Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
T tulperde Merhaba benide ekler misiniz bat 6 Nisan yaş 25 bu hafta doktora gideceğim hormon testi vs için inşallah güzel haberler alırız hep beraber

Tabloda bi sıkıntı oldu halledince ekleyeyim canım seni de
Beni de eklermisin canım bat 10 nisan

Canim bendede rahmin ustunde miyom gordu doktor bu sevimsiz bisey dedi oyuzden bi rahim filmi gorelim dedi. Evet canim ozelde yaptiricam aradim 800 dedi. Valla hic umrumda degil acikcasi iyi olsun da sonra tekrar tekrar cektirmek zorunda kalmiyim
Ben anestezili çektirdim Şubat ayında 1600 TL para verdim

Arkadaşlar ben şimdi bu tarihleri yakından uzağa doğru sıralamak istiyorum. Ama hepsini silip baştan yazmam mümkün değil, daha kolay bir yolu varsa bilenler yazsın o şekilde düzenleyeyim
Canım kaydırarak yaparsın anca martları silip yukarı yazıcan ilk olarak. Bide yeni kişiler eklendikçe sıraya göre yaz. Düzenlerken daha kolay olur. Hepsini birden silip yapma derim.. Mesela 1 kişiyi sil yukarı yaz sonrasında öbür kişiyi sil baştan yaz. Bende böyle bir kalabalık topikte tablo kurmuştum. Baya da çoktuk karışık olunca daha da karışıyor kişiler arttıkça

Ben anestezili çektirdim Şubat ayında 1600 TL para verdim
Oyyy nerde cektirdiniz? Ben yarina randevu aldim yazicam size deneyimimi kizlar. Ama arkadasim bu benim gidecegim yerde anestesisiz ve sadece ufak bir adet sancisi cekmis.

Anladım canım sanırım bunlar için bilgisayardan açmam lazım, telefondan deniyorum öyle ayrıntılı düzenleme yok, kaydırma falan yapılamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…