Nişan alışverişine terkedilen hatun ben

Ben eski konulara bakmadan yorum yapma taraftarı değilim. Açıkçası profiller niye gizleniyor onuda anlamıyorum. Hem yardım istiyorsun hem profilini gizliyorsun...
Forum yönetimide sanırım sarhoşken aldı bu kararı. Yoksa ayık kafayla böyle saçma sapan bir uygulama getirilmez.
Kimsenin özeline meraklı olduğumdan değil fakat olayın öncesini bilmeden hiçkimse objektif yorum yapamaz.
Artı önceki konularında hep hatalı bulunan üyeler gizliyor profili, sonra açıyor yeni bir konu sanki diğer konularındaki yaptığı şeyleri o yapmamış gibi yeni bir konu açıyor ego tatmini yapıyor. Sanki karşısındaki kişiyi delirten o değil!
Herneyse,
Mecburen konuda verilen bilgiye göre yorum yapacağız.
Sevgili konu sahibi istediğiniz sadece şu yazdıklarınız ise o karşı taraf sizi kaybettiği için kafasını vuracak taş aramalı.
Ama aksine bunun için terk ettiyse kurtulduğunuza şükredin derim.

Daim olsun mutluluğun inşallah
Kendimi nasıl anlatayım ölüyorum ya vallahi tek çöp getirmesine istediğim yok bu muamele beni üzdü sadece. Hiç birşey imiz olmasaydı tatlı dil olsaydı keşke böyle ömür boyu lekeli gibi kalacam akıllarda hayallerim güvendiğim adam aileme olan tavrı beni kenara itmesi bilmem boğazımda düğüm düğüm oldu herşey. Allah hayırlı insanlar çıkarsın

Amin Allah razı olsun canım.
Inan hic uzme kendini uzulmene değecek birileri değil hic kendinde de kusur arama derim.
Empati yapilcak bir durum olsa yap derdim sana ama malesef yok. Allah sana serefli ahlakli namuslu guvenilir tatli dilli güleryüzlü bir eş nasip etsin
Unutursun bu günleri
Ben de evlenmeden nisan bozmuştum.

Şimdi engel filan var mı ? Ben olsam başka numaradan da olsa içimdeki her şeyi, düşündüklerimi, hissettiklerimi yazardım.

Uzuldum adına ama maddı durumları ıyıyken bıle bırsey ıstememıssın neyı dert ettıler bıyle. Baba parasıylamı sana ceyiz alıyorduda dert ettıler. Nısanlın sen ıstemsen bıle o olması gerektıgı ocın almalıydı. Sımdıden anne babayla hareket edıyor . Sana da ailenede ayıp ettiler sende de bir pısmanlık var keske aldırmasaydımda geri dönse dıye mi düşünüyorsun. Dönecek olsa kabul eder mısın. En basıt durumda senı yüzüstü bırakmıs. Yoksa sırf sıze gelene gıdene ne dycez bızdıyemı uzuluyorsun. Boşver canım suclu gıbı gösterırsen kendını, sızın onların ayagına gıdıp ısı duzeltmenızı beklerler. Sonrada zaten barıssanızda artık senı ve aılenı hafıfe alırlar kendı baskınlıklarını kurarlar.hıc uzulme ıade et aldıklarınıda senden yanada bittigini anlasınlar

Benim bir yakınım yıllar önce erkek kardeşi teyzesinin kızı ile evlenecek diye ne hazırlıklar yapmıştı. Çocuk istemiyordu anne teyze ve ablaların baskısı ile aldı kızı, kız da bunu biliyordu.
Hem kızı zorla verdiler, hem de o kadar bohça ve hediyeye rağmen neden tarak takımı yokmuş diye etmedik rezillik bırakmadı kız tarafı. Köy yerinde kendi ekip biçtiği ile yaşayan insanlar iki taraf da. Üstelik kardeş çocukları bunlar.
Demem o ki, siz hiç bir şeyi abartmamışsınız. Size ve ailenize verilen değer ile alâkalı bi durum bu.

arkadaşım nisanlandi 40 bine bi set 17 bine ayri set aldirdi daha alisverisi de var.. sen bisey istememissin ki hatta yapılacak en asgarisi olmuş üzülme

Çok değil..hatta gördüklerime göre çok az bile sayılır.

Yok canım bunda ne var hiçbir şey. Kardeşim iki sene evvel evlendi senin saydiklarini ailem öylesine hediye olarak aldı gelinimize. Ayrılmak ile başına gelen en iyi olay olmuş zira o aile çekilecek dert değil

Bence de nisan alış verişi olayları saçma ama öyle aldıklarınızda da abartılacak , nisan atılacak bir durum yok insanlar bir oda dolusu masraf yapıyolar, donuna kadar aldıran kızlarımız var .

Kendini hakli cikarmak icin bahane aramis. Bilamayinca da paragoz demis. O ne derse desin siz oyle olmadiginizi biliyorsunuz ya bos verin. Bittigi icin de sadaka verin. Bu karaktersiz adam icin de uzulmeyin. Cimrinin tekiymis.

Kendini hakli cikarmak icin bahane aramis. Bilamayinca da paragoz demis. O ne derse desin siz oyle olmadiginizi biliyorsunuz ya bos verin. Bittigi icin de sadaka verin. Bu karaktersiz adam icin de uzulmeyin. Cimrinin tekiymis.

Çok çirkin şeyler çok utanıyorum
Alınan şeyler kendilerinin zaten ileride bizim için olacak şeyler niye sorun yapar insan ben bu adamı bu zamana kadar nasıl tanıyamadım. Benden şüphe edeceği aklımın ucundan dahi geçmezdi. Çok üzücü ya Allahım sabır ver

Ben de sandım çok uçuk pahalı şeyler aldırdın kurtulduğuna şükret bunların lafını edeceklerse içlerine girmediğin daha iyi olmuş hiç üzülme

Valla ramazan ayındayız.
Kendini suçlayıp durcağına kalk 2 rekat şükür namazı kıl.
Az bile aldırmışsın.

Bizim burada hamam takımı alınır. 15000 tutar en az . Onun dışında bayramlığı alınır tepeden tırnağa.ramazanda iftarlık adı altında erzak alınır kız evine. Ev gezmesine gidince altın takılır. Sizinki ne yapmış ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…