Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım kuzum

kızlar herkese merhaba, ben regl oldum bu arada bat 19 nisan olarak güncelledim kendimi :) ovülasyon testi aldım bakalım bu ay tutturabilecek miyiz ? şimdiden herkese başarılar :)

Anladım canım. Çok önemli saymıyorlar prolaktini o bellii yükseklikte sınırı aşarsa kötü. Zaten çok ayarsız birşey prolaktin bugün Baktır 33 olur yarın Baktır 11 çook aşırı tutarsız değişken. Benimde 33 dü ben ilaç aldım 3 ay önce sonra baktırmadım. İlaç almadan düşürüyor olman çok güzel olmuş stres yok prolaktin yok olsun belki bu ay etkili olur bende bırakmadım öyle oldu diye bugünde kullanıcam hatta yarın öyle bırakıcam 10.günümde. Sonrasında biraz masaj yaparım olduğu kadar artıkın hakkımızda ya

Kızlar ovulasyon testi oneriyor musunuz bende ramazan ayında deneyeceğim için daha net tarihlerde ilişki olması için ovulasyon mu alsam acaba dedim bu arada ramazan ayında iftarla sahur arası ilişki yaşamak tabiki serbest gusül almak şartıyla ama oruçta insan biraz yorgun düşüyor ya bide benim eşim geç geliyor işten o açıdan ovulasyon mu alsam dedim ilişkiye gireceğim gün sayısını azaltmak amaç ovulasyon yapınca genelde 3 gün arka arkaya ilişki oluyor çünkü

Bu arada fsh tsh aml lh testi yaptıran varmı kızlar fsh 10 un altında olması gerekiyormuş sanirim

Arkadaşlar bakabilir misiniz?
dün yaptığım ovulasyonda bana biraz silik gelmişti , olmamıştır dedim ama bugün T çizgisi C den daha koyu oldu sizce yumurtlama bugün mü?
evet canım 24 değil bugün 25. olan pik olmuş yarında pik olabilir bugün yarın imkan varsa değerlendir sonra silikleştiği günde değerlendir çok net pik olmuş :)

bence en mantıklısı şahsen bende o düşünce ile aldım eşim geç geliyor yogun oluyor en azında 1 gün kaçırsam 2. gün en kötü yakalarım düşüncesindeyim.. mesela pik 2 gün sürdüğü zaman 3. gün silikleşmeyi gördüğünde 1 gün yaparsan 2. gün boş bırakırsın 3. gün silikleşmede tekrar yaparsın.. sonrası kafana göre:)

Bugün lekeli bir akıntım geldi büyük ihtimal yarına tam olarak adet olmuş olurum sanırım. Olduğumda bat tarihimi değiştireyim. Bir de sabah gidip test alsam acaba çıkar mı diye düşünüyordum Nisan uğurlu gelir inşallah hepimize

Yaaa o kadar geriliyorum ki artık pazar pazartesi yumurtlamam oldu benim adet sancılarım başladı kırmızıları göreceğim bende sanırım moralim yerlerde

Bu arada fsh tsh aml lh testi yaptıran varmı kızlar fsh 10 un altında olması gerekiyormuş sanirim
Hepsinin belli bir sınırı var canım. Fsh lh dan daima fazla salınır.bunun tersi olmamalı. lh fsh dan yüksek olması durumunda o zaman yumrta çatlaması zor olur. Fsh yumurtalıktaki yumurtaların gelişimi sağlıyor. Lh ise yumurtaların olgunlaşmasını ve çatlayarak gebe kalmasını sağlar.

Canım adetine kaç gün var bu aradayat dinlen kendini yorma bu dönem ilişkiden kaçının ilaç falan kullaniosan içme bitki cayından uzak dur iyice tutunsun bebisin sana
Adetim ya 29 ya 30u canım. Sigara kullanıyorum normalde şimdi sigarayı kestim ne olur ne olmaz diye, bu hepsinden daha zor

Bana 21 koyu geldi yumurtlaman olmuş sanki , sonrasında da silikleşmeye başlamış gözüküyor
Kızlar bu test kullanan varmi renk hiç net değil 21 koyumu beklemelimiyim
2 ve 3. Testin koyu duruyor, son yaptığın testte ise daha silik duruyor çizgilerin demi resimde öyle gözüküyor yani,
İki çizginin koyu olduğu zaman yumurtlaman oluyor, si
evet canım 24 değil bugün 25. olan pik olmuş yarında pik olabilir bugün yarın imkan varsa değerlendir sonra silikleştiği günde değerlendir çok net pik olmuş :)
Çok teşekkürler

Yaaa o kadar geriliyorum ki artık pazar pazar rtesi yumurtlamam oldu benim adet sancılarım başladı kırmızıları göreceğim bende sanırım moralim yerlerde
Benim de işte 1 haftadır ara ara ağrılarım oluyordu Ama işte valla bazen sıkıldım artık diyorum gerilmesi stresi ağrısı sızısı. Hayır olsa da ağrı sızı çeksem neyse yok yere çekiyoruz her seferinde İnan benim de 1 hafta on gündür moralim sıfır sürekli bu ay da yok kesin diyordum. Ki şaşırmadım Sen görmezsin kırmızıları diyelim inşallah canım

Hiç umudum yok ya ilk aylarda ki gibi heyecanla bekleyemiyorum moralim çok bozuluyor artık

Uyuyan bile ne kadar uyuyor ki zaten bebisler uyumuyor
Ama hormonlarimiz ve biz. Delilik bedevee :)
Nasıl uyumuyor bebek 5 e kadar uyumazmi valla benimki 5 e kadar hem uyumuyor hemde durmadan ağlıyordu kolik sancısı yüzünden susmayınca gece araba ile sokaklarda az gezmedik valla ne günlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…