Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de var ne yazıkki ve benim bel ağrısıda eşlik ediyor bu duruma Hatta şuan sıcak su torbasıyla çare olmaya çalışıyorum. Üşüttüm mü acaba diyorum ama bilmiyorum.

Arkadaşlar bakabilir misiniz?
dün yaptığım ovulasyonda bana biraz silik gelmişti , olmamıştır dedim ama bugün T çizgisi C den daha koyu oldu sizce yumurtlama bugün mü?
evet baya bellı bırsey sorcam testı yapmadn öne sıvıyı nezman kesıyorsunuz anlatırmısınız rica etsem

Bu arada fsh tsh aml lh testi yaptıran varmı kızlar fsh 10 un altında olması gerekiyormuş sanirim
Ben bugün yaptırdım geçen ayda sorun yoktu sadece prolaktinim 23’tü o düşmüş baya ama bu ay daha iyi sanki

Eklentiler

• 803EB6C1-D55D-4E3A-8654-22048C6E1037.webp
    160,9 KB · Görüntüleme: 39
evet baya bellı bırsey sorcam testı yapmadn öne sıvıyı nezman kesıyorsunuz anlatırmısınız rica etsem

Ben öneriyorumm çünkü programa göre 1 gün oynadı yumurtlamam benim, en azından yumurtlamayı görüp 2 seferde işi bitirebilirsiniz

Evet canım orası öyle ummadığımız an ne olacağı hiç belli değil hiçbir şeyin garantisi yok.. Sebebi neydi canım başım sağolsun
Metabolik hastalıklar denildi testleri Ankara’ya gitti sonuç çıkmadan kaybettik canım karaciğer büyümesi de vardı ve gebelikte bunların hiçbiri görülmedi hayat bu başa gelen çekiliyor

Nasıl uyumuyor bebek 5 e kadar uyumazmi valla benimki 5 e kadar hem uyumuyor hemde durmadan ağlıyordu kolik sancısı yüzünden susmayınca gece araba ile sokaklarda az gezmedik valla ne günlerdi
Çok şükür kolik yaşamadım ve yaşayacağım kesin diyordum
Ama kolik olmasa da zaten ilk 3 ay max 2 saatte bir uyanıyorduk.
Olsun 2 yaşında bitiyor çoğu derdi
Şu an iki kardeş beraber kavga edeceklerini bile düşünürken duygulanıyorum deliysem demek

Merhaba kızlar ovulasyon testi sonuçlarıma bakar mısınız bugün pik olmuş gibi sizce? En son yazı yazmayan testi biraz önce yaptım normalde öğlen 12 gibi yapıyorum ama çizgiyi koyu görünce akşam tekrar yaptım.

Eklentiler

• 17476508-E168-4383-BB16-CF4736E1BFD1.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 29
Metabolik hastalıklar denildi testleri Ankara’ya gitti sonuç çıkmadan kaybettik canım karaciğer büyümesi de vardı ve gebelikte bunların hiçbiri görülmedi hayat bu başa gelen çekiliyor
Öyle canım gerçekten hayırlısı. İnşallah sağ salim bebeğine kavuşursun bundan sonraki süreçte

Pik yanyana koydukların canım. Alttaki biraz az gibi ondan ama bu içtiğin yaptığın saate göre değişir. hatta yarın saat 10 gibi yapıp daha mı koyu daha mı silik gör derim. Sankim daha koyulaşacak gibi duruyor . O zaman daha iyi fikriniz olur derim. Ama şunu da diyeyim değerlendirin derim boş geçmesin

Benim de ovulasyon testlerim geldi bugün adetin dördüncü günündeyim dokuzuncu gün yapmaya başlarım artık nisan ayı hepimize Uğur getirsin inşallah
Amin canım Aminn getirsin bizlere de güzel şeyler Ayyy benim gelmedi ne almıştın test olarak?

Canım ya benim 3 aydır falan aşırı saçım dökülüyor acaba diyetle alakası olabilirmi sen kilo vermeye çalışırken anormal saç dökülmem oldumu
Ben 2.5 ayda 12 kilo verdim. Saç dökülmesi çok arttı. Bir kaç haftadır vitamin kullanıyorum hamilelik için biraz toparladı sanki dökülmesi yavaşladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…