- 22 Ocak 2022
- 1.020
- 823
- 43
Teşekkür ederim hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallahBende 2 buçuk senelik evliyim. Evlilik süresine bakılıyor mu bilmiyorum. İnşallah raporunuz çıkar geri ödeme yaparlar.
Çatlama iğnesi vırulduysan yanlış sonuç çıkar kuzucumKızlar merhaba, aşılamadan gün sonra idrarda erken gebelik testi yapsam çıkar acaba bugün aşılamamın 7. Günü meraktan çatlayacağım
Ayy belki de gerçekten pozitiftir.Çatlama iğnesi vırulduysan yanlış sonuç çıkar kuzucum
Benim aşılama olalı 11. Günüm çatlama iğnesinin üstünden 13 gün geçti ama halen idrar testleri pozitif çıkıyo
Çatlama iğnesi hcg hormonu içeriyor kuzum kan versen bile doğru olmayabilir 14. Günü beklemek lazımAyy belki de gerçekten pozitiftir.Kan testinde çıkmaz mı ki erken mi kan için
En zoru beklemek bence. Hayırlısı diyelim, tutmuştur inşallah çok dua ediyorum.Çatlama iğnesi hcg hormonu içeriyor kuzum kan versen bile doğru olmayabilir 14. Günü beklemek lazım
İnşallah kuzucumEn zoru beklemek bence. Hayırlısı diyelim, tutmuştur inşallah çok dua ediyorum.
Al işte heyecanlandımÇatlama iğnesi vırulduysan yanlış sonuç çıkar kuzucum
Benim aşılama olalı 11. Günüm çatlama iğnesinin üstünden 13 gün geçti ama halen idrar testleri pozitif çıkıyo
Kanamam var kuzucumAl işte heyecanlandım
Adet kanaması gibi mi yoksa ara kanama gibi mi? Belki yerleşme kanamasıdır olamaz mı?Kanamam var kuzucum
Doktora gitcem salı günü acil gel dedi
Adet kanaması sanırım bilmiyorum ki çok erken aslında benim adet tarihime epey varAdet kanaması gibi mi yoksa ara kanama gibi mi? Belki yerleşme kanamasıdır olamaz mı?
Allah Allah neden böyle oldu ki salıya kadar geç değil mi yarın gitme imkanın yok muAdet kanaması sanırım bilmiyorum ki çok erken aslında benim adet tarihime epey varbakalım gidelim doktora devam eder mi o güne kadar onuda bilmiyorum genelde ilk günüm çok yoğun olmuyo benim bi tık stres oldum
Gebesin benceÇatlama iğnesi vırulduysan yanlış sonuç çıkar kuzucum
Hiç stres olma, bence adet değildir o. Erken çünkü dediğin gibi daha 14. Gün olmadı. Aslında salı biraz geç pazartesi gidebilsen daha iyi sanki canım.Adet kanaması sanırım bilmiyorum ki çok erken aslında benim adet tarihime epey varbakalım gidelim doktora devam eder mi o güne kadar onuda bilmiyorum genelde ilk günüm çok yoğun olmuyo benim bi tık stres oldum
Yarın doktor benim bulunduğum şehirde değilAllah Allah neden böyle oldu ki salıya kadar geç değil mi yarın gitme imkanın yok mu
Kuzum doktor benim bulunduğum şehirde değilmiş salı hastanede olucak o yüzden salı gel dedi çok acil bi şey olsa heralde hemen acile git yada şu doktora yönlendiriyorum derdi heraldeĞ
Hiç stres olma, bence adet değildir o. Erken çünkü dediğin gibi daha 14. Gün olmadı. Aslında salı biraz geç pazartesi gidebilsen daha iyi sanki canım.
Kuzum doktor benim bulunduğum şehirde değilmiş salı hastanede olucak o yüzden salı gel dedi çok acil bi şey olsa heralde hemen acile git yada şu doktora yönlendiriyorum derdi heralde
Bakalım inş dediğin gibidir bi sorun çıkma
Aay inş kuzucum ya rabbim yardım etsin hayırlı haberler alayımYa bence sen hamilesinBurda okuyorum bir hafta adet oldum sanıp gebelik çıkanları. İnşallah hayırlısı olsun
Test yaptın mı hiç pozitif miydi bak pozitif ise bekleme neden diyorum arkadaşımın da ciddi kanaması oldu rahimde kanama alanı vermıl iğne verdiler adını unuttum onu kullana kullana şükür kalp atışı duydu kanamadan gecikmeye gelmez sen bi düşün derimYarın doktor benim bulunduğum şehirde değilbaşka doktora da gitmek istemiyorum ilaçlara devam et dedi şuan adet mi oluyorum onuda anlamadım açıkcası bi Kanama var ama bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?