsür çıktı beta aa dedim hamileyim sonra regl oldum. Kaset testlerde pozitifi görmeden vermek istemiyorum artık. İnşallah vardır bakalım bekliyorum. Seninde bu ay olur umarım canım.Aynen ümitlenme benimde 1 hafta öncesi yumurtlama oldu progestoron vermeden önce 1 hafta sonra 21. Günde kan vermiştim yüksek çıkmıştı ben çok umutlandım yüksek çıkınca hatta hsg ye girdim adetinde gecikince tamam kesin var dedim sonuç hüsran oldu benim gibi olmanjzı istemem ama inş vardır sizdede her bünye farklı çünkü
Yoo sorun yok ebrudan gördüm ondan yapıyorum bunda önceki ay yumurtlama olmamıştı bu ay yapım dedim
İnşallah canim benimde Nisan ayında ilk kez korunmayı bırakacağım denemeleri basliycam yani nisanda bendede tatlı bi heyecan var ama streste yapıyor insan rüyalarıma giriyor hepİnş canım inş Ocak ayında olmadı yumurtlama şubatda oldu inş olur bu ay inş
Yumurtlamadan 1 hafta sonrası 21.güne denk geliyordu Benim 22.7 çıkmıştı canım seninkinden yüksekti inş rabbim şu mübarek günde hepimize dileğimiz nasip eylesin hayırlısı ile1 hafta sonra mı kan vermiştin canım kaç çıkmıştı peki, ben kan vermiştim diğer aylarda birinde 6 küsür çıktı beta aa dedim hamileyim sonra regl oldum. Kaset testlerde pozitifi görmeden vermek istemiyorum artık. İnşallah vardır bakalım bekliyorum. Seninde bu ay olur umarım canım.
Demek ki erken yumurtlamışsın canım
Arkadaşlar bakabilir misiniz?Demek ki erken yumurtlamışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?