- 21 Şubat 2021
- 135
- 119
- 53
Bende de var ne yazıkki ve benim bel ağrısıda eşlik ediyor bu durumaKızlar 4 nisan bat olan arkadaşlarım çatlama yumurtlama günlerimiz aynıydı diye tahmin ederek soruyorum sizlere benim kasık ağrıları 3 4 gündür devam ediyo ara ara saf saf bi ağrı tanimlayamiyorum ama sizde de var mı böyle bisey
Al benden de o kadar vallahiHiç umudum yok ya ilk aylarda ki gibi heyecanla bekleyemiyorum moralim çok bozuluyor artık
evet baya bellı bırsey sorcam testı yapmadn öne sıvıyı nezman kesıyorsunuz anlatırmısınız rica etsemArkadaşlar bakabilir misiniz?
dün yaptığım ovulasyonda bana biraz silik gelmişti , olmamıştır dedim ama bugün T çizgisi C den daha koyu oldu sizce yumurtlama bugün mü?
Ben bugün yaptırdım geçen ayda sorun yoktu sadece prolaktinim 23’tü o düşmüş baya ama bu ay daha iyi sankiBu arada fsh tsh aml lh testi yaptıran varmı kızlar fsh 10 un altında olması gerekiyormuş sanirim
Kızlar ovulasyon testi oneriyor musunuzbende ramazan ayında deneyeceğim için daha net tarihlerde ilişki olması için ovulasyon mu alsam acaba dedim bu arada ramazan ayında iftarla sahur arası ilişki yaşamak tabiki serbest gusül almak şartıyla ama oruçta insan biraz yorgun düşüyor ya bide benim eşim geç geliyor işten o açıdan ovulasyon mu alsam dedim ilişkiye gireceğim gün sayısını azaltmak amaç ovulasyon yapınca genelde 3 gün arka arkaya ilişki oluyor çünkü
evet baya bellı bırsey sorcam testı yapmadn öne sıvıyı nezman kesıyorsunuz anlatırmısınız rica etsem
Ben öneriyorumm çünkü programa göre 1 gün oynadı yumurtlamam benim, en azından yumurtlamayı görüp 2 seferde işi bitirebilirsinizKızlar ovulasyon testi oneriyor musunuzbende ramazan ayında deneyeceğim için daha net tarihlerde ilişki olması için ovulasyon mu alsam acaba dedim bu arada ramazan ayında iftarla sahur arası ilişki yaşamak tabiki serbest gusül almak şartıyla ama oruçta insan biraz yorgun düşüyor ya bide benim eşim geç geliyor işten o açıdan ovulasyon mu alsam dedim ilişkiye gireceğim gün sayısını azaltmak amaç ovulasyon yapınca genelde 3 gün arka arkaya ilişki oluyor çünkü
Ben bat geçince kan vercem geçerse daha kuzuİnşallh canım valla ben artık düşünmek belirti aramak istemiyorum daha da 11 gün var. Annemlere gidicem. 31 mart akşam dönücem. 1 nisanda da test yapacam yetti canıma
Valla bende o kadar yokda kuzu biraz hafiften ağrım var işteBende de var ne yazıkki ve benim bel ağrısıda eşlik ediyor bu durumaHatta şuan sıcak su torbasıyla çare olmaya çalışıyorum. Üşüttüm mü acaba diyorum ama bilmiyorum.
Metabolik hastalıklar denildi testleri Ankara’ya gitti sonuç çıkmadan kaybettik canım karaciğer büyümesi de vardı ve gebelikte bunların hiçbiri görülmedi hayat bu başa gelen çekiliyorEvet canım orası öyle ummadığımız an ne olacağı hiç belli değil hiçbir şeyin garantisi yok.. Sebebi neydi canım başım sağolsun
İnşallah amin canım benim hepimizin kucağı dolu dolu olsunallah sabır versin çok zor bir durum rabbim en kısa zamanda sağlıcakla kucağını doldursun inşallah
Amin canım benim hepimizin dolsun kucağı rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahCanım basın sağolsun Rabbim ba yaşatmasın inşallah en kısa zamanda anne olmayı nasip eder Rabbim sana
Çok şükür kolik yaşamadım ve yaşayacağım kesin diyordumNasıl uyumuyor bebek 5 e kadar uyumazmi valla benimki 5 e kadar hem uyumuyor hemde durmadan ağlıyordu kolik sancısı yüzündensusmayınca gece araba ile sokaklarda az gezmedik valla ne günlerdi
Öyle canım gerçekten hayırlısı. İnşallah sağ salim bebeğine kavuşursun bundan sonraki süreçteMetabolik hastalıklar denildi testleri Ankara’ya gitti sonuç çıkmadan kaybettik canım karaciğer büyümesi de vardı ve gebelikte bunların hiçbiri görülmedi hayat bu başa gelen çekiliyor
Pik yanyana koydukların canım. Alttaki biraz az gibi ondan ama bu içtiğin yaptığın saate göre değişir. hatta yarın saat 10 gibi yapıp daha mı koyu daha mı silik gör derim. Sankim daha koyulaşacak gibi duruyorMerhaba kızlar ovulasyon testi sonuçlarıma bakar mısınız bugün pik olmuş gibi sizce? En son yazı yazmayan testi biraz önce yaptım normalde öğlen 12 gibi yapıyorum ama çizgiyi koyu görünce akşam tekrar yaptım.
Eki Görüntüle 2809442
Amin canım Aminn getirsin bizlere de güzel şeylerBenim de ovulasyon testlerim geldi bugün adetin dördüncü günündeyim dokuzuncu gün yapmaya başlarım artık nisan ayı hepimize Uğur getirsin inşallah
Ben 2.5 ayda 12 kilo verdim. Saç dökülmesi çok arttı. Bir kaç haftadır vitamin kullanıyorum hamilelik için biraz toparladı sanki dökülmesi yavaşladıCanım ya benim 3 aydır falan aşırı saçım dökülüyor acaba diyetle alakası olabilirmi sen kilo vermeye çalışırken anormal saç dökülmem oldumu
Hoş geldin inşlh Nisan umut olur hamiş kalırsın inşlh canım.bat 24 nisan yas 26 benıde eklermısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?