- Konu Sahibi ecevekedileri
-
Canım hiç belli olamaz sen umutsuzluğa kapılma sonuçta tek yumurta tek sperm yetiyor. İğne etkisi için bir şey diyemeyeceğim henüz aşılama yaptırmadımKızlar aşılamanın 7.günündeyim göğüs uçlarım ateş atıyo ve acıyo iğne etkisi ne zaman geçer acaba başka bi belirti yok zaten beklemiyorum tek yumurta ve 2 milyon sperm ile yapıldı aşılama
Ah ne bileyim ağzın bal yesinCanım hiç belli olamaz sen umutsuzluğa kapılma sonuçta tek yumurta tek sperm yetiyor. İğne etkisi için bir şey diyemeyeceğim henüz aşılama yaptırmadım
Yani inşallah öyledir ne biliyimAyyy inşallah yerleşiyordur kuzumbunlar güzel belirtiler
Canım benim doktorum adet günün geçmeden test yapma yanılırsın dedi ama sen bilirsin. 10. Günden sonra geçebiliyor ama garantisi yok.Kızlar aşılamanın 7.günündeyim göğüs uçlarım ateş atıyo ve acıyo iğne etkisi ne zaman geçer acaba başka bi belirti yok zaten beklemiyorum tek yumurta ve 2 milyon sperm ile yapıldı aşılama
Canım inşallah inşallah gebesin gibi görünüyorİğnenin 14, aşılamanın 12. gününden günaydın iki testi de az önce yaptım sanırım hamileyimm
Canım ben de 13 nisan Perşembe yaptırdım. İnşallah güzel haberlerimizi alırızBende perşembe yaptırdım aşılama progestanı fitil olaral kullanıyorum arada bel ve kasık ağrım oluyor cok heycanlıyım
Kan testine koşş hemeennnİğnenin 14, aşılamanın 12. gününden günaydın iki testi de az önce yaptım sanırım hamileyimm
Hadi hiç bekleme, şimdi de kan ver.. Allahım çok şükür birer birer güzel haberler alıyoruz..İğnenin 14, aşılamanın 12. gününden günaydın iki testi de az önce yaptım sanırım hamileyimm
Sadece beklemek ne kadar zor değil miCanım ben de 13 nisan Perşembe yaptırdım. İnşallah güzel haberlerimizi alırızbana progesteron vermedi doktor. Sadece bekliyorum.
Ayyy maşallah gözün aydın inşallahİğnenin 14, aşılamanın 12. gününden günaydın iki testi de az önce yaptım sanırım hamileyimm
Alllahım ne güzel haberler geliyor bu gruba yarabbim çok şükür çok sevindimİğnenin 14, aşılamanın 12. gününden günaydın iki testi de az önce yaptım sanırım hamileyimm
Ayyyy evettttt hemen kan verİğnenin 14, aşılamanın 12. gününden günaydın iki testi de az önce yaptım sanırım hamileyimm
Evet 11 Nisan.. Haftaya bu haberi peş peşe biz vericez inşallah
Amiinnİnşallah hepimiz sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz o duyguyu yaşarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?