Nisan aşılama yaptıracak olanlar burada mı ? Aşılama ile hamile kalanlar

Kızlar bende amh düşüklüğü eşimde de sperm düşüklüğü var doktor aşılama önerdi ben aslında direk tüp bebek yaptırmayı düşünüyordum ama doktorum tüp bebeğin daha yıpratıcı bi süreç olduğunu vb. Şeyler söyledi burda da okuyorum aşılama da tutanlarda var ama sanki tutmayanlar daha çok gibi çok kararsız kaldım. Klomen verdi adetin 5. Günü kullanmaya başla 24 Nisan da da kontrole gel bakalım yumurtana dedi ona göre çatlatma iğnesi olacakmışım çok kararsızım kızlar

Kızlar bugün dayanamayıp test yaptım aşılamanın 8.günü hiç bişey yok çatlatma iğnesinin etkisi vücuttan atılmış sanırım

Kızlar aşılama nasıl oluyor aranızda pko olup bu aşılamayı yapan varmı .. aşılama acıyormu burda çok kötü şeylerde okudum iyi şeylerde işlem acırmı yaptıran varsa yazsın lütfen bide pkoda tutma ihtimali nedir?

İdrar testimi yaptın? Biraz erken sanki 14 gün sonra kan testi yapın diyorlar Çünkü
Evet canım evde yaptım erken evet ama sadece iğnenin etkisi geçmiş mi diye merak etmiştim test bembeyaz çıktı adete yakın tekrarlayacağım artık bakalım hayırlısı

Ben pcosluyum 1 hafta önce aşılama yaptırdım , işlem ağrılı değil sadece enjekte edilirken hafif bir kramp hissetmiştim o kadar sonrasında evde dinlenmeye geçince biraz şişkinlik ve gaz sancısı gibi bi ağrı vardı o da çok normalmiş , pcosta aşılamada daha iyi sonuçlar alındığını söylüyorlar genelde doktorum %15 %20 arası demişti

Peki aşılama sürecinde size ilişki önerdi mi bir kaç konuda doktor gün aşırı ilişki önermiş aşılama sonrasında

Anladım canım teşekkür ederim , nasıl durumun peki varmı gelişme şuan?

siz de zor zamanlar geçirmişsiniz ama ne güzel yazmışsınız Allah tez zamanda gönlümüzden geçeni kabul etsin inşallah en kötü şey insanın ümidini yitirmesi ümit hep var arkadaşlar bunu unutmayalım moralimizi bozmayalım bu zor günlerin sonunda muhakkak güzel günler göreceğiz

Kızlar bugün dayanamayıp test yaptım aşılamanın 8.günü hiç bişey yok çatlatma iğnesinin etkisi vücuttan atılmış sanırım
canım en azından iğnenin etkisi geçmiş bunu anlamış oldun :) bir kaç gün sonraki testinde aklında soru işareti olmaz

edahandro P pptyaaaa J jester kızlar sabah kontrole gittim dr e2 istedi sonuca göre ya ilerleyeceğiz ya iptal edeceğiz dedi sonucum az önce geldi 699 çıkmış ve dr okeyi verdii bu gece çatlatma iğnemi olcam ctesi de aşılama inşallah. yine de diğer yumurtalardan çok korkuyorum inşallah sorun yaratacak bir durumla karşılaşmam bana dua edin kızlar sizler de benim dualarımdasınız

Güzel haberi aldık ilk aşama tamam hadi inşallah aşılama da başarılı geçer ve daha güzel haberlerini alırız

İnşallah hamilelik haberini de alırız canım

Ay canım nasıl nasıl sevindim. İğnenini ol bi güzel, mis gibi de çatlasın inşallah. Ben de bugün aşılama oldum. İki gün arayla birbirimizi takip edeceğiz. Allah güzel haberleri nasip etsin inşaallah hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…