- Konu Sahibi ecevekedileri
-
PozitifffKızlar acil bişey sorucam kan testinde 99,62 ne oluyor negatif mi pozitif mi bilen varsa yazabilir mi ?
Bak daha önceki bi sonucumda yer alan referans degerleri bunlardıemin misin ya öff yemin ediyorum beynim sulandı şaka gibi kan verdim bugün sonuç 99,62 yazıyor anlamadım pozitif negatif diye de bişey yazmıyor
Bence etkisi gecmistir pazartesi tekrar kan ver artışa göre anlaşılıriğne etkisi olabilir mi kızlar bugün iğne olalı 13. gün aşılama gününü sayarsam da 12 gün oluyor
Tebriklerr canımm hamilesinnKızlar acil bişey sorucam kan testinde 99,62 ne oluyor negatif mi pozitif mi bilen varsa yazabilir mi ?
ben bugün aşılamamı oldum ve dr ayın 24 ünde gel kana bakıcaz dedi yani tam 10. Günde çağırdı demekki belli olabiliyor oyüzden kendini hiç strese sokma 2 gün daha sabret güzel bir şekilde artacak inşiğne etkisi olabilir mi kızlar bugün iğne olalı 13. gün aşılama gününü sayarsam da 12 gün oluyor
Kan verdin mi canım merakla bekliyoruz bizi unutmaİnşallah canım mutlaka yazacağım buraya bi kaç saate kan vermiş olurum
Menemen tarifi verir gibiyizAşko kaç sperm ve kaç yumurtaya yapmıştınız
Kızlar sonucum çıktı 26Kan verdin mi canım merakla bekliyoruz bizi unutma
Ay harikaaaa çoookkk sevindim canımm sağlıkla gelsin inşKızlar sonucum çıktı 26pozitif pazartesi doktor randevum var bakalım
Vallahi dedin canım hislerin yanıltmadı benimde çok güzel hislerim var sende çok güzel haberler alacaksınAy harikaaaa çoookkk sevindim canımm sağlıkla gelsin inşkız ben sana mı demiştim güzel bi his var içimde pozitif görceksin inş diye :)
Canım yaş 35 .. ya bir tane ya da ikiz olursa iki tane olacak. Kardeşi olsun diye aslında ama evet çok çok haklısın kuzum. Hakkımızda hayırlısı olsun18 mm iki yumurta canımteşekkürler bence ikizi bir kere daha düşünün aşırı zor
Pozitif pozitif pozitif ayyKızlar acil bişey sorucam kan testinde 99,62 ne oluyor negatif mi pozitif mi bilen varsa yazabilir mi ?
Ay ağzından bal damlıyorr inan çok sevindim hepimiz pozitifi görürüz inş bu grup hepimize uğur getirsinVallahi dedin canım hislerin yanıltmadı benimde çok güzel hislerim var sende çok güzel haberler alacaksındualarımdasınız hep
Canım benimmm hamilesiiiinnnnemin misin ya öff yemin ediyorum beynim sulandı şaka gibi kan verdim bugün sonuç 99,62 yazıyor anlamadım pozitif negatif diye de bişey yazmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?