Nişan atilcak galiba:( yardim edin

Seni aldatsa baban ben affettim dese affedebilecekmisin. Buda onun gibi birşey. Sen önce kendin ne istiyorsun ona karar ver ve babana kararını bildir. O zaten ona uyacaktır.

Peki Geliyolar nasil davranmaliyim hala cok kirginim kizginim icim parcalaniyor kirginliktan. Cok sogugum hepsine.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Daha ne diyecegim diyorsan o kadar insan boşuna fikir yazmış... Ayrıca babanın degil senin affetmen önemli... Karşında seni bir üç kuruşluk şeyler için küfür eden insan var sen hala emek diyorsun.... Kusura bakmada o emek verdiğin insan seni okadar iyi tanımış ki üç kuruşluk şeye tenezzül etmiyeceğini düşünememiş ve sen hala ne diyecegim de...Gercekden sinirlendim....

Nişanlın dese ki canım nişandaki altınları geri takacagız haberin olsun dese sende problem yaratsan o zaman derim ki üç kuruşluk şeyler için nişan atma aranızı bozma derim sana kızarım ama burada durum nişanlının söyleyiş tarzıda isteyişide farklı, olay sonrasındaki tavrı da farklı.... Özür dilemezsen ceyizini almayız demiş resmen ya ve sen bu şekil davranan bir adama hala ne diyecegimi bilmiyorum diyorsan sana da bravo diyorum... Lütfen bana alınma kızma

Peki Geliyolar nasil davranmaliyim hala cok kirginim kizginim icim parcalaniyor kirginliktan. Cok sogugum hepsine.

Sen hicbir şey deme buyukler bilir ne yapacagini...

Sana soru sorarlarsa aglamadan bozulmadan basin dik kararli bir ses tonuyla anlat..

Gözlerini doldurma sakin zayif gozukme...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence sen evlilik için yeterince bilinçli ve olgun değilsin gözün çok kapalı kalmış herhalde senin yetiştirilme tarzında nişanlın tam bir fırlama, ondan seni seçmiştir
bu kız ne yapsa bana katlanır katlanacak havasında zaten sende evleneceksin kendi kararlarını dahi veremiyorsun evlenmeden önce baban verecek evlendikten sonrada kocan ,zor günler bekliyor seni kurbanlık koyun gibisin
bende nişanı uzak b kendini bul ne istediğlni bil onın bunun kararına boyun eğme
Simdi geliyorlar ya babam affederse ben nasil davranmaliyim ne yapmaliyim offf

İyi de düğünde tekrar takmak için istemiş olmasınlar

İyi de düğünde tekrar takmak için istemiş olmasınlar

Zaten onun için istemişler ama bu iki de bir hatırlatmayı sonra da küfrü basmayı haklı göstermiyor. Hele hele aileye düz gidilmesininin hiç bir açıklaması olamaz.

Ozur dilemeye mi geliyorlar ? Kimler geliyor ailesiyle beraber mi ? bence soguk ve kirgin davranabilirsin.altinlarini ben olsam direk verirdim bunun yuzunden bu hale gelmemize degdi mi dercesine.biraz da zaman isterdim dusunmem gerektigini soylerdim.kibarca hanimefendiligimi bozmayarak.babamin da oyle kuru ozurle hemen tamam affettim demesini istemezdim.onun tavri da kinayan ve agir bir tavir olmali.nisanlin kendini kotu hissetmeli basitlestigini hissetmeli.bence nisan atmak istemiyorsaniz bile en azindan sure isteyin yaptiginin buyuk bisey oldugunu ve sonuclarinin ne kadar agir oldugunu gorsun ki bir daha tekrarlamasin.

Hala babam affederse diyorsun ya pes bettybooplu.. Sen evleniyorsun o adamla baban değil, karar senin farkındasın dimi?

Ayrılmayı gözüm yemiyor, zaten güvenimde yok kendime, şimdiye kadar babama sığındım, şimdiden sonra lanet herifin teki de olsa kocam olsun başımda diyorsan keyfin bilir, ama o adamdan bir halt olmaz. Kendine edersin.

İlerde çocukların olduğunda berbat bir babaları ve çok kötü bir aileleri olmasının hesabını da sen verirsin onlara.

Umarim daha gelmemislerdir ve babanla oyle hemen affetmemesi konusunda konusursun.kendisine kufur edilmis bir baba kizini vermeye merakliymiscasina affetmemeli hemen kuru bir ozurle.cok gurursuz duruma dusersiniz hele ki baban koskoca adama kufredilmis sonucta hem de damadi tarafindan babaniz bence ozur bile dilese bir sure muhattap olmamali hatta senin gibi saygisiz adamla bu is olmaz modunda davranmali.acikca demese de artik istemiyomus gibi intiba vermeli.nisanlin hakaret de etsem kufur de etsem bise olmuyomus diye dusunecektir.affedecekseniz de iyice burnu surtmeli once,size bir yanlis yaptiginda affedilmenin zor oldugunu bilmeli ki yanlis yapmaktan kacsin.nasil olsa bir ozurle affedilirim diye meydani bos bulmasin.cok uzuldum adiniza

evet düğün telaşıyla unutursun demesi normal..
Ama bunu oğluyla yollaması garip geldi,kına günü verdik biz..
Hepsini düğünde taktılar tamam ..
Abartılacak bir olay değil ki,niişanlın agrasif geldi bana

çok ilginç bir yaklaşımnız var konuya. alemin oğlu üç kuruşluk altın için , aynı altını tekrar tekrar takıp aleme hava atmak için bana ve aileme düz bastı verecek küfürü verecek küfürü ben de babam affederse o adamın karısı olacağım , her gece yanına yatacağım.mümkün değil. insanın izzeti nefsi izin vermez böyle bir hayatı yaşamasına. hele ki sizin gibi eğitimli ve yazdıklarından anlaşıldığı kadarıyla iyi ve munis bir aileden gelen bir bayan asla ve asla. bu adamla evlenmeye bir mecburiyetiniz mi var hayır yok o zaman evlenmeyiniz. çünkü evlenirseniz kocamın hakaretleri , düğün sabahı altınlarım istendi hakarete uğradım gibi konular açacağınız kesin.
hakkınızda hayırlısı

ben de aynı şeyi düşündüm. evlenince erkeğin ailesi çok yüksek bir ihtimalle altınları isteyecek gelinden gibi duruyor. tavırları halleri o yönde bir aile olduklarını gösteriyor. bence konu sahibi bile bile lades demesin, göz göre göre bu adamla evlenirse çok pişman olacak gibi.

Uzun zamandir okudugum en iyi analizdi gercekten ozellikle ilk iki kisim... ama iste gelin gorun ki bunu seven insana ankatmak zor..

ne varoş ne maganda ne iğrenç laflar

pis pis mahalle delikanlısı ağızları, kahvede batak oynadığı arkadaşlarıyla konuşur gibi

baştan aşağı okudum konunuzu, her lafı birbirinden itici adamın. çok mu aradınız nerden buldunuz ne biçim adam bu ya
hiç de böyle bir yorumum yoktur kimsenin sevgilisine kocasına nişanlısına ama kusura bakmayın ben tiksindim burda

Son durumlar nedir arkadasim, geldiler mi konustunuz mu merak ettim.. Hakkinda en hayirlisi neyse o olsun..

Bence geldiler ve hatta barıştılar bile. Cünkü arkadasın profilinde sürekli girip cıktığını görüyorum ve hala konusuna yorum yapmıyorrr

Canım yanlış anlama, yangına körükle gitmek istemem ama kv ile görümce yanında sana şimdiden böyle bağıran seni böyle ezen adam nikah kıyılınca düğün olunca daha beter olur gibi geliyor bana. Yine de sen bilirsin tabi.

Nişanınızın sizinle konuşma tarzı çok kaba. Nişanda takılanlar gelinde kalır bizde oyle oldu. Hatta düğünde takılanlarıda ben aldım bir altın için bunları yapanlar dugundede takılanları isterler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…