Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aminnn inşallah bu ay çok kafaya takmadan sezsız sakın beklıycem :) umarım yaa eslerin dogum gunu kactı napalım :)
Napalım ne güzel olacaktı eşim 28 martta hiç uğraş yok hediye gerek yoktu çok heves etmiştim yani bir Bebiş ayakkabısıyla süüprüzzz yapmak istyrdmmm olmadı yaakendi doğum günüm nisanda şimdi aklım onda sıra ona geldi bunu da atlatırsam daha özel günde kalmadı sarılmaya

Aynen bende öyle bisey yapıcaktım kısmet değilmiş:) kendi şansına olsun insallah uğur getirsin :) bu ay seni sıkı takip etcem bana da yaptıklarını yaz olurmu ?

Merhaba ilk aşılamamı yaptırdım bat ım 2 nisanda

Aynen bende öyle bisey yapıcaktım kısmet değilmiş:) kendi şansına olsun insallah uğur getirsin :) bu ay seni sıkı takip etcem bana da yaptıklarını yaz olurmu ?
Sıkı neden takip ediyorsun beni heyecan yaparrrım uğur filan boş bu uşak ne zaman gelse bana düğün olacak da

Ayyy inşallah ilk ise son olur dilerim bende bu ay yaptıracaktım olmadı benim şansıma. Senin olur dilerim aşılama kolay oluyor ohh yaptım bat şu bende istyrm aşılama.
İnş son olur ya adet belirtilerim arada el sallayınca moral bozmuyor değil ama sabırla bat ı bekleyeceğim. Evet aşılama bir yandan mutlu etti beni o gün kesin kaçmamış oldu. Ve spermleri bayrağın önüne götürüp bırakıyorlar. E Bi zahmet milyonların içinden 1 tanesi galip gelsin de kavuşsunlar birbirlerine

Valla yaa biz yapamadık aşılama yapsın hiç önemli değil nasıl yapıldığı buralarda seni takip edeceğim umut olacaksın içime hamiş kalasın dilerim çok kalmamış test ne zaman dedi doktor yap filan diye? Birde neden aşılama onu merak etmedim değil

Evet canım miratech beş tanesini eczaneden 32 ye almıştım laboguick internetten daha çok ve daha uygun önemli olan iş görmesi zaten en hızlısından bebişler gelsin inşallah

Günaydın kzlar ❤
Sabah erken gebelik testi yaptım negatif
Adete 4 gün var.
Yalnız geçen ay kimyasal gebelik yaşadım o yüzden adet düzenimi bozmuş olabilir mi bu durum? Geç yumurtlama yaşamış olabilir miyim?
Ya da negatifi gördüğüm için mi böyle şeyler düşünerek kendimi umutlandırmaya çalışıyorum

Günaydın canım T tulperde
Bende henüz test yapmadım ama her an korkuyla bekliyorum adet olcak mıyım diye
Sıkma canını ben ilk hamileliğimde 2 gün geçince erken gebelik testi yaptım o zaman çıktı. Öncesinde 1 gün kala normal test yaptığımda çıkmamıştı.

Canım bende çörek otu bal yapıyorum birde yumurtlama için masaj yapıyorum bugün benimde masaj yaptığım yerler ağrıyor ya masajdan mıdır nedir çözemedim geceden beri ağrıyor özellikle sol taraf
Kızlar hala ağrım var ya akşam acile gittim dayanamadım ulstrason dan baktı kan idrar verdim temiz çıktı ultrason da rahim duvarı iyi dedi bide çizik çizik bişey Ler gördü bunlarda iyi bişey dedi ama ağrım hala geçmiyor anlayamadım ebruya sordum masajdan olabilir sakın bastırma adet söktürmesin dedi öğleden sonra gidecem polikğnliğe ya birde grip oldum

Sabah erken saatte ve ilk idrarla yapılan testler doğru çıkar ilk 3 dk da ikinci çizgi çıkması gerekir sonrasında çıkan çizgi Bi anlam ifade etmez regle 3 gün kalana kadar bekleyin ve sabah erkenden test yapın valla ben 2 kere hamile kaldım ikisini de sabaha karşı rüyamda test yaptığımı ve hamile olduğumu gördüm uyandım gidip test yaptım ve doğruydu artık içime mi doğdu malum mu oldu bilemem ilk bebek düştü 18 aylık bir kızım var bakalım bu sefer de öyle olur mu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…