- 21 Ocak 2021
- 4.421
- 6.410
- 108
Eğer saç dökülmeniz vitamin eksikliğinden kaynaklanmıyorsa prp ve mezoterapi yapabilirsiniz. Ben çok faydasını gördüm. 4 seansta %90-95 oranında dökülmesi azaldı.Ben doktora saç dökülme şikayetiyle gitmiştimama kilo vermeden öncede vardı normalden fazla dökülmem olmaya başladı artık yeter dedim. Seninde önceden vardır belki arttıkça fark ettin dökülmeyi vitaminim önceden düşüktü ben düşüğe karşı kilo verince baya düştü saç dökülmesi çok fazlalaştı
Haklısın canım ama insanın elinde olan birşey değil maalesef bugün bende gördüm rüya gece ağrım olunca değişik bir test varmış erkenden yapınca 3 çizgi çıkıyormuş bende onu yapıyorum ormanlık biyerde eşimde yanımda bak 3 çizgi çıktı hamileyim diye seviniyordum. Bu ay saldım ama kendimi çok fazla umursamıcam hele gebelik testi diye upraşmıcam adetim gecikirse 1 hafta sonra baktırcam bu stres çok zor çünkü Allah'ım hepimziin yardımcısı olsun inşİnşallah canim benimde Nisan ayında ilk kez korunmayı bırakacağım denemeleri basliycam yani nisanda bendede tatlı bi heyecan var ama streste yapıyor insan rüyalarıma giriyor hep
Vitamin eksikliğinden canım benimki teşekkür ediyorum bilgi için baktım geçmiyor neden olmasınEğer saç dökülmeniz vitamin eksikliğinden kaynaklanmıyorsa prp ve mezoterapi yapabilirsiniz. Ben çok faydasını gördüm. 4 seansta %90-95 oranında dökülmesi azaldı.
Evet yumurtlama bugünArkadaşlar bakabilir misiniz?
dün yaptığım ovulasyonda bana biraz silik gelmişti , olmamıştır dedim ama bugün T çizgisi C den daha koyu oldu sizce yumurtlama bugün mü?
Mezoterapi saç köklerin için gerekli olan vitaminleri botoks iğnesi yardımıyla saç köklerine verilmesi. Prp ise kendi kanınızdaki zengin kısmın santrifüj edilip yine botoks iğnesi yardımıyla saç köklerine verilmesi. İkisi de güzel sonuç veriyor. Ben 2 prp, 2 mezoterapi seansı şeklinde yaptırmıştım.Vitamin eksikliğinden canım benimki teşekkür ediyorum bilgi için baktım geçmiyor neden olmasınÇok sık saçlarım birde hatta ara makas attırırdım. Bu dediğiniz ney oluyor bilmiyorım da mezoterapi ?
Bilmiyorum kuzum ya geçen ay tüp bebek tedavisi oldum kimyasal gebelik oldu belki ilaçların etkisiyle de olmuş olabilir hayırlısıYerleşme olabilir canım adetine var yani daha
Geçen ay tüp bebek tedavisi oldum kimyasal gebelik oldu belki ilaçların etkisiyle de olmuş olabilir hayırlısı olsun inşallah kuzum sağolCanım yerleşme kanaması kahverengi yada senin dediğin gibi hafif pembe olabiliomus ama şöyle biseydi var adet yaklaşınca eski adet döneminden kalma kalıntıların çıkabiliyor bazen benimde öyle oluyor böyle akıntı nin içinde ip gibi ince kırmızılıklar oluyor
İnşallahhh :)İnşallah canım inşallah hazırlığını bu ay tamamlamıştır çoktan :)
Cnm bende d vitamini kullaniyorum ama kapsul şeklinde haftada bir içiliyor damladan daha iyi cnmAaa eşinin o kadar neden düşük güneş ışık görmeyen yerde mi çalışıyor kendisi eşinin değeri benimkiyle aynı gibi. Peki ne kullanıyorsunuz ilaç ben ilk sundrop damla kullandım sonra değiştim o damla çile geldi devit 3 ampül aldım hepsini koyup alıyorum kendime birde ilaç var ayrı fermarat var.
Bence progesterona bakmanın doktor önermediyse pek manası yok; doktor eğer bir sıkıntı görüyorsa önerecektir.Peki bir sorum olacak bu progesterona hep 21.gün mü bakalım?Benim kafamda soru işareti varda bu konuda.
TeşekkürlereEvet yumurtlama bugün
Bana 21 koyu geldi yumurtlaman olmuş sanki , sonrasında da silikleşmeye başlamış gözüküyorKızlar bu test kullanan varmi renk hiç net değil 21 koyumu beklemelimiyim
Canım ilaç var benim doktorum fermarat verdi damla yok ampül var onu ekmeye döküp hepsini içiyorum 2 hafta sonra tekrar ampül 2 kutu var. Bitince doktora gidecem bakalım ne olmuş durumum. 2 ayım bitti gibi.Cnm bende d vitamini kullaniyorum ama kapsul şeklinde haftada bir içiliyor damladan daha iyi cnm
Hiç öyle deme ben ilk hamileligimde anı kalsın diye 6. Haftada idrar testi aldım ama hayalet çizgi bile çıkmadıBen her ay mens günümden önce test yaptım. Hiç silik çizgi bile görmedim. O yüzden kimyasal gebelik geçirmediğime eminim.
Ay ben de ya mayısta deneyecektim. Sonra Mayısta bayramda memlekete gideceğiz vs ya yumurtlamama denk gelirse diye dedim erken kalkan yol alırNe güzel bi haber buuyeni hamiş haberleri aldıkça umutlaniyor insan ben normalde mayısta deneyecektim ama bir ay öne çektim bugün anı bi kararla ama tabi baya teşvik aldım yakın çevrem arkadaşlarım baya bi gazladilar beni bende artık zamanının geldiğini düşünüyorum kısmet bakalım hayırlısı hepimize nasip olur insallah
Uyuyun geceleri çocuklar doğduktan sonra gece topik çok şenlikli oluyor herkes emzirmeye kalkmış telefon eldeTamam düşünmüyorumdüşünme fikri git başımdan uyusam iyi sanırsam o zaman düşünmem
Ben hepsini yaptırdım hepsi de çok güzel canım.Bence progesterona bakmanın doktor önermediyse pek manası yok; doktor eğer bir sıkıntı görüyorsa önerecektir.
Çünkü söyle bir durum var duymuşsunuzdur hamile kalınıyor fakat progesteron düşük ve bu sebeple hormon takviyesi veriyor doktorlar.
Hamilelik düşünmeye başlayınca bir doktora gidip tüm testleri yaptırmak en iyisi, zaten eğer istisnai bir problem yoksa hormon dengeleriniz her ay değişmeyecektir. Ben yarın gideceğim. Bu ayki reglm de haftasonu olacak inşallah reglnin 2. Günü de testleri ister sanırım
Yaaa güzelmiş o da. Bilgi için teşekkürler bulunsun aklımda gerek olursa yaptırırımMezoterapi saç köklerin için gerekli olan vitaminleri botoks iğnesi yardımıyla saç köklerine verilmesi. Prp ise kendi kanınızdaki zengin kısmın santrifüj edilip yine botoks iğnesi yardımıyla saç köklerine verilmesi. İkisi de güzel sonuç veriyor. Ben 2 prp, 2 mezoterapi seansı şeklinde yaptırmıştım.
Rica ederimYaaa güzelmiş o da. Bilgi için teşekkürler bulunsun aklımda gerek olursa yaptırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?