- 15 Kasım 2018
- 1.239
- 866
- 73
Aynen eşi mahçup olmasın diye kendisi yapabilirdiNişanlınızın sizi sevmediğini düşündüm. Cimri de olsa,ailesi istemesede bu olayı sorun etmez, hatta size duyurmazdi bile. Şimdi belki uzulursunuz ama sizi sevmeyen bir insanla hayatınızı geçirmek çok çok daha zor.
Ne almışlar ben göremedim de
Nişanlınızın sizi sevmediğini düşündüm. Cimri de olsa,ailesi istemesede bu olayı sorun etmez, hatta size duyurmazdi bile. Şimdi belki uzulursunuz ama sizi sevmeyen bir insanla hayatınızı geçirmek çok çok daha zor.
Vallahi istemediğim halde 3 yıl önce nisan alışverişi yapıldı ve hala harcanilan paraya acıyorum şimdiki aklım olsa asla gidip yapmazdım. Zorla yaptırıldı banada aksine aşırı gereksiz bir detay bence çok fuzuli geliyor banaHala nişan alışverişi mi var ya
Nasıl ferahliyacaksin ki güzel kardeşim. Kandirilmissin, saçma sapan bir şey için terkedilmişsin. Acını yaşıycaksın, gerçeği kabulleneceksin sonra zamanla iyileşeceksin inşallah.biraz kendine zaman ver yaralar zamanla kabuk baglar.Şans olacak insan da kursakta
Evet herkes öyle söylüyor sevmeyen adam neden rol yapar ve evlenmek ister yazık günah değil mi bir insanı hiçe saymak bana kızmayın cidden böyle dumura düştüm dik durmaya çalışıyorum ama yine de insan ferahlamıyor kandırılmış gibi hissediyorum
Nasıl ferahliyacaksin ki güzel kardeşim. Kandirilmissin, saçma sapan bir şey için terkedilmişsin. Acını yaşıycaksın, gerçeği kabulleneceksin sonra zamanla iyileşeceksin inşallah.biraz kendine zaman ver yaralar zamanla kabuk baglar.
Insanin gecinmeye gonlu yoksa bahanesi cok olur. Gecinmeye gonlu olanin bahanesi olmaz.Çok çirkin şeyler çok utanıyorum
Alınan şeyler kendilerinin zaten ileride bizim için olacak şeyler niye sorun yapar insan ben bu adamı bu zamana kadar nasıl tanıyamadım. Benden şüphe edeceği aklımın ucundan dahi geçmezdi. Çok üzücü ya Allahım sabır ver
bacım çok geçmiş olsun, ben bununla ilgili bir arkadaşımın örneğini yazdım onlar nişan alışverişi kavgasında mahkemelik oldular. inan bana yıne ucuz atlatmıssın... rabbim gönlüne göre verecek ınsallah emın ol...Takılıyorum kafama çok takıyorum terkedildim nişan alışverişinde karşı taraf para mevzularını çok dert etmiş bir kaç iftira yanlış anlama ile bitirdiler ben üzerimden atamıyorum durumu hala 1 buçuk ay oldu. Tarafsız yorum istiyorum ne olursunuz çoklamayın.
Karşı tarafın maddi durumu gayet iyi (, asla ve kata buna güvenerek) alınmadı tabi alınanları yazıyorum eksiksiz çok şey mi aldırdım akıl verin kendimi yiyorum keşke almasaydım böyle yanlış anlamayacaklardı belki beni ve ailemi.
1 - Yüzükler onun yüzüğünü ben aldım tek taş.
2- ince set takımı (5 bin civarı)
3- 6lı gecelik saten ( içinde başka bir şey yok) aldırmadım.
4- bornoz takımı.
Başka birşey yok çok mu abartmışım annem nişandan sonra bakmaya gelecekler akrabalar konu komşu dedi çeyize alınanlara kendimi çok suçlu hissediyorum bana akıl verin sağolun
Aldiklarinizda birsey yok ben istemedigim halde daha fazlasi alindi. Burda onemli olan ne istenildigi degil karsi tarafin tavri. O durum cok cirkindi zaten ki alinanlaein siralanacagi bir durum yok. kendinizi kotu hissedeceginiz birsey yok.Takılıyorum kafama çok takıyorum terkedildim nişan alışverişinde karşı taraf para mevzularını çok dert etmiş bir kaç iftira yanlış anlama ile bitirdiler ben üzerimden atamıyorum durumu hala 1 buçuk ay oldu. Tarafsız yorum istiyorum ne olursunuz çoklamayın.
Karşı tarafın maddi durumu gayet iyi (, asla ve kata buna güvenerek) alınmadı tabi alınanları yazıyorum eksiksiz çok şey mi aldırdım akıl verin kendimi yiyorum keşke almasaydım böyle yanlış anlamayacaklardı belki beni ve ailemi.
1 - Yüzükler onun yüzüğünü ben aldım tek taş.
2- ince set takımı (5 bin civarı)
3- 6lı gecelik saten ( içinde başka bir şey yok) aldırmadım.
4- bornoz takımı.
Başka birşey yok çok mu abartmışım annem nişandan sonra bakmaya gelecekler akrabalar konu komşu dedi çeyize alınanlara kendimi çok suçlu hissediyorum bana akıl verin sağolun
Bak biz geline neler yapariz
1. Birbucuk yada 2 metre zincir kolye(gelinin istegine bagli yada set)
2.6bilezik
3.4 adet yuzuk
4.kupe
5. Iki yil once ceyiz parasi 5 bindi simdi 10 bin
6. Ustune sandik doldururuz her geline gittimizde hediye( uyku seti veya battaniye)
7.nisan
8.kina
9. düğün
10.birkacsene sonra gelinimiz siz bana naptiniz ki der, ustune ev aliriz(canim yengem) :)))
Bosver dedigin gibi daha iyi. Benimde iki yuzuk ve kupe disinda bisiyim olmadi. Olsaydi belkide gorumcelerimiz ayni benim burada yazdığım gibi yazardi:)))vay be. Benim kayinvalide ve kayinpederin cebinden cikan takilar 2 tane 8 gramlik bilezik
Gerci hep unutuyorum bir tanede o zamanlar ucuz bir kolye kupe takmisti kv o kadar.
Bunlar disinda evimde de hicbiseyi yoktur aman iyi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?