Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ger
Ay ben de ya mayısta deneyecektim. Sonra Mayısta bayramda memlekete gideceğiz vs ya yumurtlamama denk gelirse diye dedim erken kalkan yol alır
Gercekten mi aynı durumdayiz bende mayısta deneyecektim ama memlekete gidecegim mayısta bende nisanda deneyeyim bari dedim

Hayırlara çıksın insalah rüyan canim evet haklısın çok fazla stres yapiyoruz gereksiz yere

Kızlar yarın sabah için erken gebelik testi alıcam ama yanlış sonuç çıkaranlar falan varmış, en doğru sonucu hangisi verir sizce? Yani korktuğum yalancı pozitif çıkarması

Kızlar ben yine regl oldum ve elendim. Artık aranızdan ayrılıyorum. Hepiniz bebeklerinize kavuşursunuz inşallah.

Selam herkese yumurta takibi yaptırdım bu ay klomen kullandım bugün kontrol vardı doktor solda 4 yumurta gördü sağda çok işe yarar yok gibi dedi ama sol için umutlu konuştu çatlatma iğnesi vermiyorum ilk aydan dedi. Gün aşırı ilişki önerdi adet tarihinde olsanda olmasanda gel dedi.. Bu süre içinde neler yapayım sizce yiyecek içecek anlamında

Merhaba kızlar daha mart ayı adetimi olmadım ama bekliyorum.. Adet olursam ovu. Testleri alıcam bu sefer öyle denemek istiyorum birde soğan suyu içicem dökülsün pis şeyler

Kızlar yarın sabah için erken gebelik testi alıcam ama yanlış sonuç çıkaranlar falan varmış, en doğru sonucu hangisi verir sizce? Yani korktuğum yalancı pozitif çıkarması
Days comfort aldım ben canım yine. Geçen ay kimyasal gebeliğimde adete 5 gün kala doğru sonuç vermişti.

Canım productor iyi diolar

Kızlar ben yine regl oldum ve elendim. Artık canım ayrılıyorum. Hepiniz bebeklerinize kavuşursunuz inşallah.
Canım denemeye devam et bence bu kadar erken pes etme ümitsizliğe kapilma

Canım incir ye bol bol yumurtanın gelişmesine yardımcı olur bide havuç suyuyla incir suyu çok iyi geliyormuş incir geliştiriyor havuç suyu da çatlatma örmüş yumurtalaru

Canım incir ye bol bol yumurtanın gelişmesine yardımcı olur bide havuç suyuyla incir suyu çok iyi geliyormuş incir geliştiriyor havuç suyu da çatlatma örmüş yumurtalaru
Çatlatiyor canım havuç suyu son kelimeyi yanlış yazmisim☺

Kuzum bugün beni ve birkaç arkadaşı tabloya eklenecektir 4 bucukta hatırlatayım dedim bat 4 Nisan yaş 27
Days comfort aldım ben canım yine. Geçen ay kimyasal gebeliğimde adete 5 gün kala doğru sonuç vermişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…