Nişan alışverişi ve bohçası için yardımmm..

sevgi28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
854
98
73
Giresun
Arkadaşlar mrb.ekimin sonunda nişanım var..hazirandada söz yaptık.yaklaşık 9 aydır birlikteyiz.erkek arkadaşımın ailesi büyük bir borçtan yeni çıktı.ailem söz istedi dallanmadan erkek arkadaşım sözü yapalım tamm ama hemen nişan yapamayız ailemin durumu belli dedi anneme söyledim tamam bahara olur nişan dedi geldiler istediler sözlendik.aradan zaman geçti tutturdu ailem nişan olacak baban istiyor.salonla anlaştılar karşı tarafa söylediler tamam dediler el mahkum.erkek arkadaşım tabiki söylendi bana ben sana söyledim neden böyle oldu diye arada kaldım anlıcağınız.ailesi de biraz durumlarından dolayı söylenmiş ama bizi kırmamak için bişi de diyemediler.erteletemiyorum ailemm diretiyor kaldık öyle..nişan alışverişi sandığı vss derken bari dedim orlardan kısarım herşeyimi alırım ama biraz makul fiyata.nişan sandıkları 150 den başlıyor oldukça pahallı bohça da basite kaçıyor.daha uygun daha iyi neler yapabilirim??.sandık yerine ne uydurabiliriz?neyi nerden nasıl alabilirz akıl istiyorum..

Canım valla bizde zor şartlarda nişan yaptık onuda kendi aramızda aileler topalndı yaptık. Bohça olayınıda abartmayın canım kendi aranızda olan şeyler bunlar ufak tefek hediyeler alın yeterli. O sandık olayınıda düğüne saklayın. Birde düğün zamanı masraf çıkacak. sonuçta siz bir yuva kuracaksınız. Birbirinizin cebini düşünmeniz gerekir. MAdem nişanı salonda falan yapıyorsunuz. Bİrde nişan kıyafeti kuaför derken epey masraf olacak. Bu bohça olayını aranızda konuşup çözebilirsiniz. Onlar yapmasın sende yapma olur biter. Ama ufak dediğim kaynana eşarp-çorap-atlet-iç çamaşırı-bluz- yelek vs. Damada da çorap-atlet-iç çamaşırı-vs bu tür şeyleri paketlede versen olur. Düğün zamanında toplarsınız kendinizi yaparsınız sandıklı bohçanızı. Takmayın bu kadar bohça olaylarını.rahat olun. Zaten bohça olaylarını kim bilecek kendi aranızda hallettikten sonra.

Canım valla bizde zor şartlarda nişan yaptık onuda kendi aramızda aileler topalndı yaptık. Bohça olayınıda abartmayın canım kendi aranızda olan şeyler bunlar ufak tefek hediyeler alın yeterli. O sandık olayınıda düğüne saklayın. Birde düğün zamanı masraf çıkacak. sonuçta siz bir yuva kuracaksınız. Birbirinizin cebini düşünmeniz gerekir. MAdem nişanı salonda falan yapıyorsunuz. Bİrde nişan kıyafeti kuaför derken epey masraf olacak. Bu bohça olayını aranızda konuşup çözebilirsiniz. Onlar yapmasın sende yapma olur biter. Ama ufak dediğim kaynana eşarp-çorap-atlet-iç çamaşırı-bluz- yelek vs. Damada da çorap-atlet-iç çamaşırı-vs bu tür şeyleri paketlede versen olur. Düğün zamanında toplarsınız kendinizi yaparsınız sandıklı bohçanızı. Takmayın bu kadar bohça olaylarını.rahat olun. Zaten bohça olaylarını kim bilecek kendi aranızda hallettikten sonra.

çok haklısın ama annem inatt kesinlikle sandıkla nişan bohçası gelecek bende dört dörtlük alacam olacak diyip duruo.valla bezdirdi beni.yani bu olaya bizden çok dahil oluyo laf anlamıyo olay çıkıyo sonra.kaçışımız yok yani anlıcağın

Back
X