- 1 Kasım 2021
- 461
- 362
- 53
- 29
- Konu Sahibi ecevekedileri
-
Çatlatma iğnesi malefki böyle yalancı çizgiler çıkartıyor ama kanka 10. Gün bile belli olurAşılamadan mı yoksa çatlatma iğnesinin 11. Günü
Aşılamadan gün sayıyorum ben catlatmayi saymıyorumAşılamadan mı yoksa çatlatma iğnesinin 11. Günü
İdrar testimi yaptın? Biraz erken sanki 14 gün sonra kan testi yapın diyorlar ÇünküKızlar bugün dayanamayıp test yaptım aşılamanın 8.günü hiç bişey yokçatlatma iğnesinin etkisi vücuttan atılmış sanırım
Evet canım evde yaptımİdrar testimi yaptın? Biraz erken sanki 14 gün sonra kan testi yapın diyorlar Çünkü
Ben pcosluyum 1 hafta önce aşılama yaptırdım , işlem ağrılı değil sadece enjekte edilirken hafif bir kramp hissetmiştim o kadar sonrasında evde dinlenmeye geçince biraz şişkinlik ve gaz sancısı gibi bi ağrı vardı o da çok normalmiş , pcosta aşılamada daha iyi sonuçlar alındığını söylüyorlar genelde doktorum %15 %20 arası demiştiKızlar aşılama nasıl oluyor aranızda pko olup bu aşılamayı yapan varmı .. aşılama acıyormu burda çok kötü şeylerde okudum iyi şeylerde işlem acırmı yaptıran varsa yazsın lütfen bide pkoda tutma ihtimali nedir?
Anladım canım teşekkür ederim , nasıl durumun peki varmı gelişme şuan?Ben pcosluyum 1 hafta önce aşılama yaptırdım , işlem ağrılı değil sadece enjekte edilirken hafif bir kramp hissetmiştim o kadar sonrasında evde dinlenmeye geçince biraz şişkinlik ve gaz sancısı gibi bi ağrı vardı o da çok normalmiş , pcosta aşılamada daha iyi sonuçlar alındığını söylüyorlar genelde doktorum %15 %20 arası demişti
siz de zor zamanlar geçirmişsiniz ama ne güzel yazmışsınız Allah tez zamanda gönlümüzden geçeni kabul etsin inşallah en kötü şey insanın ümidini yitirmesi ümit hep var arkadaşlar bunu unutmayalım moralimizi bozmayalım bu zor günlerin sonunda muhakkak güzel günler göreceğizHiçbirşey e müdahale etme şansımız yok, yaşayacağımız ne varsa yaşıyoruz başımıza gelecek birşey varsa geliyo.. İlk bebeğim tüp bebek benim. Çok zorlu bir süreçti.. İkinciyi istedik olmadı, tedaviye başladık klomen çatlatma iğnesi kullandım 3 ay tutmadı. Ümidimi kestim aşılama dedi doktor olmaz ama deneyelim dedim.. Olmaz dedim oldu tuttu.. Ama o da 6 haftalıkken kalbi durdu.. Dünya başıma yıkıldı sandım. Doktorum ben jinekolog olduğum halde eşime çare olamadım benim eşimin de 3 düşüğü var dedi.. Düşününce gerçekten hiçbir şeye müdahale şansımız yok.. Bolca tevekkül çokca dua.. Sonrası nasipte varsa geliyor zaten.. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.. Hepinize her gün dua ediyorum hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..
canım en azından iğnenin etkisi geçmiş bunu anlamış oldun :) bir kaç gün sonraki testinde aklında soru işareti olmazKızlar bugün dayanamayıp test yaptım aşılamanın 8.günü hiç bişey yokçatlatma iğnesinin etkisi vücuttan atılmış sanırım
Güzel haberi aldık ilk aşama tamamedahandro P pptyaaaa J jester kızlar sabah kontrole gittim dr e2 istedi sonuca göre ya ilerleyeceğiz ya iptal edeceğiz dedi sonucum az önce geldi 699 çıkmış ve dr okeyi verdii bu gece çatlatma iğnemi olcam ctesi de aşılama inşallah. yine de diğer yumurtalardan çok korkuyorum inşallah sorun yaratacak bir durumla karşılaşmam bana dua edin kızlar sizler de benim dualarımdasınız
amin canım çok sağolGüzel haberi aldık ilk aşama tamamhadi inşallah aşılama da başarılı geçer ve daha güzel haberlerini alırız
İnşallah hamilelik haberini de alırız canımedahandro P pptyaaaa J jester kızlar sabah kontrole gittim dr e2 istedi sonuca göre ya ilerleyeceğiz ya iptal edeceğiz dedi sonucum az önce geldi 699 çıkmış ve dr okeyi verdii bu gece çatlatma iğnemi olcam ctesi de aşılama inşallah. yine de diğer yumurtalardan çok korkuyorum inşallah sorun yaratacak bir durumla karşılaşmam bana dua edin kızlar sizler de benim dualarımdasınız
Ay canım nasıl nasıl sevindim. İğnenini ol bi güzel, mis gibi de çatlasın inşallah. Ben de bugün aşılama oldum. İki gün arayla birbirimizi takip edeceğiz. Allah güzel haberleri nasip etsin inşaallah hepimizeedahandro P pptyaaaa J jester kızlar sabah kontrole gittim dr e2 istedi sonuca göre ya ilerleyeceğiz ya iptal edeceğiz dedi sonucum az önce geldi 699 çıkmış ve dr okeyi verdii bu gece çatlatma iğnemi olcam ctesi de aşılama inşallah. yine de diğer yumurtalardan çok korkuyorum inşallah sorun yaratacak bir durumla karşılaşmam bana dua edin kızlar sizler de benim dualarımdasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?