Yok canım bırakmadım devam ettim bir kez oldu sonra bidaha olmadı zaten. Çörekotunu 8 gün yaptım bıraktım peşine 15 gün soğan kürü yaptım. O bitince de testere dişli aslan pençesi kürüne başladım. Hamile kalmadım bu ay adet oldum ama Benim prolaktinim biraz yüksekti geçen ay,şimdi bugün yaptım 23’ten 11’e düşmüş prolaktinim ilaç kullanmadan çok sevindim. Çünkü Saraçoğlu prolaktinin 21’den düşük olması gerekiyor hamilelik için diyor.Peki bıraktın mı kürü öyle olunca?Benim öyle siyaha dönük değilde böyle akıntım daha büyük içine karışmış kırmızı kan topak gibi. Sankim içimde bir yerde bişey vardı da onu attı. Daha birşey gelmedi
Kızlar yaa ben şimdi yaptım sabahı beklemeyip, mavisi normal kaset test diğeri predictor early erken gebelik. Aynı idrarla ikisine de yaptım, önce erken teste baktım çizgi var sonra kaset teste baktım onda da biraz bişi belirmiş.İlk 5 6 dakikada çektim. Sizde bakar mısınız bi lütfen ben çok heyecan yaptım. İnşallah boşa değildir
Gayet görünüyor canim hayırlı olsunKızlar yaa ben şimdi yaptım sabahı beklemeyip, mavisi normal kaset test diğeri predictor early erken gebelik. Aynı idrarla ikisine de yaptım, önce erken teste baktım çizgi var sonra kaset teste baktım onda da biraz bişi belirmiş.İlk 5 6 dakikada çektim. Sizde bakar mısınız bi lütfen ben çok heyecan yaptım. İnşallah boşa değildir
Tamam canım teşekkür ederim benim zaten genç kızlığımdan beri öyledir. Hiç dışına bile çıkmazCanım benimde adet zamanımda kanım az geliyor 2 gün sürüyor zaten ben bunu bir kaç doktora sordum kendini başkalarıyla kıyaslama az kan gelmesi kötü bir şey değil dedi için rahat olsun
Gayet görünüyor canim hayırlı olsun
Var bence kuzum hemen kan testlerine başla hayırlı olsun inşallah sağlıklı ilerler kaç gün vardı bata ovulasyon takip yapmışmıydın belirtilerin oldu mu kuzum
Pik 16sıydı 17sinden itibaren sayarsam 9. Gün bugün. Ovulasyondan sonra ilk hafta kabızlık sorunu yaşamıştım ben ama klomen kullanmıştım o da yapıyormuş. Ama eğer hamileysem klomenden dolayı mıydı bilemiyorum. İnşallah artar değerim de sonuca da sevinebilirimVar bence kuzum hemen kan testlerine başla hayırlı olsun inşallah sağlıklı ilerler kaç gün vardı bata ovulasyon takip yapmışmıydın belirtilerin oldu mu kuzum
yKızlar yaa ben şimdi yaptım sabahı beklemeyip, mavisi normal kaset test diğeri predictor early erken gebelik. Aynı idrarla ikisine de yaptım, önce erken teste baktım çizgi var sonra kaset teste baktım onda da biraz bişi belirmiş.İlk 5 6 dakikada çektim. Sizde bakar mısınız bi lütfen ben çok heyecan yaptım. İnşallah boşa değildir
Evet o erken gebelik testi, çok teşekkür ederim inşallah hayal kırıklığı yaşamamCanim bitanesi de çizgi daha belirgin o belirgin olan erken gebelik testimibence hamilesin canım eyer varsa hayırlı uğurlu olsun çok sevndim
y
Sadece 16sındamı ilişki oldu canım çatlama günü de ilişki oldumu tam olarak hangi tarihlerde ve kaç gün ilişki olduPik 16sıydı 17sinden itibaren sayarsam 9. Gün bugün. Ovulasyondan sonra ilk hafta kabızlık sorunu yaşamıştım ben ama klomen kullanmıştım o da yapıyormuş. Ama eğer hamileysem klomenden dolayı mıydı bilemiyorum. İnşallah artar değerim de sonuca da sevinebilirim
Ovulasyondan o kadar anlamıyorum ki canım:)Ben hepsini yaptırdım hepsi de çok güzel canım.
Bunu şundan sordum doktor arkadaşıma bakmış güya 14.gün progesteronun şu kadar demiş de.Mesela arkadaşım 11.gün doktora gitti doktor 11 14 17 yumurtaların demiş 3 gün sonra gel demişti bizde aynı zamanda ovulasyon yapıyoruz testlerde yumurta göründü ama pik olmadı. İlginç yanı arkadaşım 3 gün sonra gitti 14.gün yumurtan çatladı dedi. Ama biz pik görmedik ovuslayson da. Sonra 14.günün gecesi ovuslayson bırakmadık devam ediyoruz arkadaşım pik gördü 2 gün sürdü. Şimdi yumurta çatlamışsa bizim gördüğümüz pik neydi acaba dedim arkadaşım yumurtası olgunlaşmadan mi çatladı. Sonra 11 mm olan yumrta mı görüldü pik gördük dedim ama öyleyse doktor neden demedi yumurtluyorsun tekrar diye birde üstüne progesteronun 22 demiş 14.gün kafam karmakarışık ondan merak ettim püfff.
Canım adetine kaç gün var bu aradaEvet o erken gebelik testi, çok teşekkür ederim inşallah hayal kırıklığı yaşamam
Uyuyan bile ne kadar uyuyor ki zaten bebisler uyumuyorBen Oglus hiç uyumuyordu valla sabah 5 e kadar kolikti tam 6 ay sürdü ben hangi cesaretle tekrar çocuk yapmaya niyetlenmisim acaba
Anladım kuzum bende çatşamadan itibaren sayarsam bugün 7.gün test yapsam çıkar mı acaba yaaPik 16sıydı 17sinden itibaren sayarsam 9. Gün bugün. Ovulasyondan sonra ilk hafta kabızlık sorunu yaşamıştım ben ama klomen kullanmıştım o da yapıyormuş. Ama eğer hamileysem klomenden dolayı mıydı bilemiyorum. İnşallah artar değerim de sonuca da sevinebilirim
Net bilmiyorum ama pikten bi gün öncesi ve silikleştiği güne kadar oldu diye tahmin ediyorum canım hatırladığım kadarıyla, 15i ovulasyon çift çizgiydi 16sı pikti öncesinde de olmuştu ama yumurtlama dönemi değildi.Sadece 16sındamı ilişki oldu canım çatlama günü de ilişki oldumu tam olarak hangi tarihlerde ve kaç gün ilişki oldu
Benim sabah kaset testte birşey çıkmamıştı şimdi akşamına bir gölge belirdi.Anladım kuzum bende çatşamadan itibaren sayarsam bugün 7.gün test yapsam çıkar mı acaba yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?