- 5 Aralık 2017
- 2.113
- 5.382
- 88
- 35
Bana gelen hediye bohçada ; sandık yapmıslardı
Bornoz takımı
Nevresim takimi (yatak örtülü)
Gecelik
Sutyen,kilot,corap,patik
Yazma
Kahve fincani takımı
Sort alt üst takım,nisan icin kullanilcak olan kurdelali bilmemne tabak ve kadeh,(hatta suanda salonuma aksesusar yaptım. Nisan tepsisi
Makyaj malzemeleri
Lif,seccade,tesbih
Ceyizlik havlu,mutfak havlusu oyalı bunlar vardı
Anneme babama kizkardesime de 1 er tane gomlek bluz hediye gelmisti
Birsuru lif vardı. Hatta esim sen hangi malzemeleri kullaniyorsun bana atsana dedi rimel allık fondoten vs internetten aldı. Hatta kaynana nin gözüne az gelmis ki avon krem mremde vardı icinde . O bahsettigin ince setlerden de taktilar nişanda 22 ayar.
Bunlarin hepsini kendileri aldı ben onlarla çıkmadım alışverişe.
Evet adetlerimiz güzel ,aileleri zorlayici olacaksa hic bu ise kalkismayacaklardi. Bir gecelik fiyatı olmus ne kadar. Sana paragoz maragoz diyemezler. Aldiklarinda bisey yok. Zira zaten bise alınmamış yani. Bunun icin olay cikaran aileden kurtulduguna şükret . Madem oyle hic demiyeceklerdi nisan alisverisi bohca yapalim diye. Saka gibiler.
Benim evime 6 7 kadın ve esim geldiler. Kaynananin ekibi. Esim balkonda babamla cay içti. Ben utandim biraz utandırıcı açtılar gösterdiler falan benim kaynanam milyoner degil ya da dunyanin en melek insani değil ki severim de kendisini 1 bucuk senelik evliyim evime hediyesiz gelmez. Hediye almasa salatalik domates getirir.yani bu isler görgü meselesi. Vizyon meselesi. Tabi annem de beni sinir etti eve gelenlere göster diyip durdu. Annemin arkadaşları geldiler. Bende gosterdim. Yani anneler de hevesleniyor. Annene kızamadım. Haklı olabilir
Kimse kimsenin donuna sutyenine kalmis degil. Bekarken de sutyensiz gezmiyordum. Ama adet bunlar sonuçta madem yapılmış ses etmeye hakları yok. Ay bak sinir oldum gene
Amin Allah razı olsun canım.Daim olsun mutluluğun inşallah
Kendimi nasıl anlatayım ölüyorum ya vallahi tek çöp getirmesine istediğim yok bu muamele beni üzdü sadece. Hiç birşey imiz olmasaydı tatlı dil olsaydı keşke böyle ömür boyu lekeli gibi kalacam akıllarda hayallerim güvendiğim adam aileme olan tavrı beni kenara itmesi bilmem boğazımda düğüm düğüm oldu herşey. Allah hayırlı insanlar çıkarsın
Aradı olay kavga kıyamet bitti böylece kendimi anlatmama bile fırsat vermedi cidden incindim ona en pahalı şeyleri göstermişiz onu almasını söylemişiz utanarak yazıyorum bunu öyle birşey olmadı diyorum kulağıma gözümemi inanayım sana mı inanayım. Erkek kardeşimde bir ara alışverişe geldi araba almış babamdan bizi sonra gezmeye götürücekti birde ona takılmış kardeşinde geldi siz ne çeviriyorsunuz ben bilmem kaç paralık adam değilim göndereyim altınları tak falan dedi şok oldum kapadım telefonu bir daha iletişim kurmadım kuramamda ama iftiraları ufak şeyleri içinde büyütüp bana güvenmemesi beni son derece yıprattı olayların hepsi bundan ibaret.
Uzuldum adına ama maddı durumları ıyıyken bıle bırsey ıstememıssın neyı dert ettıler bıyle. Baba parasıylamı sana ceyiz alıyorduda dert ettıler. Nısanlın sen ıstemsen bıle o olması gerektıgı ocın almalıydı. Sımdıden anne babayla hareket edıyor . Sana da ailenede ayıp ettiler sende de bir pısmanlık var keske aldırmasaydımda geri dönse dıye mi düşünüyorsun. Dönecek olsa kabul eder mısın. En basıt durumda senı yüzüstü bırakmıs. Yoksa sırf sıze gelene gıdene ne dycez bızdıyemı uzuluyorsun. Boşver canım suclu gıbı gösterırsen kendını, sızın onların ayagına gıdıp ısı duzeltmenızı beklerler. Sonrada zaten barıssanızda artık senı ve aılenı hafıfe alırlar kendı baskınlıklarını kurarlar.hıc uzulme ıade et aldıklarınıda senden yanada bittigini anlasınlarTakılıyorum kafama çok takıyorum terkedildim nişan alışverişinde karşı taraf para mevzularını çok dert etmiş bir kaç iftira yanlış anlama ile bitirdiler ben üzerimden atamıyorum durumu hala 1 buçuk ay oldu. Tarafsız yorum istiyorum ne olursunuz çoklamayın.
Karşı tarafın maddi durumu gayet iyi (, asla ve kata buna güvenerek) alınmadı tabi alınanları yazıyorum eksiksiz çok şey mi aldırdım akıl verin kendimi yiyorum keşke almasaydım böyle yanlış anlamayacaklardı belki beni ve ailemi.
1 - Yüzükler onun yüzüğünü ben aldım tek taş.
2- ince set takımı (5 bin civarı)
3- 6lı gecelik saten ( içinde başka bir şey yok) aldırmadım.
4- bornoz takımı.
Başka birşey yok çok mu abartmışım annem nişandan sonra bakmaya gelecekler akrabalar konu komşu dedi çeyize alınanlara kendimi çok suçlu hissediyorum bana akıl verin sağolun
Çok değil..hatta gördüklerime göre çok az bile sayılır.Takılıyorum kafama çok takıyorum terkedildim nişan alışverişinde karşı taraf para mevzularını çok dert etmiş bir kaç iftira yanlış anlama ile bitirdiler ben üzerimden atamıyorum durumu hala 1 buçuk ay oldu. Tarafsız yorum istiyorum ne olursunuz çoklamayın.
Karşı tarafın maddi durumu gayet iyi (, asla ve kata buna güvenerek) alınmadı tabi alınanları yazıyorum eksiksiz çok şey mi aldırdım akıl verin kendimi yiyorum keşke almasaydım böyle yanlış anlamayacaklardı belki beni ve ailemi.
1 - Yüzükler onun yüzüğünü ben aldım tek taş.
2- ince set takımı (5 bin civarı)
3- 6lı gecelik saten ( içinde başka bir şey yok) aldırmadım.
4- bornoz takımı.
Başka birşey yok çok mu abartmışım annem nişandan sonra bakmaya gelecekler akrabalar konu komşu dedi çeyize alınanlara kendimi çok suçlu hissediyorum bana akıl verin sağolun
Tuylu terlik onemli amaMillet tüylü terlik yok diye cıngar çıkartıyor sen bunlara çok mu diyorsun
Evet hatırladığınız gibi evde bağırdı çağırdı. Aradılar defalarca suçu bize atıyorlar benim geri dönme gibi bir durumum yok. Sadece çevreye paragöz olarak kaldı adım onlar içinde buna üzülüyorum alınanlar abartı mı hakkım değil miydi? Kendimi rahatlatmak istiyorum. Geri dönmeyeceğim elbetteki
Ah şu tüylü terlik ondan bende aldırdım böyle rahatsız birşey yok almayın sakın hiç giymedim bu aradaMillet tüylü terlik yok diye cıngar çıkartıyor sen bunlara çok mu diyorsun
Kendini hakli cikarmak icin bahane aramis. Bilamayinca da paragoz demis. O ne derse desin siz oyle olmadiginizi biliyorsunuz ya bos verin. Bittigi icin de sadaka verin. Bu karaktersiz adam icin de uzulmeyin. Cimrinin tekiymis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?