Nisan aşılama yaptıracak olanlar burada mı ? Aşılama ile hamile kalanlar

Canım hayırlı olsun aşılaman. Pozitifli sonuçları göreceğiz inşallah

Canım hayırlı olsun aşılaman. Pozitifli sonuçları göreceğiz inşallah
Sağol tatlımm kolay olan geçti zor olan kaldı sanırım en zoru beklemek bana lutinus fitil verdi sabah akşam kullan dedi ilkini kullandım sonrasında ağrım başladı inş bu böle hep ağrı fln yapmıyordur bu fitil

Evet beklemek çok zor kuzum ya. Bekliyorum bekliyorum sadce iki gün geçti daha. Bana hiç ilaç fitil vermedi. Sanki verse ben de biraz daha rahat edecektim. Şimdi sanki eksik iş yapıyorum gibi hissediyorum ya. Ben de hiç ağrı yok. Sadece ilk yapılan gün koltuktan kalkamadım ağrıdı baya ama ertesi gün geçti. Umarım senin de ağrın sızın çok olmaz canım

Dr gerekli görmediyse vardır heralde bir bildiği canım sıkma canını belki benimde ilk günüm diye ağrım olmuştur sonraki günlerde değişiklik olursa yine yazarım bakarız belirtilerimize :)

Canımm hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah sağlıklı sıkıntısız bir gebelik geçirirsin senin ilk aşılama mıydı
Amin cnm inşallah yaa.. sonucu görünce bile tedirgin oldum kesin mi değil mi diye inşallah başka engel çıkmaz da işimiz rast gider. Evet tatlım ilk aşılama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…