- Konu Sahibi ecevekedileri
-
Test için erken değil miAşılama günü dahil bugün 10
SabırsızlıkTest için erken değil mi
Eveet bebiş var ne zaman kan vereceksinKızlar sabah yine tekrarladım , inanamıyorum hala ama sanırım hamileyimmm
Aminnn canımmmm güzel haberlerinizi bekliyorum
Merak içindeyiz kuzummmmm inşallah kan testini ver de doya doya sevinelim canımKızlar sabah yine tekrarladım , inanamıyorum hala ama sanırım hamileyimmm
Amin canım benim bugün bi aksilik olmazsa direkt kan vermeye gideceğimMerak içindeyiz kuzummmmm inşallah kan testini ver de doya doya sevinelim canım
Kişiye göre değişiyor bence herkeste etkisi farklı bazıların göğüs ağrısı da oluyormuş bende de o yokHaziran1907 J jester ecevekedileri ay sizin ağrılarınızı okuyunca benim aşılamanın 2. Günü hiç ağrım yok ilk gün kasık ağrım oldu ama şimdi geçti gitti.
Cuma günü mu oldun cnm sende aşılamaCanım benim doktorum idrar testi yapma yanıltır dedi. Adetin gecikince gel bakalım dedi. O sebeple bilmiyorum hiç. Ve okuduklarımdan yola çıkarak adet gecikmeden idrar testini yapmamak lazım, çok yıpratıcı bir süreç oluyor, öyle mi böyle mi diye düşünmekten. Şimdi böyle diyorumumarım ben de bir iki gün sonra testlere başlamam. Benim aşılamanın 1. Günü daha bugün
Cnm erken gebelik testi cok hassas olduğu icin poz. Cikarir negatif olsa bile ben gecen aylarda sadece catlatma ignesi oldum. Igne haric 13. Gün bile benim erken gebelikte poz. Cikti ama adet oldum o yüzden erken gebelik yanıltıyor hani geleceği gosterdigi icin igne etkisiyle gecmiste poz. Olduğu icin igneden kaynakli onuda gösterebilir dikkat edin o yüzdeErken gebelik testiyle bir dene canım , kaset test adet gecikmeyene kadar çıkmıyor çünkü
Evet erkenlerde yanılma oluyor ama biz koyulasmayı takip etmek icin yapıyoruzCnm erken gebelik testi cok hassas olduğu icin poz. Cikarir negatif olsa bile ben gecen aylarda sadece catlatma ignesi oldum. Igne haric 13. Gün bile benim erken gebelikte poz. Cikti ama adet oldum o yüzden erken gebelik yanıltıyor hani geleceği gosterdigi icin igne etkisiyle gecmiste poz. Olduğu icin igneden kaynakli onuda gösterebilir dikkat edin o yüzde
Hayırlı olsun canım umarım birlikte alırız haberlerimizi ben de sende. Bir gün önce oldum Perşembe günMerhaba güzel anne adayları. Bende ilk asilamami dün oldum insallah bu ay her isteyeninde bizimde gebelikle hayırlı gebelikle sonuclanir inşallah
AA bak bende o var. Göğüs ucu hassasiyetim de çok. Baya da şişti uçlarım.Kişiye göre değişiyor bence herkeste etkisi farklı bazıların göğüs ağrısı da oluyormuş bende de o yok
Perşembe canım benim. Bir gün var aramızdaCuma günü mu oldun cnm sende aşılama
Hep beraber güzel haberler aliriz inşallahHayırlı olsun canım umarım birlikte alırız haberlerimizi ben de sende. Bir gün önce oldum Perşembe gün
Kac tane yumurtaniz vardı acaba ?Ben de aşılama ile ikiz bebek olmuş olarak yazayım belki size yardımcı olurum.. 6. Gün yoğun bir bel ağrısı oldu 11 12 ve 13. Gün kahverengi yerleşme kanaması ve mide hassasiyeti olmuştu ondan önce hiç belirti yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?