Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba güzeller ben de geldim.
Sat 10 mart.
8 şubatta kürtaj oldum. Kürtajdan sonra ilk adetim dün bitti. Bu ay Rabbim izin verirse denemek istiyorum tekrar. Nisan ayı hepimize güzellikler getirsin hayırlısıyla sağlıklıca inşallah

Yaşım 25 bu arada yazmayı unutmuşum

Arkadaşlar aranızda pcos olanlar var sanırım pco ile gebe kalmak çok zor değil bence sadece zaman isteyen bişey ama imkansız değil sanki Rabbım varsa imkanda var umut da var değil mi sizlere umut olsun arkadaşım 4 senedir evli ama biyle kendi olur diye bekledi onu bi hastaneye gitmesi için teşvik ettim doktora gitti buna bi çatlama hapı vermiş 3.5 gün git kan testi ver demiş dün hamile haberini aldım ve arkadaşım bi kere gitti doktora sonuç pozitif Rabbım isterse olur

Kızlar niye sessizsiniz bakayım bat 4 Nisan olanlar yumurtlama günleriniz başladı mı ki acaba ovülasyon takibi yapıyor musunuz yada bu günleriniz nasıl değerlendiriyorsunuz acaba

Daha adete 12 gün var yumurtlama günleri yeni bitti. Off nasıl geçecek bu günler en zoru beklemek.. dünden beri sağ kaşığmda seyirme var ins güzel şeylerin habercisidir. Biliyorum bu kadar erken belirti aramak anca beni yorar ama napiyim kendimi dinleyip duruyorum.

Selam kizlar hsg yi yaptirdim ben . Hicbirsey hissetmedim valla sadece azicik bisey. Smear testi verirken daha cok canim yanmisti. Bir de ben cok telkin ettim kendimi. Nefes alip verdim . Pit bitti dedi sonomed tavsiye ediyorum evet pahali ama canimdan degerli de degil ne yapayim. Tuplerim acikmis bi sikinti yok ama polip cikti zaten vardi. Persembe de doktoruma gidip baktiricam. Gel bi bakalim dedim. Hayirlisi bakalim.

Benimde yarın randevum var iki yıldır istiyoruz bir yıl geçince doktora gidelim dedik pandemi çıktı iki sene oldu yarın gidicez kısmetse. Ekim ayında hormon testi vermiştim problem çıkmadı şükür. Artık Rahim filmi, çatlatma aşılama ne derse yaptırmak istiyorum

Kızlar listemizin maşallahı var şu dakikadan itibaren bat mart ayı olanları eklemiyorum.
Şimdiye kadar eklediğim mart bat'ları inşallah bu ay hamile kalırsınız, olmazsa nisan olarak güncelleriz ki güncellemeye gerek kalmaz inşallah ❤

ARTIK HAYIRLISI OLSUN DEMEKTEN BAŞKA ÇAREM YOK. 1 KİMYASALIM 1 DÜŞÜĞÜM VAR ALLAHIM KİMSEYE YAŞATMASIN İNŞALLAH. ÇOK ZOR BÖYLE BEKLEMEK HERKES SORARKEN SESSİZ KALMAK
Seni o kadar iyi anlıyorum ki işimiz Allaha kalmışsa olmuş demektir unutma bunu bende yapışık illet bi kist var çikolata kisti beni de o engelliyo ama doktor olur bebeğin dedi tek taraflı çünkü bakalım Rabbım bilir doktorlarda bişey yapmiyo yada daha erken diye tedavi başlamak istemiyorlar anlayacağın bende sen gibi diyorum Allahım kimseyi insanların eline muhtaç etmesin doktorlar vesile herseye ama Rabbım ol desin de herkesin hayırlı evlatları oluversin inşallah

Bildiğin herhangi bi rahatsızlık var mı acaba kuzu

kızlar günaydınnnnn. bat 21 mart dün akşam normal kaset test yaptım ve negatif. olsaydı çıkarmıydı sizce ? yoksa acele mi ettim
Erken döllenme olmadıysa kaset testlerde 5 gün kala çıkması çoook düşük bi ihtimal bence. Belirtilerin mi vardı da acele ettin acaba

Kuzu ben o seyirme şeyini hep yaşıyorum biliyo musun ama neden oluyo anlamıyorum yumurtlama dönemi bittikten sonra oluyo sürekli en azından senin yumurtlama dönemi bitmis değerlendirmeler tamamlanmış gerisi Allah a kalmış benim yarın gösteriyor takvimde yumurtlama 24 marta kadar değerlendircem Allahın izniyle

Ayyy çok sevindim tüplerin açık olmasına polip sıkıntı değil bence ya gebelik için kız kuzu hsg den sonra kanama yoksa durma devam et çalışmalara hsg den sonra yollar açılıyor muş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…