Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eğer saç dökülmeniz vitamin eksikliğinden kaynaklanmıyorsa prp ve mezoterapi yapabilirsiniz. Ben çok faydasını gördüm. 4 seansta %90-95 oranında dökülmesi azaldı.

İnşallah canim benimde Nisan ayında ilk kez korunmayı bırakacağım denemeleri basliycam yani nisanda bendede tatlı bi heyecan var ama streste yapıyor insan rüyalarıma giriyor hep
Haklısın canım ama insanın elinde olan birşey değil maalesef bugün bende gördüm rüya gece ağrım olunca değişik bir test varmış erkenden yapınca 3 çizgi çıkıyormuş bende onu yapıyorum ormanlık biyerde eşimde yanımda bak 3 çizgi çıktı hamileyim diye seviniyordum. Bu ay saldım ama kendimi çok fazla umursamıcam hele gebelik testi diye upraşmıcam adetim gecikirse 1 hafta sonra baktırcam bu stres çok zor çünkü Allah'ım hepimziin yardımcısı olsun inş

Eğer saç dökülmeniz vitamin eksikliğinden kaynaklanmıyorsa prp ve mezoterapi yapabilirsiniz. Ben çok faydasını gördüm. 4 seansta %90-95 oranında dökülmesi azaldı.
Vitamin eksikliğinden canım benimki teşekkür ediyorum bilgi için baktım geçmiyor neden olmasın Çok sık saçlarım birde hatta ara makas attırırdım. Bu dediğiniz ney oluyor bilmiyorım da mezoterapi ?

Vitamin eksikliğinden canım benimki teşekkür ediyorum bilgi için baktım geçmiyor neden olmasın Çok sık saçlarım birde hatta ara makas attırırdım. Bu dediğiniz ney oluyor bilmiyorım da mezoterapi ?
Mezoterapi saç köklerin için gerekli olan vitaminleri botoks iğnesi yardımıyla saç köklerine verilmesi. Prp ise kendi kanınızdaki zengin kısmın santrifüj edilip yine botoks iğnesi yardımıyla saç köklerine verilmesi. İkisi de güzel sonuç veriyor. Ben 2 prp, 2 mezoterapi seansı şeklinde yaptırmıştım.

Geçen ay tüp bebek tedavisi oldum kimyasal gebelik oldu belki ilaçların etkisiyle de olmuş olabilir hayırlısı olsun inşallah kuzum sağol

Kızlar bu test kullanan varmi renk hiç net değil 21 koyumu beklemelimiyim

Eklentiler

• EDEBB534-4A28-4B33-BA3A-F604D880E2FD.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 40
Cnm bende d vitamini kullaniyorum ama kapsul şeklinde haftada bir içiliyor damladan daha iyi cnm

Peki bir sorum olacak bu progesterona hep 21.gün mü bakalım? Benim kafamda soru işareti varda bu konuda.
Bence progesterona bakmanın doktor önermediyse pek manası yok; doktor eğer bir sıkıntı görüyorsa önerecektir.
Çünkü söyle bir durum var duymuşsunuzdur hamile kalınıyor fakat progesteron düşük ve bu sebeple hormon takviyesi veriyor doktorlar.

Hamilelik düşünmeye başlayınca bir doktora gidip tüm testleri yaptırmak en iyisi, zaten eğer istisnai bir problem yoksa hormon dengeleriniz her ay değişmeyecektir. Ben yarın gideceğim. Bu ayki reglm de haftasonu olacak inşallah reglnin 2. Günü de testleri ister sanırım

Cnm bende d vitamini kullaniyorum ama kapsul şeklinde haftada bir içiliyor damladan daha iyi cnm
Canım ilaç var benim doktorum fermarat verdi damla yok ampül var onu ekmeye döküp hepsini içiyorum 2 hafta sonra tekrar ampül 2 kutu var. Bitince doktora gidecem bakalım ne olmuş durumum. 2 ayım bitti gibi.

Ben her ay mens günümden önce test yaptım. Hiç silik çizgi bile görmedim. O yüzden kimyasal gebelik geçirmediğime eminim.
Hiç öyle deme ben ilk hamileligimde anı kalsın diye 6. Haftada idrar testi aldım ama hayalet çizgi bile çıkmadı
Sonra inat ettim 12. Haftada alıp yaptım sırf dursun anı olarak diye. Anca o zaman çıkmıştı

Ay ben de ya mayısta deneyecektim. Sonra Mayısta bayramda memlekete gideceğiz vs ya yumurtlamama denk gelirse diye dedim erken kalkan yol alır

Ben hepsini yaptırdım hepsi de çok güzel canım.
Bunu şundan sordum doktor arkadaşıma bakmış güya 14.gün progesteronun şu kadar demiş de. Mesela arkadaşım 11.gün doktora gitti doktor 11 14 17 yumurtaların demiş 3 gün sonra gel demişti bizde aynı zamanda ovulasyon yapıyoruz testlerde yumurta göründü ama pik olmadı. İlginç yanı arkadaşım 3 gün sonra gitti 14.gün yumurtan çatladı dedi. Ama biz pik görmedik ovuslayson da. Sonra 14.günün gecesi ovuslayson bırakmadık devam ediyoruz arkadaşım pik gördü 2 gün sürdü. Şimdi yumurta çatlamışsa bizim gördüğümüz pik neydi acaba dedim arkadaşım yumurtası olgunlaşmadan mi çatladı. Sonra 11 mm olan yumrta mı görüldü pik gördük dedim ama öyleyse doktor neden demedi yumurtluyorsun tekrar diye birde üstüne progesteronun 22 demiş 14.gün kafam karmakarışık ondan merak ettim püfff.

Yaaa güzelmiş o da. Bilgi için teşekkürler bulunsun aklımda gerek olursa yaptırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…