sağol canım,pazartesi günü 2 teyzesi anne babasıyla birlikte geliceklermiş çok canım sıkılıdı.ikna çabaları işte,annem de sinir oldu.bu ne böyle tekrar kız isteme gibi diyo.biz daha sakin insanlarız aile olarak,onların da hepsi avukat gibi çeneleri çok güçlü,sıkıntısı bastı şimdiden....
Niye laf olsunmuş? Hangi devirdeyiz?
İkinci,üçüncü evliliğini yapan insanlar çok..
Ne biçim insanlarmış bunlar yapışkan misali..bitmiş gitmiş artık onlara neymiş sizin yaşantısından kendilerine baksınlar biraz ya..guclubacismileDurup dururken ayrılmadınız ya oğlunuz da adam olaymış biraz..
..
Üvey ablam ikinci evliliğini yaptı,çocuğu da oldu gayet de iyiler eskisi bunun tırnağı bile olamaz kibarlığı,saygısı,eşine olan sevgisi bağlılığı,yardımseverliği dört dörtlüğe yakın bir insan..
yarın ziraat bankası sınavına giricem gözümde tek damla uyku yok aptala döndüm artık,konuştukça kendi anlattıklarımı dinlemez oldum.annem bi erkete gurur olsa zaten diyo bu kadar yalvarmaz.hatasını da biliyo.dayımla da konuştu bugün annem, o kim oluyomuş da böyle söylüyomuş hemen neyi var neyi yok gönderin dedi.biz onu kızımızın yanında görmeye tahammül edemezken,o var ya,,o kızın yanında gezebildiğine şükrediceğine bide bunları mı söylüyomuş utanmadan dedi.Allahım şu pazartesiyi atlatsam bi...
arkadaşlar yirmi gün önce nişan attım nişanlım aradı seviyorum vazgeçmem falan dedi sonra ozaman aileni ikna et gelip konuşsunlar dedim gelmezler kaçalım başka çözüm yok dedi bende kabul etmedim sonra ailesiyle benim ailem arasında istenmeyen tatsız olaylar yaşandı.nişanlım birden nefret etti benden başkasını bulmuş sanırım sevgi bumu ya ben şuan nişan attım diye pişmanım ama yaptıkları aklıma geldikçe ondan nefret ediyorum neyapacağım bilmiyorum akıl verin beni arama bidaha diyo aramıyorum biliyorum biri var ama daha bir ay bile olmadan nasıl birini bulur güya ölüyodu bensiz yaşayamazdı bu aralar depresyondayım neyapmalıyım erkeklere güvenim kalmadı artık
bende nişanlanıp ayrıldım hemde düğünüme 3 hafta kala.şuan başkasıyla evlıyım ve eşimide cok sevıyorum iyikide ayrılmışım.kısmet değilmiş demekki takma kafana o bulduysa sende bulursun.ilk zamanlar ınsan tabıkı üzülüyo zaman herşeyin ilacı daha iyi biri cıkıcak karsına demekki kötü düşünme
ben kararimi alirken sadece Kendimi düsündüm
Hayatimda aldigim enn dogru karar o yüzdende bundan sonraki hayatimda hic olmadigim kadar daha mutlu ve umutluyum. Beni esi olarak görmek isteyen adam zaten beni ben oldugum icin sevicektir.
nisanlini birak ailesinin sana yaptigi konusma hic hos degil bu bile evlilik konusunda ciddi bi sekilde sorgulanmasi gereken davranis
ben de attım. burda konum vardı hatta... bana da dediler, bizim resmi nikah bile var. boşanma davası var önümüzde, doğru düzgün evlenmeden boşanmayı da görücem.
bana da bundan sonraki hayatının çok mu iyi olacağını düşünüyosun vs. dedi . ben de Allah ne takdir ettiyse o olur diyorum.
takılmamak lazım, atıp ta daha iyisiyle karşılaşan insan çok..
ben de nişanlımdan ayrıldım 4 şubatta. ama şu anda bana laf söz eden var mı bilmiyorum eve kapanmış her şeye ve herkese kulaklarımı tıkamış duygusal gelgitler ve bocalamalar yaşamakla ve günde on onbeş kere ağlama nöbetleri geçirmekle meşgulüm. halbuki ilk başta kendim istedim ayrılmayı. nişanlım sadce 5 gün düşündü ve kabul etti bense yıkıldım ne oldu bana anlamıyorum içinden çıkamıyorum çok üzgünüm o hatalı olduğu halde içimden yalvarmak ayağına kapanmak tekrar barışalım demek geliyr ama olmaz artık biliyorum ne o ne ailesi ne de benim ailem ister tek seven acı çeken benim bu durumda kimin ne diyeceği umurumda değil...
canım bende nişan atmıştım çok zor dönemler geçrdm ozamnlar.nişnalımın ailesnden ne laflar iştmediğim kaldı ne hakaretler ne iftiralar.kendimi zor toparladım artı bide bana desstek olan kişiler çok azdı.ama şuan 8 aylık evliyim ve iyiki eşimle tanışmışım ve evlenmişim.dünyaya birdaha gelsem hiçkimseyle tanışmadan direk eşimi bulurdum herhalde
çok mutluyum beni ben oldugum için sevio.geçmişimle hiçbirzaman yargılamadı beni ki ben çok kötü ibr durumdaydım.intihara bile kalkıştım.
diyeceğim şimdi bilmiorum hayatında neler olup bitti aama herne olursa olsun.br erkek sennle gerçekten ciddi şeyler yaşamak istiosa ve seni gerçekten seviosa zaten seni sen oldugun için sevecektr.
üzülme.