- 23 Kasım 2020
- 373
- 208
- 53
Yaşım 25 bu arada yazmayı unutmuşumMerhaba güzeller ben de geldim.
Sat 10 mart.
8 şubatta kürtaj oldum. Kürtajdan sonra ilk adetim dün bitti. Bu ay Rabbim izin verirse denemek istiyorum tekrar. Nisan ayı hepimize güzellikler getirsin hayırlısıyla sağlıklıca inşallah
Amiiin inşallah bu ay herşey çok güzel olurÇok haklısın canım olmayınca üzülüyoruz ister istemez , rabbim hayırlısını versin
Günaydın Acele etmişsin tabi kuzu niye sabır edip gününü beklemeyi denemiyorsunkızlar günaydınnnnn. bat 21 mart dün akşam normal kaset test yaptım ve negatif. olsaydı çıkarmıydı sizce ? yoksa acele mi ettim
Günaydın Acele etmişsin tabi kuzu niye sabır edip gününü beklemeyi denemiyorsunumudunu kaybetme
Görmeyeceğin ne malum tatlım daha bat gününe çok varne bilim belki bir umut görürürm 2 çizgi diye
ARTIK HAYIRLISI OLSUN DEMEKTEN BAŞKA ÇAREM YOK. 1 KİMYASALIM 1 DÜŞÜĞÜM VARGörmeyeceğin ne malum tatlım daha bat gününe çok var
Seni o kadar iyi anlıyorum ki işimiz Allaha kalmışsa olmuş demektir unutma bunuARTIK HAYIRLISI OLSUN DEMEKTEN BAŞKA ÇAREM YOK. 1 KİMYASALIM 1 DÜŞÜĞÜM VARALLAHIM KİMSEYE YAŞATMASIN İNŞALLAH. ÇOK ZOR BÖYLE BEKLEMEK HERKES SORARKEN SESSİZ KALMAK
Bildiğin herhangi bi rahatsızlık var mı acaba kuzuBenimde yarın randevum var iki yıldır istiyoruz bir yıl geçince doktora gidelim dedik pandemi çıktı iki sene oldu yarın gidicez kısmetse. Ekim ayında hormon testi vermiştim problem çıkmadı şükür. Artık Rahim filmi, çatlatma aşılama ne derse yaptırmak istiyorum
Erken döllenme olmadıysa kaset testlerde 5 gün kala çıkması çoook düşük bi ihtimal bence. Belirtilerin mi vardı da acele ettin acabakızlar günaydınnnnn. bat 21 mart dün akşam normal kaset test yaptım ve negatif. olsaydı çıkarmıydı sizce ? yoksa acele mi ettim
Kuzu ben o seyirme şeyini hep yaşıyorum biliyo musun ama neden oluyo anlamıyorum yumurtlama dönemi bittikten sonra oluyo sürekli en azından senin yumurtlama dönemi bitmis değerlendirmeler tamamlanmış gerisi Allah a kalmış benim yarın gösteriyor takvimde yumurtlama 24 marta kadar değerlendircem Allahın izniyleDaha adete 12 gün var yumurtlama günleri yeni bitti. Off nasıl geçecek bu günler en zoru beklemek.. dünden beri sağ kaşığmda seyirme var ins güzel şeylerin habercisidir. Biliyorum bu kadar erken belirti aramak anca beni yorar ama napiyim kendimi dinleyip duruyorum.
Ayyy çok sevindim tüplerin açık olmasına polip sıkıntı değil bence ya gebelik içinSelam kizlar hsg yi yaptirdim ben . Hicbirsey hissetmedim valla sadece azicik bisey. Smear testi verirken daha cok canim yanmisti. Bir de ben cok telkin ettim kendimi. Nefes alip verdim . Pit bitti dedisonomed tavsiye ediyorum evet pahali ama canimdan degerli de degil ne yapayim. Tuplerim acikmis bi sikinti yok ama polip cikti zaten vardi. Persembe de doktoruma gidip baktiricam. Gel bi bakalim dedim. Hayirlisi bakalim.
Horman testleri temiz ama Rahim filmi hiç çektirmedim tüplerde mi bişey var acaba diyorum hiç bilmiyorum sorun nedirBildiğin herhangi bi rahatsızlık var mı acaba kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?