- 27 Nisan 2009
- 2.789
- En iyi cevaplar
- 2
- 4.178
- 683
- Konu Sahibi Bettybooplu
-
Peki Geliyolar nasil davranmaliyim hala cok kirginim kizginim icim parcalaniyor kirginliktan. Cok sogugum hepsine.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Peki Geliyolar nasil davranmaliyim hala cok kirginim kizginim icim parcalaniyor kirginliktan. Cok sogugum hepsine.
Simdi geliyorlar ya babam affederse ben nasil davranmaliyim ne yapmaliyim offf
Cok haklisin. Peki ya babam affederse ben ne dicem o zaman
Simdi geliyorlar ya babam affederse ben nasil davranmaliyim ne yapmaliyim offf
İyi de düğünde tekrar takmak için istemiş olmasınlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ozur dilemeye mi geliyorlar ? Kimler geliyor ailesiyle beraber mi ? bence soguk ve kirgin davranabilirsin.altinlarini ben olsam direk verirdim bunun yuzunden bu hale gelmemize degdi mi dercesine.biraz da zaman isterdim dusunmem gerektigini soylerdim.kibarca hanimefendiligimi bozmayarak.babamin da oyle kuru ozurle hemen tamam affettim demesini istemezdim.onun tavri da kinayan ve agir bir tavir olmali.nisanlin kendini kotu hissetmeli basitlestigini hissetmeli.bence nisan atmak istemiyorsaniz bile en azindan sure isteyin yaptiginin buyuk bisey oldugunu ve sonuclarinin ne kadar agir oldugunu gorsun ki bir daha tekrarlamasin.Peki Geliyolar nasil davranmaliyim hala cok kirginim kizginim icim parcalaniyor kirginliktan. Cok sogugum hepsine.
çok ilginç bir yaklaşımnız var konuya. alemin oğlu üç kuruşluk altın için , aynı altını tekrar tekrar takıp aleme hava atmak için bana ve aileme düz bastı verecek küfürü verecek küfürü ben de babam affederse o adamın karısı olacağım , her gece yanına yatacağım.mümkün değil. insanın izzeti nefsi izin vermez böyle bir hayatı yaşamasına. hele ki sizin gibi eğitimli ve yazdıklarından anlaşıldığı kadarıyla iyi ve munis bir aileden gelen bir bayan asla ve asla. bu adamla evlenmeye bir mecburiyetiniz mi var hayır yok o zaman evlenmeyiniz. çünkü evlenirseniz kocamın hakaretleri , düğün sabahı altınlarım istendi hakarete uğradım gibi konular açacağınız kesin.
hakkınızda hayırlısı
nişanlının meselesi üç beş altın değil
onun meselesi seni ezebileceği kadar ezmek
zaten ilişkinizin başından beri başlamış ezip taviz vermeni sağlamaya
arkadaşına giyimine çalımana karışmış
ezmiş ve güvenini kaybettirmiş sana
o yüzden şimdi hayata nasıl başlayacağım diyorsun
ben çok arkadaşımdan gördüm
kendine güvensiz adam önce kızın arkadaşlarından başlıyor
yalnız kalsın kendisine bağımlı olsun diye
en son gene dik başlı bulmuş seni
yine ezmeye çalışıyor
o şak dediğinde sen tak diye yapacaksın derdi bu
altından sıkıntı çıkmasa başka birşeyden çıkaracaktı sıkıntıyı
maksat sonuna kadar ezsin ki seni
evlenince de asla hayır diyeme
şimdi özür dilemezsen almam eşyanı diyor
yarın çocuğun varken işin de yokken seni kaç kere kapı önüne koyacak em ufak bir hayırında sence
daha kötü olacak o zaman senin için
ben nişanlandığımda annem beni kenara çekti
bak kızım ben artık nişanlandım bundan sonra elalem ne der
ailemin yüzünü yere eğerim ayrılamam diye düşünme
senin gururuna dokunan başını öne eğen şeyler olursa ayrılmaktan korkma
ben de baban da sonuna kadar arkandayız dedi
biz seni insanlar ezsin diye büyütmedik dedi
ha olmadı ayrı
ama olsaydı ben bir dakika durmazdım
bence sen de bir dakika durma
Kizlar babam ogrendi kufur ettigini onada. Bende onu aradim babamdan ozur dile yoksa bu is bitti diye. Hala uste cikti dilemicem dedi sen bayan olarak bana delikanlilik yapiyosun dedi. Simdi babasiyla konuscak bitti galiba
Hayir ilk kez bu sekilde tepki verdi. Ben boyle hakaret duymadim hayatim boyunca Allah duydurtmasin. Boylesine bagris assagilama kufur hemde gorumcem ve kaynanamin yaninda. O kdr assagilandimki. Ve yaptigim hicbisey yoktu. Sadece merak etmeyin dedim ordan patladi.
Merhaba arkadaslar. Bugun cok kotu bisey oldu. Ya bana nisanda takilan takilar bende duruyodu dugunede az kaldi. Kaynanam haber yollamis nisanlimla,nisanda taktigimiz takilari getirsin dugun curcunasinda unutur gelin demis. Nisanlimda beni arayip bunu soyledi bana. Bende dedimki bikac haftadir bu altin meselesi dolasip duruyor merak etmeyin altinlari getircem dememle nisanlim bi delirdi biz altinami merakliyiz. 3 kurusluk altininmi meraklisi olcaz. Dur ben sorcam sana dedi annesinin evine gitti. Anne soyle bu altinlari niye istiosun simdi soyle dedi bagirarak annesine. Ben telefondan duyuyorum. Anneside oglum bi sakinles dedi. Soyle lan soyle sen neden altinlari istedin bu kizdan dedi. Anneside oglum dugun karmasasinda unutulur diye istedim dedi. Sonra benim nisanlim iyice delirdi. Duydunmu neden oldugunu lan diye bana ne hakaretler ne kufurler ne bagirmalar. Ben sok oldum agzimi acamadim telefon elimde dinliyorum oyle bi 5 dkka dinlemisimdir sonra arkadan gorumcemin de bagrisini duyunca bi anda kendime geldim. Allah belani versin dedim kapattim telefonu. Aramamis beni. Ben ne yapayim simdi kafayi yicem. 3 kurus altin icin gordugum muameleye bak. Hayir benim hakkim allah katindada yasal olarakta nisan altinlari. Ama ben 1 ceyrege bile dokunmadim. Ailemede dokundurtmadim. Bizim bu dedim benim aslinda ama ben benim demedim nisanlimla benim dedim. Sakladim dugunden oncede getircektim zaten. Bu altinlarin pesine dusme nedir.Ustune hayatimda gormedigim hakareti gormek ne. Ben ne yapacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?