Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyyy nerde cektirdiniz? Ben yarina randevu aldim yazicam size deneyimimi kizlar. Ama arkadasim bu benim gidecegim yerde anestesisiz ve sadece ufak bir adet sancisi cekmis.
İzmir’de özel bi hastanede çektirdim ben doktorum prof. Kendi geldi sadece çekim için sanırım o yüzden bu kadar yüksek bi miktar söylediler

Merhabalar beni de listeye eklermisniz bat 13.04 görünüyor 33 yaşındayım

Olur canım yiyebilirsin incir kürünüde havuçla incir kynatıp yapıyorlar galiba

Ben yaptım bende pek bi işe yaramadı dilerim sana yarar

Hemen olacak diye bişey yok ki ama olur sakın umudunu kaybetme kafada bitirmek gerek sanki birazda üzülüyoruz olmayınca ama Rabbım yeni bi ayda yeni umutlar bekletiyo sabır dua gerisi Allaha kalmış kuzum benim
Çok haklısın canım olmayınca üzülüyoruz ister istemez , rabbim hayırlısını versin

adet düzensizliğim vardı bekarken 2 ay-3 ay adet görmediğim zamanlar oldu sonra insülin direnci çıktı kilo alımı derken pcos teşhisi kondu
Benmde evlendikten sonra basladi adet duzensizligim 2 ayda 1 oluyor hormonlarim normal cikti persembe gunu alttan ultrason dediler pcos şüphem var kokruyorum

Korkma sıkıntı olmaz allahın izni ile ben bekarken doğum kontrol hapı kullandım uzun bir süre onunla düzene girdi evlendikten sonra bıraktım hemen gebe kaldım rabbim büyük tedavilerle olumlu çok sonuç alan kadın var şimdi bende 2. çocuk istiyorum bakalım kısmet

kızlar günaydınnnnn. bat 21 mart dün akşam normal kaset test yaptım ve negatif. olsaydı çıkarmıydı sizce ? yoksa acele mi ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…