Anladım kuzumNet bilmiyorum ama pikten bi gün öncesi ve silikleştiği güne kadar oldu diye tahmin ediyorum canım hatırladığım kadarıyla, 15i ovulasyon çift çizgiydi 16sı pikti öncesinde de olmuştu ama yumurtlama dönemi değildi.
Gitgide beta hcg değerin yükseldikçe kanda belli olmaya başlıyor canimBenim sabah kaset testte birşey çıkmamıştı şimdi akşamına bir gölge belirdi.
Evet canım yumurtlacaksınArkadaşlar bakabilir misiniz?
dün yaptığım ovulasyonda bana biraz silik gelmişti , olmamıştır dedim ama bugün T çizgisi C den daha koyu oldu sizce yumurtlama bugün mü?
Anladım canım. Çok önemli saymıyorlar prolaktini o bellii yükseklikte sınırı aşarsa kötü. Zaten çok ayarsız birşey prolaktin bugün Baktır 33 olur yarın Baktır 11 çook aşırı tutarsız değişken. Benimde 33 dü ben ilaç aldım 3 ay önce sonra baktırmadım.Yok canım bırakmadım devam ettim bir kez oldu sonra bidaha olmadı zaten. Çörekotunu 8 gün yaptım bıraktım peşine 15 gün soğan kürü yaptım. O bitince de testere dişli aslan pençesi kürüne başladım. Hamile kalmadım bu ay adet oldum ama Benim prolaktinim biraz yüksekti geçen ay,şimdi bugün yaptım 23’ten 11’e düşmüş prolaktinim ilaç kullanmadan çok sevindim. Çünkü Saraçoğlu prolaktinin 21’den düşük olması gerekiyor hamilelik için diyor.
Bende gelişine vuranlardan olmak isterdim ama değilimOvulasyondan o kadar anlamıyorum ki canım:)
Ben gelişine vuranlardanım
evet canım 24 değil bugün 25. olan pik olmuş yarında pik olabilir bugün yarın imkan varsa değerlendir sonra silikleştiği günde değerlendir çok net pik olmuş :)Arkadaşlar bakabilir misiniz?
dün yaptığım ovulasyonda bana biraz silik gelmişti , olmamıştır dedim ama bugün T çizgisi C den daha koyu oldu sizce yumurtlama bugün mü?
hepimize bol şanslar :) rabbim bekletmeden kavuştursun...kızlar herkese merhaba, ben regl oldum bu arada bat 19 nisan olarak güncelledim kendimi :) ovülasyon testi aldım bakalım bu ay tutturabilecek miyiz ? şimdiden herkese başarılar :)
bence en mantıklısı şahsen bende o düşünce ile aldım eşim geç geliyor yogun oluyor en azında 1 gün kaçırsam 2. gün en kötü yakalarım düşüncesindeyim.. mesela pik 2 gün sürdüğü zaman 3. gün silikleşmeyi gördüğünde 1 gün yaparsan 2. gün boş bırakırsın 3. gün silikleşmede tekrar yaparsın.. sonrası kafana göre:)Kızlar ovulasyon testi oneriyor musunuzbende ramazan ayında deneyeceğim için daha net tarihlerde ilişki olması için ovulasyon mu alsam acaba dedim bu arada ramazan ayında iftarla sahur arası ilişki yaşamak tabiki serbest gusül almak şartıyla ama oruçta insan biraz yorgun düşüyor ya bide benim eşim geç geliyor işten o açıdan ovulasyon mu alsam dedim ilişkiye gireceğim gün sayısını azaltmak amaç ovulasyon yapınca genelde 3 gün arka arkaya ilişki oluyor çünkü
Yaaa o kadar geriliyorum ki artıkBugün lekeli bir akıntım geldi büyük ihtimal yarına tam olarak adet olmuş olurum sanırım.Olduğumda bat tarihimi değiştireyim. Bir de sabah gidip test alsam acaba çıkar mı diye düşünüyordum Nisan uğurlu gelir inşallah hepimize
Hepsinin belli bir sınırı var canım. Fsh lh dan daima fazla salınır.bunun tersi olmamalı. lh fsh dan yüksek olması durumunda o zaman yumrta çatlaması zor olur. Fsh yumurtalıktaki yumurtaların gelişimi sağlıyor. Lh ise yumurtaların olgunlaşmasını ve çatlayarak gebe kalmasını sağlar.Bu arada fsh tsh aml lh testi yaptıran varmı kızlar fsh 10 un altında olması gerekiyormuş sanirim
Adetim ya 29 ya 30u canım. Sigara kullanıyorum normalde şimdi sigarayı kestim ne olur ne olmaz diye, bu hepsinden daha zorCanım adetine kaç gün var bu aradayat dinlen kendini yorma bu dönem ilişkiden kaçının ilaç falan kullaniosan içme bitki cayından uzak dur iyice tutunsun bebisin sana
Bana 21 koyu geldi yumurtlaman olmuş sanki , sonrasında da silikleşmeye başlamış gözüküyor
2 ve 3. Testin koyu duruyor, son yaptığın testte ise daha silik duruyor çizgilerin demi resimde öyle gözüküyor yani,Kızlar bu test kullanan varmi renk hiç net değil 21 koyumu beklemelimiyim
Çok teşekkürlerevet canım 24 değil bugün 25. olan pik olmuş yarında pik olabilir bugün yarın imkan varsa değerlendir sonra silikleştiği günde değerlendir çok net pik olmuş :)
Benim de işte 1 haftadır ara ara ağrılarım oluyordu Ama işte valla bazen sıkıldım artık diyorum gerilmesi stresi ağrısı sızısı. Hayır olsa da ağrı sızı çeksem neyse yok yere çekiyoruz her seferindeYaaa o kadar geriliyorum ki artıkpazar pazar rtesi yumurtlamam oldu benim adet sancılarım başladı kırmızıları göreceğim bende sanırım moralim yerlerde
Hiç umudum yok ya ilk aylarda ki gibi heyecanla bekleyemiyorum moralim çok bozuluyor artıkBenim de işte 1 haftadır ara ara ağrılarım oluyordu Ama işte valla bazen sıkıldım artık diyorum gerilmesi stresi ağrısı sızısı. Hayır olsa da ağrı sızı çeksem neyse yok yere çekiyoruz her seferindeİnan benim de 1 hafta on gündür moralim sıfır sürekli bu ay da yok kesin diyordum. Ki şaşırmadım Sen görmezsin kırmızıları diyelim inşallah canım
Nasıl uyumuyor bebek 5 e kadar uyumazmi valla benimki 5 e kadar hem uyumuyor hemde durmadan ağlıyordu kolik sancısı yüzündenUyuyan bile ne kadar uyuyor ki zaten bebisler uyumuyor
Ama hormonlarimiz ve biz. Delilik bedevee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?