- 4 Mart 2020
- 333
- 251
- 53
- 38
- Konu Sahibi ecevekedileri
-
Bende şuan pazartesiye kadar klomen kullanacağım daha önce 3 kere çatlatma iğnesi,1 polip maliyati geçirdim şimdi tekrar başladık bu sürec çok zormuş ama yinede güzel,sonuguzel olsun hepimizin inşallahBu gerçek gebelik olabilir etki geçtikten sonra pozitif görmek nemutlu sana
Canım çizgi var inşallah gebeliktir. İğnenin etkisi değildir inşallah çok aminKızlar günaydın bugün aşılamanın ilk gününden itibaren 10.günüm iğnenin 12. Günü oluyor. Dün test yapmıştım bembeyaz çıktı hiç bir şey yok.
Bu sabah ki erken gebelik testime bakar mısınız , alttaki dünün üstteki bugünün
Kan verseydin ya sabahBende test yaptım pozitif çıktı ben de çatlatma iğnesi bu gece saat 11 de tam 12 gün olucak etkisi devam eder mi etmez mi düşünmekten bunalıma girdim resmen hastaneye gidip test vermekten korkuyorum
Canım benim doktorum idrar testi yapma yanıltır dedi. Adetin gecikince gel bakalım dedi. O sebeple bilmiyorum hiç. Ve okuduklarımdan yola çıkarak adet gecikmeden idrar testini yapmamak lazım, çok yıpratıcı bir süreç oluyor, öyle mi böyle mi diye düşünmekten. Şimdi böyle diyorumKızlar bişey sorabilir miyim? Çatlatma iğnesi etkisini herkeste test yapıp ve negatif olunca mı etkisi kalmıyor sonra mı test yapıp pozitife dönerse mi gebelik olmuş oluyor onu anlamadım ben yada teste hep pozitif görüp hiç negatif görmeden gebe kalan olmuyor mu?
Hayirli olsun gebelik var gibi duruyor insallah koyulasmaya devam ederrBir de böyle çektim
Eki Görüntüle 3233171
4. Gün deyim bende hiç geçmeyecekmiş gibi geliyorCanım benim doktorum idrar testi yapma yanıltır dedi. Adetin gecikince gel bakalım dedi. O sebeple bilmiyorum hiç. Ve okuduklarımdan yola çıkarak adet gecikmeden idrar testini yapmamak lazım, çok yıpratıcı bir süreç oluyor, öyle mi böyle mi diye düşünmekten. Şimdi böyle diyorumumarım ben de bir iki gün sonra testlere başlamam. Benim aşılamanın 1. Günü daha bugün
İnşallah iğnenin etkisi geçmiştir kuzum inşallah gebesindir amin aminBende test yaptım pozitif çıktı ben de çatlatma iğnesi bu gece saat 11 de tam 12 gün olucak etkisi devam eder mi etmez mi düşünmekten bunalıma girdim resmen hastaneye gidip test vermekten korkuyorum
Aşılama öncesi Laparoskopi oldunuz muKızlar bu ay femera kullandım yeni bitti ilacım aşılama yaptıracağım bu ay . Çok endişeliyimm. Birbirimizle konuşalım beraber geçirelim bu süreci. Bu benim ilk aşılamam tutmaz diye çok korkuyorum
Allah'tan bayram falan girecek. O sıra hızlı geçer heralde. Şimdi bana da saatler bile geçmiyor. Hep kendimi dinliyorum. Allah'ım bayramın hürmetine kucağımızı doldurur inşallah4. Gün deyim bende hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor
Ben daha aşılama olmadan 14 gün nasıl geçicek demeye başladım4. Gün deyim bende hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor
Amin canım bende o yüzden temkinliyim daha önce çok yanıldığım oldu çünkü yarın telrar bi bakarım koyulaşma olursa kan veririm artıkCanım çizgi var inşallah gebeliktir. İğnenin etkisi değildir inşallah çok amin
Amin inşallah canım yarın tekrar yapacağımHayirli olsun gebelik var gibi duruyor insallah koyulasmaya devam ederr
İnşallah öyle olur yarım tekrar bakacağım umarım hayal kırıklığına uğramam kızlar dua edin banaBu gerçek gebelik olabilir etki geçtikten sonra pozitif görmek nemutlu sana
Doktorum 10. Gün kan versem bile netleşir demişti demek ki etkisi geçiyor o güne kadar iğneninAy inşallah yaa hafi bakalım acaba şimdi kan versen belli oluyomu kanda etkilyomu ki çatlatma iğnesi
İnşallahhhHayirli olsun gebelik var gibi duruyor insallah koyulasmaya devam ederr
İnşallah canım benim inşallah hepimiz bu ay çok güzel haberler alırızvallahi varrray hadi inşallahh tutmuşturr canım
Evet canım eğer öyle dediyse doğrudur.kan sonucuyla erken gebelik testini aynı diyorlar sende erken gebelik testi yapmışsın ay hadi inşallah yaaaDoktorum 10. Gün kan versem bile netleşir demişti demek ki etkisi geçiyor o güne kadar iğnenin
İnşallah canım inşallah hepimiz için diliyorum umarım herkes güzel haberler alırEvet canım eğer öyle dediyse doğrudur.kan sonucuyla erken gebelik testini aynı diyorlar sende erken gebelik testi yapmışsın ay hadi inşallah yaaa
Hayır olmadım. Önce aşılama deneyelim dedi doktor. Hisrosalpenksim sönmüş içi boşalmış adetle birlikte akmış olabilir dediAşılama öncesi Laparoskopi oldunuz mu
Benimde 2. Gün aşılamadan sonrakiiiiAllah'tan bayram falan girecek. O sıra hızlı geçer heralde. Şimdi bana da saatler bile geçmiyor. Hep kendimi dinliyorum. Allah'ım bayramın hürmetine kucağımızı doldurur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?