- Konu Sahibi ecevekedileri
-
Kasık ağrısı var ama inşallah hamileliktendir sende parçala biziBelirtisiz olup da hamile haberinizi verdiğiniz anda parçalicam sizi
Benim de aynı ilk gün oldu ama sonra geçmişti simdi 6-7 gün tekrar başladı anlam veremedim siz kaçıncı gün test yaptınız acabaIlk gün aksam inanılmaz ağrıdı otururken bile sızlıyordu sonra 10-12gün falan hiç belirtim yoktu yeni yeni tekrar adet agrısı gibi başladı
Benımki adet olcakmış gibiKasık ağrısı var ama inşallah hamileliktendir sende parçala bizi
Aşılama dahil 9.gün başladım yapmaya o gün hiç çizgi çıkmadı sonraki günler çıkmaya başladı koyulaşma olunca da kan verdimBenim de aynı ilk gün oldu ama sonra geçmişti simdi 6-7 gün tekrar başladı anlam veremedim siz kaçıncı gün test yaptınız acaba
Süper ya insalalh benım de öyle olur da bu kasık ağrısı canımı sıkıyorAşılama dahil 9.gün başladım yapmaya o gün hiç çizgi çıkmadı sonraki günler çıkmaya başladı koyulaşma olunca da kan verdim
Amin Allah'ım amiiiinn. Sarı akıntı ve göğüs hassasiyeti ekliyorum belirtilerimeBelirtisiz olup da hamile haberinizi verdiğiniz anda parçalicam sizi
Kasık ağrısı var ama inşallah hamileliktendir sende parçala bizi
O yüzden sıkı takipteyimAmin Allah'ım amiiiinn. Sarı akıntı ve göğüs hassasiyeti ekliyorum belirtilerime
Ben hem oradayım hem buradayımEvet yaa. Kızlar burdan transfer oldu gerçekten
Bayramdan sonra mı başlayacaksın testlereCanım biz pusuya yattık bekliyoruzbi gelişme yok günler hızlı geçsin biran önce test günü gelsin die dua ediyoruz sende durumlar nasıl
Yok anacım ben erkenden başladım elimde bolca test var çizginin silikleşmesini takip edeyim dedim 3 gündür yapıyorumBayramdan sonra mı başlayacaksın testlereben hala aynı bir degisiklik yok belirtide
pazartesi güzel sonuçlarla gel inşallahYok anacım ben erkenden başladım elimde bolca test var çizginin silikleşmesini takip edeyim dedim 3 gündür yapıyorumbenim dr ztn 10. Günümde kan bakmaya çağırdı bu pztesi gidicem bakalım
Merhaba hanımlar bütün güzel haberlerinizi baştan sona okudum pozitif çıkanlara şimdiden güzel dileklerimi iletiyorum çok mutlu oldum . bende 18 nisan da aşılama oldum 4. Güne gireceğim heycanlı bir bekleyişBende olmadı ama az da olsa hafif lekelenmeler normal tabi
Amin canımm inş iyi haberler verebilirimpazartesi güzel sonuçlarla gel inşallah
Canım bozma moralini beklediğimiz için vücudumuz bizimle oyun oynuyor bazen bütün belirtiler var gibi oluyor. İlk denemenmiş bu olmamış kısmet değilmiş 2. Olur inş çok bekletmeden gelir bebişin moralini yüksek tutman çok önemliBende nisan ayında aşılama ve transfer oldum. Bugün 14.gün hastaneye gitmeden adet oldum bi umut kan verdim yine de. Sonuç çıktı negatif maalesef. En başından beri heran adet olcak gibi sancı ağrı çektim. Nasip değilmiş yalancı belirtiler yaşamışım. Adet oldum. 2.aşılama için bi sonra ki adeti beklicem. Allah isteyen herkese en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?