- 5 Mart 2015
- 799
- 916
- 303
- 30
- Konu Sahibi ecevekedileri
-
Bence iğne ve ilaçlar yüzünden oluyor. Aşılamadan sonraki saatler aşırı sancım kasılmam olmuştıAşılama ağrılı bir uygulama değil, acaba iğne ve ilaçların etkisi mi bu
Bugün 11. Günüm doktorum 10. Gün demişti hatta kan içinAsilamanin kacinci gününde test yaptin
Aaa banada adetin ilk günü test yao adet olmazsan dediBugün 11. Günüm doktorum 10. Gün demişti hatta kan için
Yok canım aşılamadan sonra sordum adet gecikince mi geleyim diye , yok 10 gün sonra kan tahlili yap 5 ve üzeriyse kontrole gel dediAaa banada adetin ilk günü test yao adet olmazsan dedi
İnşallah canım benimBenimde 2 tane varmış insalalh güzel haberler aliriz bizde siizn gibi
Ay harika görüntüler gözlerim bayram ettiKızlar sabah yine tekrarladım , inanamıyorum hala ama sanırım hamileyimmm
Bende de zerre ağrı yok göğüsteKişiye göre değişiyor bence herkeste etkisi farklı bazıların göğüs ağrısı da oluyormuş bende de o yok
Totelde 33 milyondur transfer edilen. Bizimde 70 milyondu ama transfer edilen 40 milyondu %90 hareketli.. iki yumurtam olgunlaşmıştı ay inşallah umut oldu banaAynen canım bende pek anlamıyorum 1ml 33 milyonhızlı ileri 34 , yavaş ileri 61 , yerinde hareket 5 çıktı
Vallahi çok umutlandımmmmmmAlaahım allaahımmmm çifter çifter pozitif haberleri geliyor çok çok seviniyorum sizler içinAllah bizlere de göstersin inşallah
Lütfen bize belirtilerinizi yazın kızlarAmin canım benim tüm güzel enerjilerim dileklerim sizinle buradaki herkes çok güzel haberler alacak hissediyorum
Canım 1,5 senedir herkesin belirtilerini aklıma yazmış biri olarak şuan kendi belirtilerimi bahsetme duygulandırdı beniAllahım vallahi çok heyecanlıyım. Bana da 14. Gün 26 nisanda kan ver buraya gelip dedi. Ama sizin 10. Gün çıktıysa bizimde çıkar heralde. Ay kalbim nasıl atıyor kızlar nasıl dayanacağız. Günlük belirtilerimi not alıyorum ben de. Hepimiz yazalım da olumlu olumsuz paylaşırız burda
Ay değil mi ya? Ben de yıkanmış 1 ml'de nasıl 33 milyon olur diyorum. O kısım karışıyor hep. Ben de karıştırıyorum. Olabiliyor böyle durumlarAy harika görüntüler gözlerim bayram ettiUmut oldun belirtilerini yaz hemeeeeen
Bende de zerre ağrı yok göğüste
Totelde 33 milyondur transfer edilen. Bizimde 70 milyondu ama transfer edilen 40 milyondu %90 hareketli.. iki yumurtam olgunlaşmıştı ay inşallah umut oldu bana
Vallahi çok umutlandımmmmmm
Lütfen bize belirtilerinizi yazın kızlarmaşallah maşallah Allah hepimizin kucağını doldursun sağlıklı hayırlı bebeklerle
Teşekkür ederim canım belirtilerini paylaştığın için. Benim de iki gün oldu aşılamam. Ama hiç kasık ağrım yok. Sadece ilk gün olmuştu. Umut oldu bana yazdıkların. Ağrı olmayınca biraz kafamda soru işaretleri olmuştu. Göğüs hassasiyetim var. Göğüs ucuma dokunamıyorum.Canım 1,5 senedir herkesin belirtilerini aklıma yazmış biri olarak şuan kendi belirtilerimi bahsetme duygulandırdı benibence dizlerinde mutlaka 10. Gündem itibaren kanda kendini belli edecektir benimki gibi , zaten aşırı yüksel bir değer değil sanırım aralıklarla tekrar etmemiz gerekecek belirtilere gelecek olursak en net belirtim göğüs ağrımın bu kadar uzun sürmüş olması yani çatlatma iğnesinden bu yana hala devam ediyor önceden 1 haftada o hassasiyet giderdi ama üzerine yatarken dahi ağrıyor. Birde sürekli uyku hali var onun dışında şimdilik bir belirtim olmadı kızlar kasık ağrısı ilk günler yaşamıştım o da geçti günler sonra
5. Gün bitti. Ara ara adet sancısı gibi sancı gelip gidiyor çok garipBence iğne ve ilaçlar yüzünden oluyor. Aşılamadan sonraki saatler aşırı sancım kasılmam olmuştı
5 milyondu bizim transferde.. Sizin rakamlar baya iyiAy değil mi ya? Ben de yıkanmış 1 ml'de nasıl 33 milyon olur diyorum. O kısım karışıyor hep. Ben de karıştırıyorum. Olabiliyor böyle durumlarBizim de yıkamadan sonra toplam 48 milyon aşılandı. İki yumurtam vardı. Amin amin
Bütün gün aşılama topiklerini okuyorum asla zaman geçmiyor. Ben de göğüs hassasiyeti dışında belirti yok şimdilik. Aşılamadan sonda 2. Gün hanımlar .Allahım vallahi çok heyecanlıyım. Bana da 14. Gün 26 nisanda kan ver buraya gelip dedi. Ama sizin 10. Gün çıktıysa bizimde çıkar heralde. Ay kalbim nasıl atıyor kızlar nasıl dayanacağız. Günlük belirtilerimi not alıyorum ben de. Hepimiz yazalım da olumlu olumsuz paylaşırız burda
Bana da 15 gün sonra kan testi dedi.. Acaba kesin olsun diye miAaa banada adetin ilk günü test yao adet olmazsan dedi
1 ml mi toplam mı bak o hep karışıyor kuzum. Ayrıca toplam 5 milyonsa bile bu işler gerçekten hesapla kitapla olmuyor, olacağı varsa önüne geçemiyorsun illaki oluyor okuduğum ve deneyimlediğim kadarıyla. Allah büyük kuzum. 5 milyonda olsa emin ol olacağı varsa her türlü olur5 milyondu bizim transferde.. Sizin rakamlar baya iyi
Büyük ihtimal kesinlikten dolayı oyle dediler benim zaten asilamanin 19. Gunu adet günüm o zamana kadar insan duramaz kiBana da 15 gün sonra kan testi dedi.. Acaba kesin olsun diye mi
Hayirli uğurlu olsuuuunKızlar sonucum çıktı 26pozitif pazartesi doktor randevum var bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?