Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım sanırım bunlar için bilgisayardan açmam lazım, telefondan deniyorum öyle ayrıntılı düzenleme yok, kaydırma falan yapılamıyor.
Yok canım zaten kaydirma derken zaten sen silip başka yere yazacaksın o anlamda dedim

Merhaba kizlar aranizda pcos olan varmi

Ben de mart ayından nisan ayına transfer oldum, 10 nisan bat. Umudum gün be fün eriyor...

Bu ay ikinci denememiz. Su an yumurtlama dönemimdeyiz gün aşırı ilişki oluyor. İlk ay kendimi çok kastım stres yaptım. Bu ay daha rahatım her şey olacağına varır diyorum. “ Ay hadi yumurtluyorum birlikte olalım” kafası iki tarafı da strese sokuyormus cidden. Zevkime bakıyorum su anda. Olursa aşk bebesi olsun

Herkese merhabalar T tulperde bat 2 Nisan beni de ekler misin? Bu ay benim için çok önemli kzlar 2 nisan eşimin doğum günü benim doğum günüm de 7 nisan bize mucize bi hediye olsun istiyorum uzuuuunnn zamandır deniyoruz. Bu ay hsg filmi çekildim son olarak. Aranızda hsg sonrası tecrübesi olan varsa dinlemek isterim.. ilişki sıklığı nasıl olmalı sizce?

Canım hoşgeldin inşallah inşallah size güzel bir doğum günü sürprizi olur.. Hsg hakkında bir fikrim yok ama ovulasyon döneminde gün aşırı ilişki öneriliyor diye biliyorum

Canım hoşgeldin inşallah inşallah size güzel bir doğum günü sürprizi olur.. Hsg hakkında bir fikrim yok ama ovulasyon döneminde gün aşırı ilişki öneriliyor diye biliyorum
İnşallah Allah nasip ederse.. bi gün arayla mı daha sağlıklı acaba yoksa olabildiğince çok ilişki mi olmalı karar veremedim.. doktor da bişe demedi 2 ay bekleyelim dedi hsg sonrası olma ihtimali çok yüksek dedi sadece

Olabildiğince sık derken araya 1 gün koymayı öneriyolar sperm kalitesi için. 1 gün durup 1 gün değerlendirmek olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…