Nişan atan arkadaşlar,sonrasında neler yaşadınız?pişman oldunuz mu?

minish 21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2007
826
6
96
Bursa
arkadaşlar hayırlısıyla haftasonundan sonra tamamen nişanlımdan ayrılmış olucam.
nişanlımın ailesi,beni fazlasıyla hatta bunaltıcı bi ısrarla son bir şans daha vermem için arayıp duruyorlar,hepsi onun adına sözler bile veriyorlar bana.şuan kafam beynim yorgun durumda herkese ayrı ayrı anlatmaktan.Allahtan ailem arkamda ...
bana en son şöyle dediler, ben ilerde evleniceğim zaman karşıma çıkan insanın eskiden nişanlı olmamdan dolayı içi rahat edermiymiş sanki.sonuçta ben nişan atmış olucakmışım söz olurmuş laf olurmuş...
ben işin bu yanını hiç düşünmedim ama duyduğumdan beri de içim çok huzursuz,
içinizde nişan atmış olan sonra başkasıyla evlenmiş,pişman olan ya da olmayanlar var mı?
nişan attıktan sonra neler yaşadınız paylaşırsanız çok sevinirim...
içimdeki huzursuzluğun geçmesi için yorumlarınıza ihtiyacım var...
yazanlara şimdiden teşekkürler.

Nişan falan atmadım ama, nişan atan insan için neden laf söz olsun..
millet için huzursuz bir evlilik mi yapmalı?
evlendikten sonra sorunlar devam edince, kucağında çocuk düşün düşün dur olacak bu kez de..

Kararını verdiysen kimse kararını etkilemesin..
ayrıca hangi devirde yaşıyoruz ki..
başka biriyle evlenecek olsan o kişi ne düşünecekmiş..boşver bunları..

Ablam nişanlanıp ayrıldı..
Hiç kimse de laf söz yapmadı..
Sanırım 6 ay sonra da başkasıyla nişanlanıp evlendi..
Çok mutlu,maşallah!

Ablam nişanlanıp ayrıldı..
Hiç kimse de laf söz yapmadı..
Sanırım 6 ay sonra da başkasıyla nişanlanıp evlendi..
Çok mutlu,maşallah!
benimde laf söz yapıcak bi ailem yok çok şükür,ama böyle şeyler kafama sokmaya çalışıyolar,huzursuz olmaya başladım,ilerde bi evlilik yapsam bunun sorunlarını yaşar mıyım,mesela evleniceğim insanın ailesi olumsuz bakarmı ?

selam canım bende nişanlıyım ve bitirme kararındayım.Sebebim ise şu linkte .....
Ailem her durumda benim yanımda.Nişanlıysak anlaşamıyorsak onunla bir ömür bitirmek zorunda değiliz ki.Hemde çevremiz için.buna kesinlikle karşıyım.Onlar bizim ne çektiğimizi biliyorlar mı ki yargıda bulunacaklar.Beni seven böyle kabul etsin.Sevdim nişanlandım.bunda ne kötülük var.Affedersin ama ooo...luk yapmadım,hırsızlık yapmadım bunun neresi kötü.Hiç bunları düşünme canım.bu hayat senin hayatın mutlu olmak senin hakkın hiç bu tür şeylere kafanı yorma.en iyi kararı vermen dileğimle.

bende 2 sen önce nişanlandım 10 ay kadar sonra da ayrıldım, ailesinden ve ondan çok tepkiler aldım iftiralar hakaretler:) gülüp geçiyorum şimdi aklıma bile getimiyorum ailem destek çıktı sağolsunlar,
sana dediklerini de bana da dediler,
Canım eğer sen zaten bitirmişsin, devam etsen no olacak evlensen mutlumu olacaksın, hele hele ki öyle cümle kuran bi aileyle
nişandan kısa bi süre sonra bi ilişkiye başladım çok ta mutluyum ne sevdiğim ne de ailesinin hiç bi tepkisini almadım, sağolsunlar melek gibiler beni haketmeyen bir aileydi onlar, şimdi çok mutluyum allah nasip ederde evlenirsem ailesini ailem gibi seveceğime eminin,
sakın aklını bu tür saçmalıklarla doldurma,
hem bitmiş daha ne konuşuyon anlamadım,
bittiyse bitmiştir,
hiç kafanı bulandırma
ok:)

canım link çıkmamış benim de bitirme kararım duyduğum hakaretlerden,biraz atıp tutmayı seven bi insan olduğunu anlamamla ve ona olan güvenimi kaybetmemle kesinleşti.(bu arada konum aşk hikayelerimiz ve dertlerimiz bölümüne taşınmış)
aklımda başkasıyla evlenirsem ne olur düşüncesi hiç yoktu ama dediğim gibi beni ikna için her yolu deniyolar,benimde haliyle kafama takıldı çevremde de gördüğüm bi örnek hiç yok malesef,sizlere sormak istedim

Oooooo siz böyle yaparsanız ben öleyim bari...
Allahın sevgili kuluymuşsunuz da nişanlıyken farketmişsiniz olumsuzlukları...
İleride evleneceğiniz adamın ailesi sorun yaparsa zaten size uygun değillermiş deyip yolunuza bakarsınız..

Sonradan laf olur mantığı çok yanlış.
Ben söz atmıştım, iyiki de atmışım.
O zamanlar insan bocalıyor tabi, doğrumu yaptım acaba diye.
Birileri konuşacak diye, kendi hayatımı zehir edemem.
Kimsenin de konuşmaya hakkı yok.
Böyle bir sıkıntıda yaşamadım şükür, lafı bile olmadı.
Eşim ya da ailesi tek kelime etmemiştir.
Şimdiki aklım olsa zerre kadar üzülmezdim o zaman.
Kararından eminsen, dönüp bakma ardına.
Hele de o bu konuşur, yanlış düşünür diye hiç bakma.
Nişanlılık süreci zaten evlilik yemini değil ki.
Birbirini tanıma süreci, yani olmuyorsa bunu anlama süreci.
Hayırlısı olur hakkında inş.

ben nişan atmadım ama eşim atmış uzun zaman geçmiş üzerinden. kaynanam istediği kızmış o yüzden bana çok kötü davrandılar neler neler yaptılar eşimle bana. eşime ilk evlenme teklif ettiğinde sordum neden yüzüğü attığını oda herşeyi anlattı. inandım çünkü kızı tanıyordum tabi eşim bilmiyordu tanıdığımı aynı yerde çalışmıştık kızla. hiç resmi yok mesela soruyorum vardı ama ne bileyim ben ne lazım felan deyip kestiriyor. kız eşime çok aşıkmış sonradan barışalım diye çok yalvarmış ama eşim kabul etmemiş. halada dikkat ederim ama.
kedi uzanamadığı ciğere mundar der. o hesabı nişan atmak değil istenilen kızı vermediklerinde bile laf edenler olur. boşver sen bunları kafana takma şimiden anlaşamdığın birisiyle evlenince anlaşabilecekmisin. evlenip boşansan birde çocuk kalsa arada daha mı iyi. yol yakınken dön derim.

minish sen çok akıllı kızsın o kazma seni haketmiyor umarım 4ay sonra evlilik fotoları yayınlamazsın kazma seni kandırırsa yandın dünyada başka erkek mi yok?

Kimse için nişanlanıp ayrılmıyoruz. Laf söz olacak bir durum yok bence. mutsuz bir evlilik yaptığınızda size laf söz edecek kişiler sizinle mutsuzluğunuzu paylaşabilecekmi?
verdiğiniz karardan pişmanlık duymayın. Hayırlısı olur inşallah.

minish sen çok akıllı kızsın o kazma seni haketmiyor umarım 4ay sonra evlilik fotoları yayınlamazsın kazma seni kandırırsa yandın dünyada başka erkek mi yok?

sağol canım,pazartesi günü 2 teyzesi anne babasıyla birlikte geliceklermiş çok canım sıkılıdı.ikna çabaları işte,annem de sinir oldu.bu ne böyle tekrar kız isteme gibi diyo.biz daha sakin insanlarız aile olarak,onların da hepsi avukat gibi çeneleri çok güçlü,sıkıntısı bastı şimdiden....

ben nisanlandim ayrildim pisman degilim
kimse laf falan etmiyor kimsede nisanlanmis ayrilmis
diye beni istememezlik yapmadi

nişanlanıp ayrılan çok insan gördüm
tabi kolay olmuyor o dönemin geçişi
çevreden gelen tepkiler o insanların karakteriyle doğru orantılı..

Kandırana kadar peşinde dolaşırlar,kazara evlenirsen sonrasında bugünlerin acısını çıkarırlar..sonrada aaa evlenip ayrılmış kız diye konuşurlar der terbiyesizler..sinir oldum.. klava:

en sinir olduğum konu,yani bir insan kafasında birşeyleri bitirmişse karşı tarafın ısrarcı,baskıcı olması....ya insan böyle bir kararı birdenbire almıyor ki,düşünüyor taşınıyor,ölçüyor tartıyor sonra kararını veriyor,ee ne anlamı var bir daha düşün gel etme eyleme demenin hiç anlamam!

konuya gelince ben nişan falan atmadım,şu an nişanlıyım,Allahda bozmasın...

ama senin adına düşününce,kafanda ne karar verdiysen onu uygula derim..hiç kimsenin lafına bakma...ailende dahil...eğer için huzursuzsa,mutlu değilsen ve olamayacağına dair en ufak bir kuşkun,korkun varsa bitir bu işi....çünkü emin ol insan hisseder....elalemin lafıylada kendi hayatını yönlendirme....önemli olan senin ne düşündüğün.....ayrıca nişan atmakta ne var? noluyo yani atınca?anlaşamadık ayrıldık ne var bunda?evlenip çoluk çocuğa karışanlar ayrılıyor....hiç demiyolar ne düşünülür hakkımda diye....niye desinler ki...mutsuzsa milletin ağzınamı bakacak?

sen belliki iyice dolup bu noktaya gelmişsin o yüzden kararından vazgeçme derim....evlendiğinde dahada mutsuz olursun,o zaman da zorla evli tutmaya çalışır o insanlar....olan sana olur....kendini düşün sadece kendini!

nişanlanmanın anlamı zaten çiftler birbirini tanısın olur mu olmaz mı diye baksındır canın, kararı verdinse hiç düşünme

ister laf olsun ister olmasın
sizin hayatınız sonuçta
bir ömrü onunla geçirecek olan sizsiniz
sonradan pişmanlık olacağına evlenmeden önüne geçmiş olursunz
ilerde büyük sorunlar olduğunda o laf edenler gelipte sizin evliliğinizi kurtarmıcak
kararınızı verdiyeniz dönmeyin bnce
herkes ne yaşadığını kendi bilir

Bu ne tutarsız iştir ya!!! önce yalvar yakar "son şans "diye debelen ,,kız ikna olmadı szöler vaat et (ki huylu huyundan vazgeçmez o sözler inan en fazla 1 ay tutulur sonra zoraki olduğu için unutulur...) ama kız yine ikna olmadı hadi 360 derece dön işi çirkefliğe vurup "yok nişanı atarsan adın çıkar ""ilerde kimse içine sinerek almazmış" de!
YOK YA!SEN ŞUNA BEN O CİĞERE ULAŞAMADIM BARİ "MUNDAR" DİYEYİM DESENE!
bence verilmiş sadakan varmış derim sana ...hatırladım senin önceki konunu..ya evlenip boşananlar ne yapsın?öyle ya nişanı atmış bi kız için başkasının içi rahat olmuyormuş ya...
Yok canım ya toplumda ancak saplantılı kişiler düşünürr böyle..sen nişanı atmaya karar vermişsen takma admlar gerçek yüzünü de göstermiş oldu sana ipler koparken ne güzel!!!
boşver ya ucuz atlattın Allah bahtını açık etsin hayırlı insanla karşılaştırsın...amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…