Nisan aşılama yaptıracak olanlar burada mı ? Aşılama ile hamile kalanlar

Kadınlar kulübünün sayfalarında gezdim. Geçmiş tarihli; sarı akıntı ve göğüs ucu hassasiyeti olup hamile olan bir kaç kişi yakaladım. Sevindim ve böylece uyumaya gidiyorum. Herkese mutlu geceler diliyorum. Rüyamızda bebişlerimizi görelim ve onlara hemen kavuşalım amin

Bayramdan sonra mı başlayacaksın testlere ben hala aynı bir degisiklik yok belirtide
Yok anacım ben erkenden başladım elimde bolca test var çizginin silikleşmesini takip edeyim dedim 3 gündür yapıyorum benim dr ztn 10. Günümde kan bakmaya çağırdı bu pztesi gidicem bakalım

Bende nisan ayında aşılama ve transfer oldum. Bugün 14.gün hastaneye gitmeden adet oldum bi umut kan verdim yine de. Sonuç çıktı negatif maalesef. En başından beri heran adet olcak gibi sancı ağrı çektim. Nasip değilmiş yalancı belirtiler yaşamışım. Adet oldum. 2.aşılama için bi sonra ki adeti beklicem. Allah isteyen herkese en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah.

Bende olmadı ama az da olsa hafif lekelenmeler normal tabi
Merhaba hanımlar bütün güzel haberlerinizi baştan sona okudum pozitif çıkanlara şimdiden güzel dileklerimi iletiyorum çok mutlu oldum . bende 18 nisan da aşılama oldum 4. Güne gireceğim heycanlı bir bekleyiş

Canım bozma moralini beklediğimiz için vücudumuz bizimle oyun oynuyor bazen bütün belirtiler var gibi oluyor. İlk denemenmiş bu olmamış kısmet değilmiş 2. Olur inş çok bekletmeden gelir bebişin moralini yüksek tutman çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…