Nisan aşılama yaptıracak olanlar burada mı ? Aşılama ile hamile kalanlar

İlk 5dakikasını da baz aldığımda ikisi de hemen hemen aynı gibi yani bir koyulaşma göremedim o yüzden umutsuzum
Kızlar bana da dua edin lütfen şimdi kan vermeye gidiyorum c ertesi 99 çıkmıştı değer arttıkı diye tekrar kan vericem çok heyecanlıyım bugün aşılamanın 14 günü

Kızlar bana da dua edin lütfen şimdi kan vermeye gidiyorum c ertesi 99 çıkmıştı değer arttıkı diye tekrar kan vericem çok heyecanlıyım bugün aşılamanın 14 günü
Güzel artmıştır inşallah bizi de haberdar et

Ben de aile hekimliginde kan verdim yarın öğleden sonra çıkar dedi ama bana o kadar geç olmaz gibi geldi bugün 2den sonra başlarım sayfa yenilemeyeŞimdiden böyleysek 9 ayı ben düşünemiyorum ya ne kadar zor beklemek

ecevekedileri canım topiğin başına aşılama tarihlerini yazabiliyor musun? Hani diğer gruplarda sat bat tarihleri yapılıyor ya liste olarak. Biz de aşılama tarihlerini yazsak da herkesin gününü görebilsek Ona göre takip edebilmek birbirimizi ben hep unutuyorum kim hangi gündü

Dualarım seninle kuzum. Güzel haberlerle gel canım

Aşılama günü saymadan 4. Aşılama günümden sesleniyorum. Karnımda şişkinlik oluştu ama aşırı karbonhidrat tüketmekten diye tahmin ediyorum. Göğüs hassasiyetim azaldı. Kasıklarım da sızlama var gibi yok gibi. Bu sızlama bence psikolojik. Sizlerin kasık sancısı msjlarınızı okudum için beynimin bir oyunu gib geliyor . Öyle aman aman bi sızlama yok. Hafif çok nadir hissetme şeklinde oluyor. Varla yok arası. Yani kısaca ben de yine belirti yok

Ay nasıl bekleyeceğiz yarın öğleden sonrayı. İnşallah pozitiftir kuzummm

Sizin de üzerinizde Bi sinir gerginlik hali öfke patlamaları var mı?
evettt inanılmaz gerginim ben de :/
Bende 14 nisan :)
ben 15 :)
ay evet yaa bunu ben de dicektim unuttum iyi ki yazdın canım :) biz de görelim enazından takip edelim :)

Kızlar sizin akıntınız oldu mu olduysa şekli şemali nasıl. Acaba fitil mi yapıyor ben de arada hafif sarımsı arada şeffaf sanki yumurtlama zamanındaki gibi bir akıntı oluyor sizi merak ettim

Canım bence 4. Gunde belirti olmaz zaten normal

Kızlar sizin akıntınız oldu mu olduysa şekli şemali nasıl. Acaba fitil mi yapıyor ben de arada hafif sarımsı arada şeffaf sanki yumurtlama zamanındaki gibi bir akıntı oluyor sizi merak ettim
Benim sarı çok az oluyor. Fitilin etkisi olabilir canım. Gerçi ben de hiç belirti yok. Senin ağrın sızın var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…