Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım bırakmadım devam ettim bir kez oldu sonra bidaha olmadı zaten. Çörekotunu 8 gün yaptım bıraktım peşine 15 gün soğan kürü yaptım. O bitince de testere dişli aslan pençesi kürüne başladım. Hamile kalmadım bu ay adet oldum ama Benim prolaktinim biraz yüksekti geçen ay,şimdi bugün yaptım 23’ten 11’e düşmüş prolaktinim ilaç kullanmadan çok sevindim. Çünkü Saraçoğlu prolaktinin 21’den düşük olması gerekiyor hamilelik için diyor.

Kızlar yaa ben şimdi yaptım sabahı beklemeyip, mavisi normal kaset test diğeri predictor early erken gebelik. Aynı idrarla ikisine de yaptım, önce erken teste baktım çizgi var sonra kaset teste baktım onda da biraz bişi belirmiş.İlk 5 6 dakikada çektim. Sizde bakar mısınız bi lütfen ben çok heyecan yaptım. İnşallah boşa değildir

Eklentiler

• IMG_20210325_144958.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 92

Eklentiler

• IMG_20210325_144345.webp
    68,3 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_20210325_144152.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_20210325_144132.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_20210325_144958.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_20210325_144345.webp
    68,3 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20210325_144152.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 94
Gayet görünüyor canim hayırlı olsun

Canım benimde adet zamanımda kanım az geliyor 2 gün sürüyor zaten ben bunu bir kaç doktora sordum kendini başkalarıyla kıyaslama az kan gelmesi kötü bir şey değil dedi için rahat olsun
Tamam canım teşekkür ederim benim zaten genç kızlığımdan beri öyledir. Hiç dışına bile çıkmaz usludur. Ama bu ay daha da az geldi ilk gün ağri kesici içtim normalde icmezdim ama başım ağrıyordu dayanmak istemedim sanırım ondan daha bı az geldi. Ben de acaba dedim bu bir sorun mu

Var bence kuzum hemen kan testlerine başla hayırlı olsun inşallah sağlıklı ilerler kaç gün vardı bata ovulasyon takip yapmışmıydın belirtilerin oldu mu kuzum

Var bence kuzum hemen kan testlerine başla hayırlı olsun inşallah sağlıklı ilerler kaç gün vardı bata ovulasyon takip yapmışmıydın belirtilerin oldu mu kuzum
Pik 16sıydı 17sinden itibaren sayarsam 9. Gün bugün. Ovulasyondan sonra ilk hafta kabızlık sorunu yaşamıştım ben ama klomen kullanmıştım o da yapıyormuş. Ama eğer hamileysem klomenden dolayı mıydı bilemiyorum. İnşallah artar değerim de sonuca da sevinebilirim

Canim bitanesi de çizgi daha belirgin o belirgin olan erken gebelik testimibence hamilesin canım eyer varsa hayırlı uğurlu olsun çok sevndim
y

Canim bitanesi de çizgi daha belirgin o belirgin olan erken gebelik testimibence hamilesin canım eyer varsa hayırlı uğurlu olsun çok sevndim

y
Evet o erken gebelik testi, çok teşekkür ederim inşallah hayal kırıklığı yaşamam

Sadece 16sındamı ilişki oldu canım çatlama günü de ilişki oldumu tam olarak hangi tarihlerde ve kaç gün ilişki oldu

Ovulasyondan o kadar anlamıyorum ki canım:)
Ben gelişine vuranlardanım

Evet o erken gebelik testi, çok teşekkür ederim inşallah hayal kırıklığı yaşamam
Canım adetine kaç gün var bu aradayat dinlen kendini yorma bu dönem ilişkiden kaçının ilaç falan kullaniosan içme bitki cayından uzak dur iyice tutunsun bebisin sana

Ben Oglus hiç uyumuyordu valla sabah 5 e kadar kolikti tam 6 ay sürdü ben hangi cesaretle tekrar çocuk yapmaya niyetlenmisim acaba
Uyuyan bile ne kadar uyuyor ki zaten bebisler uyumuyor
Ama hormonlarimiz ve biz. Delilik bedevee :)

Anladım kuzum bende çatşamadan itibaren sayarsam bugün 7.gün test yapsam çıkar mı acaba yaa

Hayırlı olsun canım inşallah tamamına erer Klomen tedavisi dışında başka bir ilaç ya da kür uyguladın mı soğan kürü vs.

Sadece 16sındamı ilişki oldu canım çatlama günü de ilişki oldumu tam olarak hangi tarihlerde ve kaç gün ilişki oldu
Net bilmiyorum ama pikten bi gün öncesi ve silikleştiği güne kadar oldu diye tahmin ediyorum canım hatırladığım kadarıyla, 15i ovulasyon çift çizgiydi 16sı pikti öncesinde de olmuştu ama yumurtlama dönemi değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…