Nisan aşılama yaptıracak olanlar burada mı ? Aşılama ile hamile kalanlar

Senin adına çok mutluyum, Allahım aynısından bize de kaçıncı gün yapmaya başlamıştın kuzum
Canım aşılamanın ilk gününü sayarak 10. Gün ilk testimi yaptım , 11. Gün tekrar yaptım ve hastanede kan verdim 26 çıktı , bugün 12. Günüm , çatlatma iğnesinin de 14. Günü .
Yarın muhtemelen tekrar kan veririm ozaman da sonucu paylaşacağım güzel haberlerinizi bekliyorum bende

Maşallah ya erkenden belli olmuş kuzum senin çok güzel. Darısı bize inşallah

Ben bugün iki bardak büyük kahve içtim ve şuan baya midem bulanıyor. Tamamen kahveden bulantım. Aşılama gününü saymadan 3. Günüm bugün ve belirtim yok belirtisiz hamiş haberlerini okuyunca seviniyorum ne yalan söyleyeyim

5-6. Günlerde bi acı oldu mu kasıkta rahimde. Batma çekme ani bıçak saplanması falan? Yerleşirken uluyormuş ya

Erken gebelik testi o değil mi

Çok hafif arada bir oldu hatta aşılamadan hemen sonra hafif bir kanamam da olmuştu eve gelirken kasılmaları ona bağlamıştım
6. Günüm.. Kendimi zorlayacak hiçbirşey yapmadım aşırı bel ağrım var ve bıçak saplanır gibi kasıklarıma ağrı giriyor.. Ben bunu normalde adetten birkaç gün önce yaşardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…