- 5 Temmuz 2015
- 1.524
- 2.008
- 133
- 41
Amin canım Aminn getirsin bizlere de güzel şeylerAyyy benim gelmedi ne almıştın test olarak?
Laboguick canım sen ne aldın önceki miratechti çok memnun kaldım bu da iyi çıkar umarımAmin canım Aminn getirsin bizlere de güzel şeylerAyyy benim gelmedi ne almıştın test olarak?
Anladım kuzum bilgi için tesekkurlerHepsinin belli bir sınırı var canım. Fsh lh dan daima fazla salınır.bunun tersi olmamalı. lh fsh dan yüksek olması durumunda o zaman yumrta çatlaması zor olur. Fsh yumurtalıktaki yumurtaların gelişimi sağlıyor. Lh ise yumurtaların olgunlaşmasını ve çatlayarak gebe kalmasını sağlar.
Bebis için içme kuzum en doğrusunu yapmissin☺Adetim ya 29 ya 30u canım. Sigara kullanıyorum normalde şimdi sigarayı kestim ne olur ne olmaz diye, bu hepsinden daha zor
Amin canimmAmin canım benim hepimizin dolsun kucağı rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
Amin canım benim hepimizin dolsun kucağı rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
Adetliyken mi yaptırdın bu testleri adetin kaçıncı günü yaptırdın kuzumBen bugün yaptırdım geçen ayda sorun yoktu sadece prolaktinim 23’tü o düşmüş baya ama bu ay daha iyi sanki
Bu dönemde östrojen en düşük düzeye indiği için yumurtalıktaki yumurta rezervi kolaylıkla tespit edildiği içinmiş. Adetli iken çıkan hormonlar adet siz iken daha yüksek oluyor. 2 veya 3 olması ondan. Herşeyin düzenli ileryeşi var bu da ona uygun olduğu için öyle yapılıyorAnladım kuzum bilgi için tesekkurlerbide bunlar adetin 2. Günümü yapılmalı neden 2 yada 3 te yaptırın diolar acaba
Ben certain aldım canım bende. Birde bunun tadına bakmak istedim.Laboguick canım sen ne aldın önceki miratechti çok memnun kaldım bu da iyi çıkar umarım
Merhaba, benim doktorum alttan bakmıştı. Yumurta boyutuna göre ilişki günleri vermişti. Bir kaç kez daha çağırmıştı. Her gittiğimde alttan yumurta boyutuna bakmıştı. En son çatlatma iğnesi vermişti. Sürecin hayırlı olsun canım.Kızlar merhaba yumurta takibi ne şekilde ilerliyor yarın ilk kez gideceğim doktora bilgi verirmisiniz bide vajinal mi bakıyor
Canım ben kan değerlerime baktırmak için Dahiliye ye gitmiştim ona kadın doğum doktorum benden fsh amh lh prolaktin testi istedi deyince beni yanlış anlayıp o testlerinde istemiş labaratuardan fsh aml prolaktinim ide olcturdum yanı. Ben adetim bittikten 4 gunn sonra yaptırdım testleri fsh 7.69 cikti sence yüksekmi sen adet doneminde olcturdum mu hiç kaç çıkıyor senin fsh?Bu dönemde östrojen en düşük düzeye indiği için yumurtalıktaki yumurta rezervi kolaylıkla tespit edildiği içinmiş. Adetli iken çıkan hormonlar adet siz iken daha yüksek oluyor. 2 veya 3 olması ondan. Herşeyin düzenli ileryeşi var bu da ona uygun olduğu için öyle yapılıyor
uBu dönemde östrojen en düşük düzye indiği için yumurtalıktaki yumurta rezervi kolaylıkla tespit edildiği içinmiş. Adetli iken çıkan hormonlar adet siz iken daha yüksek oluyor. 2 veya 3 olması ondan. Herşeyin düzenli ileryeşi var bu da ona uygun olduğu için öyle yapılıyor
Evet adetimin 3. Günü bugün yaptırdım canım. Haftaya Salı yani adetim bitikten 2 gün sonra da Hsg çekilicemAdetliyken mi yaptırdın bu testleri adetin kaçıncı günü yaptırdın kuzum
Ben hep adet dönemi ölçtürüyorumCanım ben kan değerlerime baktırmak için Dahiliye ye gitmiştim ona kadın doğum doktorum benden fsh amh lh prolaktin testi istedi deyince beni yanlış anlayıp o testlerinde istemiş labaratuardan fsh aml prolaktinim ide olcturdum yanı. Ben adetim bittikten 4 gunn sonra yaptırdım testleri fsh 7.69 cikti sence yüksekmi sen adet doneminde olcturdum mu hiç kaç çıkıyor senin fsh?
u
hoşbulduk diğer aydan bılındık ısımler gormek guzel bı yandan son grubumuz olsun ınsallah bayram sekerleri gelsin umutlar her zaman var :)Hoş geldin inşlh Nisan umut olur hamiş kalırsın inşlh canım.Etiket yapsaydın adını canım kolay olurdu msj olunca kaçabilir adın gözden eklemesi için
İlaç kullanmışmıydınız pekiMerhaba, benim doktorum alttan bakmıştı. Yumurta boyutuna göre ilişki günleri vermişti. Bir kaç kez daha çağırmıştı. Her gittiğimde alttan yumurta boyutuna bakmıştı. En son çatlatma iğnesi vermişti. Sürecin hayırlı olsun canım.
Artık birbirimizin ismini görmemeye razıyız hamiş kalalım yeter kihoşbulduk diğer aydan bılındık ısımler gormek guzel bı yandan son grubumuz olsun ınsallah bayram sekerleri gelsin umutlar her zaman var :)
aminnn inşallah bu ay çok kafaya takmadan sezsız sakın beklıycem :) umarım yaa eslerin dogum gunu kactı napalım :)Artık birbirimizin ismini görmemeye razıyız hamiş kalalım yeter kibu son olsun inşlh canım
Ben de aynı durumdayım önümüzdeki ay eşimi ben de doktora göndereceğim. Yani kafada soru işareti olarak kalmasından iyidirbat 1 Nisan. Hiçbir farklı his yok. Arada vajinamdan yukarı doğru bi agrı saplanıyor o kadar. Bu ay da olmayacak benim sanırım. Eşim doktora gidecek bakalım olmazsa. Nedense onun sperm değerlerinde falan bir şey çıkacakmış gibi hissediyorum. Umarım yanılırım
Tamam canimBen hep adet dönemi ölçtürüyorumama canım adetken yaptırman daha iyi ya bu adet sonrası yapıldığı için konuşmasak olur mu hepsini yaptır daha sağlıklı şey olsun aklında tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?