GerAy ben de ya mayısta deneyecektim. Sonra Mayısta bayramda memlekete gideceğiz vs ya yumurtlamama denk gel
Ay ben de ya mayısta deneyecektim. Sonra Mayısta bayramda memlekete gideceğiz vs ya yumurtlamama denk gelirse diye dedim
Gercekten mi aynı durumdayiz bende mayısta deneyecektim ama memlekete gidecegim mayısta bende nisanda deneyeyim bari dedimAy ben de ya mayısta deneyecektim. Sonra Mayısta bayramda memlekete gideceğiz vs ya yumurtlamama denk gelirse diye dedim erken kalkan yol alır
Hayırlara çıksın insalah rüyan canim evet haklısın çok fazla stres yapiyoruz gereksiz yereHaklısın canım ama insanın elinde olan birşey değil maalesef bugün bende gördüm rüya gece ağrım olunca değişik bir test varmış erkenden yapınca 3 çizgi çıkıyormuş bende onu yapıyorum ormanlık biyerde eşimde yanımda bak 3 çizgi çıktı hamileyim diye seviniyordum. Bu ay saldım ama kendimi çok fazla umursamıcam hele gebelik testi diye upraşmıcam adetim gecikirse 1 hafta sonra baktırcam bu stres çok zor çünkü Allah'ım hepimziin yardımcısı olsun inş
Ay hadi hayırlı haberler ver bize canimKızlar ben bugün dayanamadım erken gebelik testi aldımama yarın sabah yapıcam adete 4 gün kalmış oluyor.
Aynen öle canım maalesefHayırlara çıksın insalah rüyan canim evet haklısın çok fazla stres yapiyoruz gereksiz yere
O 21 yazdığım adetin 12.gunuydu 30gunde bir adet olduğum icin erken gibi geldi ama hiçte anlamıyorum bu işlerdenBana 21 koyu geldi yumurtlaman olmuş sanki , sonrasında da silikleşmeye başlamış gözüküyor
Amin canım bir sonraki ay olur inşallah senin de. İstersen tabloda devam edelim yeni bat güncelleyerek?Kızlar ben yine regl oldum ve elendim. Artık aranızdan ayrılıyorum. Hepiniz bebeklerinize kavuşursunuz inşallah.
Days comfort aldım ben canım yine. Geçen ay kimyasal gebeliğimde adete 5 gün kala doğru sonuç vermişti.Kızlar yarın sabah için erken gebelik testi alıcam ama yanlış sonuç çıkaranlar falan varmış, en doğru sonucu hangisi verir sizce? Yani korktuğum yalancı pozitif çıkarması
Benimde yarın 3 4 gün kalmış oluyor. O daha uygunmuş predictore ek onu da alayım madem. Deneyeyim. Sağol canımDays comfort aldım ben canım yine. Geçen ay kimyasal gebeliğimde adete 5 gün kala doğru sonuç vermişti.
Canım productor iyi diolarKızlar yarın sabah için erken gebelik testi alıcam ama yanlış sonuç çıkaranlar falan varmış, en doğru sonucu hangisi verir sizce? Yani korktuğum yalancı pozitif çıkarması
Canım denemeye devam et bence bu kadar erken pes etme ümitsizliğe kapilmaKızlar ben yine regl oldum ve elendim. Artık canım ayrılıyorum. Hepiniz bebeklerinize kavuşursunuz inşallah.
Ben Oglus hiç uyumuyordu valla sabah 5 e kadar kolikti tam 6 ay sürdü ben hangi cesaretle tekrar çocuk yapmaya niyetlenmisim acabaUyuyun geceleri çocuklar doğduktan sonra gece topik çok şenlikli oluyor herkes emzirmeye kalkmış telefon elde
Canım incir ye bol bol yumurtanın gelişmesine yardımcı olur bide havuç suyuyla incir suyu çok iyi geliyormuş incir geliştiriyor havuç suyu da çatlatma örmüş yumurtalaruSelam herkeseyumurta takibi yaptırdım bu ay klomen kullandım bugün kontrol vardı doktor solda 4 yumurta gördü sağda çok işe yarar yok gibi dedi ama sol için umutlu konuştu çatlatma iğnesi vermiyorum ilk aydan dedi. Gün aşırı ilişki önerdi adet tarihinde olsanda olmasanda gel dedi.. Bu süre içinde neler yapayım sizce yiyecek içecek anlamında
Çatlatiyor canım havuç suyu son kelimeyi yanlış yazmisim☺Canım incir ye bol bol yumurtanın gelişmesine yardımcı olur bide havuç suyuyla incir suyu çok iyi geliyormuş incir geliştiriyor havuç suyu da çatlatma örmüş yumurtalaru
Days comfort aldım ben canım yine. Geçen ay kimyasal gebeliğimde adete 5 gün kala doğru sonuç vermişti.
Kuzum bugün beni ve birkaç arkadaşı tabloya eklenecektir 4 bucukta hatırlatayım dedim bat 4 Nisan yaş 27
Kuzum bugün beni ve birkaç arkadaşı tabloya eklenecektir 4 bucukta hatırlatayım dedim bat 4 Nisan yaş 27
Teşekkür ederim deneyeceğimCanım incir ye bol bol yumurtanın gelişmesine yardımcı olur bide havuç suyuyla incir suyu çok iyi geliyormuş incir geliştiriyor havuç suyu da çatlatma örmüş yumurtalaru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?