Hemen olacak diye bişey yok ki ama olur sakın umudunu kaybetme kafada bitirmek gerek sanki birazda üzülüyoruz olmayınca ama Rabbım yeni bi ayda yeni umutlar bekletiyo sabır dua gerisi Allaha kalmış kuzum benimBende çektirdim 2 ay önce olmadı
Yani her gün mü olmalı gibi.. o zaman öyle değerlendireym 1 gün arayla teşekkür ederimOlabildiğince sık derken araya 1 gün koymayı öneriyolar sperm kalitesi için. 1 gün durup 1 gün değerlendirmek olabilir
Her gün değil canım gün aşırı deniliyor hayırlısı olsun inşallah sende bebeğine kavuşursunYani her gün mü olmalı gibi.. o zaman öyle değerlendireym 1 gün arayla teşekkür ederim
İzmir’de özel bi hastanede çektirdim ben doktorum prof. Kendi geldi sadece çekim için sanırım o yüzden bu kadar yüksek bi miktar söyledilerOyyy nerde cektirdiniz? Ben yarina randevu aldim yazicam size deneyimimi kizlar. Ama arkadasim bu benim gidecegim yerde anestesisiz ve sadece ufak bir adet sancisi cekmis.
Merhaba kizlar aranizda pcos olan varmi
Teshisi nasil aldiniz acabbabende var maalesef pcos
Benide eklermisniz Bat 13 Nisan yaş 33
Olur canım yiyebilirsin incir kürünüde havuçla incir kynatıp yapıyorlar galibaBen de ekstra bir şey yapmıyorum ama bu aralar havuç yiyip duruyorum yumurta çatlaması için iyi olduğu yazıyordu bir yerde aslında kuru incir, havuç suyu kürü var ama ben suya karıştırılmış şeyleri pek içemiyorum, suyu çok içerim ama içine limon konunca bile içemem.
Acaba havucu, kuru inciri kendi hallerinde yesem yine bir faydası olur mu?
Ben yaptım bende pek bi işe yaramadı dilerim sana yararben pcos hastasıyım canım 6 aydır yumurtlama göremedim ovulasyon testinde ilk defa subattan sonra adetim bitince sogan kürü yaptım 15 gün adetten sonra 40. gün yumurtlama gördüm şimdi bekliyorum tuttumu acaba diye:)
Çok haklısın canım olmayınca üzülüyoruz ister istemez , rabbim hayırlısını versinHemen olacak diye bişey yok ki ama olur sakın umudunu kaybetme kafada bitirmek gerek sanki birazda üzülüyoruz olmayınca ama Rabbım yeni bi ayda yeni umutlar bekletiyo sabır dua gerisi Allaha kalmış kuzum benim
adet düzensizliğim vardı bekarken 2 ay-3 ay adet görmediğim zamanlar oldu sonra insülin direnci çıktı kilo alımı derken pcos teşhisi konduTeshisi nasil aldiniz acabba
Benmde evlendikten sonra basladi adet duzensizligim 2 ayda 1 oluyor hormonlarim normal cikti persembe gunu alttan ultrason dediler pcos şüphem var kokruyorumadet düzensizliğim vardı bekarken 2 ay-3 ay adet görmediğim zamanlar oldu sonra insülin direnci çıktı kilo alımı derken pcos teşhisi kondu
inşallah hepimiz canım isteyen herkese nasip olur inşallahHer gün değil canım gün aşırı deniliyor hayırlısı olsun inşallah sende bebeğine kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?