- Konu Sahibi ecevekedileri
-
Senin adına çok mutluyum, Allahım aynısından bize deEki Görüntüle 3234159
Günden güne koyulaşma böyle kızlar
Canım aşılamanın ilk gününü sayarak 10. Gün ilk testimi yaptım , 11. Gün tekrar yaptım ve hastanede kan verdim 26 çıktı , bugün 12. Günüm , çatlatma iğnesinin de 14. Günü .Senin adına çok mutluyum, Allahım aynısından bize dekaçıncı gün yapmaya başlamıştın kuzum
Maşallah ya erkenden belli olmuş kuzum senin çok güzel. Darısı bize inşallahCanım aşılamanın ilk gününü sayarak 10. Gün ilk testimi yaptım , 11. Gün tekrar yaptım ve hastanede kan verdim 26 çıktı , bugün 12. Günüm , çatlatma iğnesinin de 14. Günü .
Yarın muhtemelen tekrar kan veririm ozaman da sonucu paylaşacağımgüzel haberlerinizi bekliyorum bende
5-6. Günlerde bi acı oldu mu kasıkta rahimde. Batma çekme ani bıçak saplanması falan? Yerleşirken uluyormuş yabelirtiler bi kaç hafta sonra çıkıyormuş zaten genel olarak , o yüzden sessizlik korkutmasın kuşlar sizi , benimde hali hazırda bi belirtim yok , testle öğrenmiş oldum okadarhatta göğüs hassasiyetim biraz azaldı gibi , yarın doktorumla randevum var bakalım muhtemelen yine kan vereceğim yükselme olmuş mu diye yine yazarım buraya mutlaka
Bu test hangi marka canımEki Görüntüle 3234159
Çok hafif arada bir oldu hatta aşılamadan hemen sonra hafif bir kanamam da olmuştu eve gelirken kasılmaları ona bağlamıştım5-6. Günlerde bi acı oldu mu kasıkta rahimde. Batma çekme ani bıçak saplanması falan? Yerleşirken uluyormuş ya
Predictor expressBu test hangi marka canım
Erken gebelik testi o değil miCanım aşılamanın ilk gününü sayarak 10. Gün ilk testimi yaptım , 11. Gün tekrar yaptım ve hastanede kan verdim 26 çıktı , bugün 12. Günüm , çatlatma iğnesinin de 14. Günü .
Yarın muhtemelen tekrar kan veririm ozaman da sonucu paylaşacağımgüzel haberlerinizi bekliyorum bende
6. Günüm.. Kendimi zorlayacak hiçbirşey yapmadım aşırı bel ağrım var ve bıçak saplanır gibi kasıklarıma ağrı giriyor.. Ben bunu normalde adetten birkaç gün önce yaşardımÇok hafif arada bir oldu hatta aşılamadan hemen sonra hafif bir kanamam da olmuştu eve gelirken kasılmaları ona bağlamıştım
Cnm bu eekej gebelik mi normal mi ve markası ne testinEki Görüntüle 3234159
Predictor express
Ayy inşallah yerleşiyordur6. Günüm.. Kendimi zorlayacak hiçbirşey yapmadım aşırı bel ağrım var ve bıçak saplanır gibi kasıklarıma ağrı giriyor.. Ben bunu normalde adetten birkaç gün önce yaşardım
Predictor express demiş arkadaş. Erken gebelik testi değilCnm bu eekej gebelik mi normal mi ve markası ne testin
Umarım öyledir çünkü şu an çok ağrı çekiyorum sol tarafımdaAyy inşallah yerleşiyordur
Erken olanı da var benimkisi adet günü yapılması gerek ama yinede pozitifi gösterdiErken gebelik testi o değil mi
Normal test erken gebelik değil , predictor expressCnm bu eekej gebelik mi normal mi ve markası ne testin
Ayyy inşallah yerleşiyordur kuzum6. Günüm.. Kendimi zorlayacak hiçbirşey yapmadım aşırı bel ağrım var ve bıçak saplanır gibi kasıklarıma ağrı giriyor.. Ben bunu normalde adetten birkaç gün önce yaşardım
Masallah masallah cnm rabbim daha koyu koyu göstersin insalalh çizgileriNormal test erken gebelik değil , predictor express
Amin canım hepimize inşallahMasallah masallah cnm rabbim daha koyu koyu göstersin insalalh çizgileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?