- Konu Sahibi ecevekedileri
-
Üstte olan testte silik çizgi var ay hadi hayırlısı olsunnnKızlar günaydın bugün aşılamanın ilk gününden itibaren 10.günüm iğnenin 12. Günü oluyor. Dün test yapmıştım bembeyaz çıktı hiç bir şey yok.
Bu sabah ki erken gebelik testime bakar mısınız , alttaki dünün üstteki bugünün
İnşallah öyle olur şaşırdım ama hafif çizgi belirinceÜstte olan testte silik çizgi var ay hadi hayırlısı olsunnn
Aşılamayı 5 nisanda oldum , aşılama günün sayarsak 10.günüm , çatlatma iğnesinin 12.günü inşallah iğne etkisi geçmiştir çoktanCanımm inan seni iyi anlıyorum ki inşallah gönlümüze göre olur ama o kadar çok yorum okudum ki kimde nasıl belirti verdiği belli olmuyor 2-3 bekle 14 gün de kan ver bence aşılamayı ne zaman oldun ?
Doktora sordum şimdilik ağızdan almaya devam et dedi…Progestan malesef mahvediyor insanı ama onu alttan da kullanabiliyosun fitil şeklinde, bence öyle dene
Ay amiiiin inşallah güzel haberler veririz birbirimizeCanımm inşallah ilk seferde bebiş haberini alırsınbenimde bu ayın sonuna doğru olacak gibi yumurtalarım gelişir de herşey yolunda giderse
İnşallah inşallah kıpkırmızı çizgilerimiz olurGünaydın herkese bugün iğnenin 10.günü test yaptım çizgiden eser yok iğne etkisi geçmiş umarım sonrası pozitif olur
Amin kuşum Allah isteyen herkese bize versinBayram hediyemiz bu yıl bebek olur inşallah
Ay bende gördümm bi tane daha yap yarınKızlar günaydın bugün aşılamanın ilk gününden itibaren 10.günüm iğnenin 12. Günü oluyor. Dün test yapmıştım bembeyaz çıktı hiç bir şey yok.
Sen yine sabırlısınBen çatlatma iğnesini atom 2 de gece vurdum aşılamada ayın 4 de oldu pazartesi kan tahlili verecem bende
Yarın tekrarlayacağım canımDoktora sordum şimdilik ağızdan almaya devam et dedi…
Ay amiiiin inşallah güzel haberler veririz birbirimize
İnşallah inşallah kıpkırmızı çizgilerimiz olur
Amin kuşum Allah isteyen herkese bize versin
Ay bende gördümm bi tane daha yap yarın
Bende test yaptım pozitif çıktı ben de çatlatma iğnesi bu gece saat 11 de tam 12 gün olucak etkisi devam eder mi etmez mi düşünmekten bunalıma girdim resmen hastaneye gidip test vermekten korkuyorumSen yine sabırlısınbenim sabırsızlığım başıma bela hep
İğne etkisi 11. 12. Günde atılıyor diyorlar ki ben dün yaptığım da testte en ufak bi çizgi bile yoktu demek ki etkisi kalmamış gerçekten , bu sabah o yüzden şaşırdım ben yine bembeyaz olur diye düşünmüştümBende test yaptım pozitif çıktı ben de çatlatma iğnesi bu gece saat 11 de tam 12 gün olucak etkisi devam eder mi etmez mi düşünmekten bunalıma girdim resmen hastaneye gidip test vermekten korkuyorum
Ah en büyük duam içimi okudunBayram hediyemiz bu yıl bebek olur inşallah
Ay inşallah yaa hafi bakalım acaba şimdi kan versen belli oluyomu kanda etkilyomu ki çatlatma iğnesiKızlar günaydın bugün aşılamanın ilk gününden itibaren 10.günüm iğnenin 12. Günü oluyor. Dün test yapmıştım bembeyaz çıktı hiç bir şey yok.
İnşallah hamilelik haberini de alırız canım
Ay canım nasıl nasıl sevindim. İğnenini ol bi güzel, mis gibi de çatlasın inşallah. Ben de bugün aşılama oldum. İki gün arayla birbirimizi takip edeceğiz. Allah güzel haberleri nasip etsin inşaallah hepimize
vallahi varrrKızlar günaydın bugün aşılamanın ilk gününden itibaren 10.günüm iğnenin 12. Günü oluyor. Dün test yapmıştım bembeyaz çıktı hiç bir şey yok.
Bu gerçek gebelik olabilir etki geçtikten sonra pozitif görmek nemutlu sanaİğne etkisi 11. 12. Günde atılıyor diyorlar ki ben dün yaptığım da testte en ufak bi çizgi bile yoktu demek ki etkisi kalmamış gerçekten , bu sabah o yüzden şaşırdım ben yine bembeyaz olur diye düşünmüştüminşallah yanılmıyoruzdur. Ben hastanede kan vermek istemediğim için bir kaç gün takip edeceğim eğer koyulaşma olursa öyle kan vermeye giderim , diğer türlüsü gözümü korkutuyor artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?