Napalım ne güzel olacaktı eşim 28 martta hiç uğraş yok hediye gerek yoktu çok heves etmiştim yani bir Bebiş ayakkabısıyla süüprüzzz yapmak istyrdmmm olmadı yaaaminnn inşallah bu ay çok kafaya takmadan sezsız sakın beklıycem :) umarım yaa eslerin dogum gunu kactı napalım :)
Doktor kontrolünde klomen kullandım.İlaç kullanmışmıydınız peki
Kaçıncı günü gittiniz ve gittiğiniz gün nasıldı durum işe yaradı mı sizde ilaçDoktor kontrolünde klomen kullandım.
6 - 10 - 12. Günler gittim. Yumurtalarım çok güzel büyüdü. Çatladı. Ama maalesef negatif sonuçlandı. Bu ay doktora gitmedim.Kaçıncı günü gittiniz ve gittiğiniz gün nasıldı durum işe yaradı mı sizde ilaç
Aynen bende öyle bisey yapıcaktım kısmet değilmiş:) kendi şansına olsun insallah uğur getirsin :) bu ay seni sıkı takip etcem bana da yaptıklarını yaz olurmu ?Napalım ne güzel olacaktı eşim 28 martta hiç uğraş yok hediye gerek yoktu çok heves etmiştim yani bir Bebiş ayakkabısıyla süüprüzzz yapmak istyrdmmm olmadı yaakendi doğum günüm nisanda şimdi aklım onda sıra ona geldi bunu da atlatırsam daha özel günde kalmadı sarılmaya
Merhaba ilk aşılamamı yaptırdım bat ım 2 nisandaNisan Ayında Hamilelik Planlayan Anne Adayları..
Birlikte takip edip güzel haberler alalım mı? ❤
Beni etiketleyerek aşağıdaki bilgileri iletenleri tabloya ekleyebilirim..
Not: BAT MART OLANLARI ARTIK EKLEYEMİYORUM..
GÜNÜ GEÇTİĞİ HALDE YAZMAYANLAR TABLODAN ÇIKARILACAKTIR!!!
Sıkı neden takip ediyorsun beniAynen bende öyle bisey yapıcaktım kısmet değilmiş:) kendi şansına olsun insallah uğur getirsin :) bu ay seni sıkı takip etcem bana da yaptıklarını yaz olurmu ?
Ayyy inşallah ilk ise son olur dilerim bende bu ay yaptıracaktım olmadı benim şansıma. Senin olur dilerim aşılama kolay oluyor ohh yaptım bat şuMerhaba ilk aşılamamı yaptırdım bat ım 2 nisanda
İnş son olur ya adet belirtilerim arada el sallayınca moral bozmuyor değil ama sabırla bat ı bekleyeceğim. Evet aşılama bir yandan mutlu etti beni o gün kesin kaçmamış oldu. Ve spermleri bayrağın önüne götürüp bırakıyorlar. E Bi zahmet milyonların içinden 1 tanesi galip gelsin de kavuşsunlar birbirlerineAyyy inşallah ilk ise son olur dilerim bende bu ay yaptıracaktım olmadı benim şansıma. Senin olur dilerim aşılama kolay oluyor ohh yaptım bat şubende istyrm aşılama.
Valla yaa biz yapamadık aşılama yapsın hiç önemli değil nasıl yapıldığıİnş son olur ya adet belirtilerim arada el sallayınca moral bozmuyor değil ama sabırla bat ı bekleyeceğim. Evet aşılama bir yandan mutlu etti beni o gün kesin kaçmamış oldu. Ve spermleri bayrağın önüne götürüp bırakıyorlar. E Bi zahmet milyonların içinden 1 tanesi galip gelsin de kavuşsunlar birbirlerine
Bende 1 hafta önceden başladıKızlar hamile olanlarda kasık ağrıları ne zaman başlıyor adetten bir iki gün önce mi en erken ne zaman başlıyor acaba
Evet canım miratech beş tanesini eczaneden 32 ye almıştım laboguick internetten daha çok ve daha uygun önemli olan iş görmesi zaten en hızlısından bebişler gelsin inşallahBen certain aldım canım bende. Birde bunun tadına bakmak istedim.
Laboquick kullandım o da iyi de mesela sürelab ondan daha iyi geldi bana.Şunu diyeyim hepsi iş görüyor açıkçasımiratech biraz daha pahalı sankim bildiğim? Diğerlerine göre.
Ben de aşılama yaptırmayı çok istiyorum ama çalışıyorum sürekli izin alma durumum yok bu aşılama için kaç kere hastaneye gittiniz bir ayda ???Merhaba ilk aşılamamı yaptırdım bat ım 2 nisanda
İnşallah temennimiz o yöndeEvet canım miratech beş tanesini eczaneden 32 ye almıştım laboguick internetten daha çok ve daha uygun önemli olan iş görmesi zaten en hızlısından bebişler gelsin inşallah
Kızlar hala ağrım var ya akşam acile gittim dayanamadım ulstrason dan baktı kan idrar verdim temiz çıktı ultrason da rahim duvarı iyi dedi bide çizik çizik bişey Ler gördü bunlarda iyi bişey dedi ama ağrım hala geçmiyor anlayamadım ebruya sordum masajdan olabilir sakın bastırma adet söktürmesin dedi öğleden sonra gidecem polikğnliğe ya birde grip oldumCanım bende çörek otu bal yapıyorum birde yumurtlama için masaj yapıyorum bugün benimde masaj yaptığım yerler ağrıyor ya masajdan mıdır nedir çözemedim geceden beri ağrıyor özellikle sol taraf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?