Nisan aşılama yaptıracak olanlar burada mı ? Aşılama ile hamile kalanlar

Kızlar günaydın bugün aşılamanın ilk gününden itibaren 10.günüm iğnenin 12. Günü oluyor. Dün test yapmıştım bembeyaz çıktı hiç bir şey yok.
Bu sabah ki erken gebelik testime bakar mısınız , alttaki dünün üstteki bugünün

Eklentiler

• 41B7FB90-C8AA-4F3F-8CF7-2BE89DF3E4A7.webp
    29 KB · Görüntüleme: 87
Kızlar bişey sorabilir miyim? Çatlatma iğnesi etkisini herkeste test yapıp ve negatif olunca mı etkisi kalmıyor sonra mı test yapıp pozitife dönerse mi gebelik olmuş oluyor onu anlamadım ben yada teste hep pozitif görüp hiç negatif görmeden gebe kalan olmuyor mu?

Üstte olan testte silik çizgi var ay hadi hayırlısı olsunnn

Üstte olan testte silik çizgi var ay hadi hayırlısı olsunnn
İnşallah öyle olur şaşırdım ama hafif çizgi belirince inşallah gerçekten beneğim belirtisidir defalarca test yapmış biri olarak artık hayal kuraklığından yorulduğum için emin olamıyorum hiç bir şeyden , kan vermek ise beni daha çok geriyor , yarın yine tekrarlayacağım ufakta olsa bir koyulaşma olur inşallah kızlar , dualarımdasınız hepiniz

Canımm inan seni iyi anlıyorum ki inşallah gönlümüze göre olur ama o kadar çok yorum okudum ki kimde nasıl belirti verdiği belli olmuyor 2-3 bekle 14 gün de kan ver bence aşılamayı ne zaman oldun ?

Canımm inan seni iyi anlıyorum ki inşallah gönlümüze göre olur ama o kadar çok yorum okudum ki kimde nasıl belirti verdiği belli olmuyor 2-3 bekle 14 gün de kan ver bence aşılamayı ne zaman oldun ?
Aşılamayı 5 nisanda oldum , aşılama günün sayarsak 10.günüm , çatlatma iğnesinin 12.günü inşallah iğne etkisi geçmiştir çoktan

Progestan malesef mahvediyor insanı ama onu alttan da kullanabiliyosun fitil şeklinde, bence öyle dene
Doktora sordum şimdilik ağızdan almaya devam et dedi…
Canımm inşallah ilk seferde bebiş haberini alırsın benimde bu ayın sonuna doğru olacak gibi yumurtalarım gelişir de herşey yolunda giderse
Ay amiiiin inşallah güzel haberler veririz birbirimize
Günaydın herkese bugün iğnenin 10.günü test yaptım çizgiden eser yok iğne etkisi geçmiş umarım sonrası pozitif olur
İnşallah inşallah kıpkırmızı çizgilerimiz olur
Bayram hediyemiz bu yıl bebek olur inşallah
Amin kuşum Allah isteyen herkese bize versin
Ay bende gördümm bi tane daha yap yarın

Yarın tekrarlayacağım canım inşallah beni yanıltmaz da ufakta olsa bi umudumuz olur

Bende test yaptım pozitif çıktı ben de çatlatma iğnesi bu gece saat 11 de tam 12 gün olucak etkisi devam eder mi etmez mi düşünmekten bunalıma girdim resmen hastaneye gidip test vermekten korkuyorum
İğne etkisi 11. 12. Günde atılıyor diyorlar ki ben dün yaptığım da testte en ufak bi çizgi bile yoktu demek ki etkisi kalmamış gerçekten , bu sabah o yüzden şaşırdım ben yine bembeyaz olur diye düşünmüştüm inşallah yanılmıyoruzdur. Ben hastanede kan vermek istemediğim için bir kaç gün takip edeceğim eğer koyulaşma olursa öyle kan vermeye giderim , diğer türlüsü gözümü korkutuyor artık

Ay inşallah yaa hafi bakalım acaba şimdi kan versen belli oluyomu kanda etkilyomu ki çatlatma iğnesi

İnşallah hamilelik haberini de alırız canım

amin kızlarr çok sağolun problemsiz ilerleriz inş. ben de yarın oluyorum inş. yakın zamanlarda haberleri alacağız desene :)

vallahi varrr ay hadi inşallahh tutmuşturr canım

Bu gerçek gebelik olabilir etki geçtikten sonra pozitif görmek nemutlu sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…