- 5 Mart 2015
- 799
- 916
- 303
- 30
- Konu Sahibi ecevekedileri
-
Aaa o kdar çabuk mu belli oluyor.Doktorum 10. Gün kan versem bile netleşir demişti demek ki etkisi geçiyor o güne kadar iğnenin
Bu yazdığını yeni farkettim benim de 6 nisan aşılama günüm, yarın sabah test yapmıym diyordum yapsam mı acaba yaAşılamayı 5 nisanda oldum , aşılama günün sayarsak 10.günüm , çatlatma iğnesinin 12.günü inşallah iğne etkisi geçmiştir çoktan
Yaaa bugün mü pozitif çıktı 12.günBende test yaptım pozitif çıktı ben de çatlatma iğnesi bu gece saat 11 de tam 12 gün olucak etkisi devam eder mi etmez mi düşünmekten bunalıma girdim resmen hastaneye gidip test vermekten korkuyorum
Evet cnm ama kadar yorum okudum ki ben ümitlenmek istemiyorum çatlatma iğnesini ayın 2 de vurdum aşılamada ayın 4 de oldu şimdiye kadar etkisi devam eder miYaaa bugün mü pozitif çıktı 12.gün
Ben de bir sürü okudum hep 7-10 gün arası geçmiş. İnşallah gerçekten bebek pozitifidirEvet cnm ama kadar yorum okudum ki ben ümitlenmek istemiyorum çatlatma iğnesini ayın 2 de vurdum aşılamada ayın 4 de oldu şimdiye kadar etkisi devam eder mi
Bence etkisi gecmistir benim iğne 4ü aksamdı bu sabahki testimde silik cizgi bile yoktu ama erken gebelik yapmadım ben kaset test yaptımEvet cnm ama kadar yorum okudum ki ben ümitlenmek istemiyorum çatlatma iğnesini ayın 2 de vurdum aşılamada ayın 4 de oldu şimdiye kadar etkisi devam eder mi
Ben dayanamayıp yaptımBu yazdığını yeni farkettim benim de 6 nisan aşılama günüm, yarın sabah test yapmıym diyordum yapsam mı acaba ya
Erken gebelik testiyle bir dene canım , kaset test adet gecikmeyene kadar çıkmıyor çünküBence etkisi gecmistir benim iğne 4ü aksamdı bu sabahki testimde silik cizgi bile yoktu ama erken gebelik yapmadım ben kaset test yaptım
Sabah ben de yapayım o zaman ya 12li prodoctorum geldi bugunBen dayanamayıp yaptımiyisiyle kötüsüyle sonucu göreyim diye dayanamadan yapıyorum
Kanda tespit ediliyor demek ki , aşılama sonrası 10 gün sonra kan da bakarsın dediAaa o kdar çabuk mu belli oluyor.
Bende prodoctorla yaptımSabah ben de yapayım o zaman ya 12li prodoctorum geldi bugun
Benimde aynı aşılama sonrası çok normalmişHenüz dördüncü günü bitiriyorum ama, kasıklarımda sancı belimde ağrı var bunlar neden olur ki
Aşılama ağrılı bir uygulama değil, acaba iğne ve ilaçların etkisi mi buBenimde aynı aşılama sonrası çok normalmiş
Test yaptım çok silik gölge gibi çıktı ama testin çizgisi gibi de duruyor pek pembe gibi gelmedi yarın tekrarlayacağım varsa belli olurSabah ben de yapayım o zaman ya 12li prodoctorum geldi bugun
Kaçıncı gündü kuzumTest yaptım çok silik gölge gibi çıktı ama testin çizgisi gibi de duruyor pek pembe gibi gelmedi yarın tekrarlayacağım varsa belli olur
Aşılama günü dahil bugün 10Kaçıncı gündü kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?