Nişan atilcak galiba:( yardim edin

herkes dogru soylemis bu yapilanlarin ve soylenenlerin hic bi hakli tarafi yok ustelik ozur dileyeceksin falan filan bilmem ne evlendiginde ezilmek istiyosan hor gorulmek istiyosan yum gozunu al gururunu ayaklar altina git ozrunu dile ceyizini altinlari gonder ve dugun gununu bekle.

Yok ben bunu goze alamam diyosan orda dur ve diren. Tamam dugunun olacakken nisanin atilmasi kolay degil ama yani 1 gun aglarsin 3 gun aglarsin sonra unutmaya mecbursun. Dusun bir omurmu yanmak kahrolmak istersin yoksa 1 haftami 1 aymi...

Eminim ailende bu konuda sana destek olucaktir, karsina al ve onlara herseyi anlat.
Sanslisin ki gercek yuzunu gormussum evlenmeden.
Allah yar ve yardimcin olsun bende gectim bu devrelerden bilirim zordur. Ama ayakta durup kararli olursan atlatirsin insallah.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ailene anlatmamakla bir hata yapiyorsun. Kendini korudugunu, oyle birini sectigin icin vs. Ben istemiyorum bu adami boyle boyle yapti, demezsen nasil arkanda duracaklar. Buyuk ihtimalle duyarlarsa ailen nisani zaten atacak diye endiselisin sadece. Nisanlin ozur dilese hayatin gulluk gulistanlik mi olacak saniyorsun.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

:2:

ee çeyiz almaya geldiğinde ne anlatacak bir fikrin var mı ben buna binaen söyledim...ona göre işin doğrusu neymiş sana ettiği küfürleri de anlatacak mıymış annenlere..:44:

Anlatmak istesede dinlemez kimseki. O zaman tam tuy diker iste yaptiklarinin ustune

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bilmezmiyim ya. Beni orda yerden yere vurmadikar diyelim ben ozur diledikten sonra eee ben nolcam ben kendine bidaha zerre saygi duymamki.

İste nisandada biz bunlari taktik demek icin

bu manyak seni döver, bir de dayak attığı için özür bekler.. değişik bir tarzı var nişanlının..

bence iki tarafta sakinleşsin istersen , belliki nışanlında altınları aslında önemsememiş ki annesine de sanada bu kadar kucuk bır konu ıcın köpürmüş. Standart erkek tipi yani. görümceler aradan laf sokup cıkmaya bayılırlar zaten onuda boşver kaynanında yaşına hürmetine ver sıkma canını :2:

Bilmezmiyim ya. Beni orda yerden yere vurmadikar diyelim ben ozur diledikten sonra eee ben nolcam ben kendine bidaha zerre saygi duymamki.

Birde kendi gururun var o yüzden altdan alma yok nişan atılacak diye düşünme bazen atılması bile hayrlıdır

Ben altin konusuna pek takilmadim aslinda...
Sizin orf ve adetler nasil bilmiyorum ama bizde eger buyuk nisan olursa dugunde takilacak altinlar takilir...
Dugun zamani gelince "sadece kv ve kp taktigi" takilari gelin tekrar kv ye verir yine ayni takilar takilir...
Ama aile arasi bi nisan olursa kelepce ve yuzuk takilir...Digerleride dugunde takilir...

Ama nisanlinin ettigi kufurlerin yenilir yutulur tarafi yok...
Bence cok gec olmadan iyice bir dusun...
Sonra pisman olup basini taslara vurma...

Kizlar babam ogrendi kufur ettigini onada. Bende onu aradim babamdan ozur dile yoksa bu is bitti diye. Hala uste cikti dilemicem dedi sen bayan olarak bana delikanlilik yapiyosun dedi. Simdi babasiyla konuscak bitti galiba

Uzulme hayirlisini iste terbiyesiz birde uste cikiyor

Laflara bak bu çocuk bir tuhaf ha..... Sen onuruna ailene sahip cikinca dert olmuş beyfendiye...

Allahin sevdiği kuluymussun gercektende

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne altin meraklisi bunlsr ya?? Nisan altini kizin hakkidir ve gerekirse ceyiz eksiginj tamamlar bu kadar basittir yani madem isteyecekti takmasalarmis o zaman. Ayrıca unuttun diyelim yabancida mi kaldi ailende kalir sorunmu? Birak gitsin ya.

bu adamın öfke kontrolü yok her şey bi yana üstelik insan kendini kontrol edemiyosa bunu bilir özür diler. adam toparlayacağı yere yüzsüzlük yapıyor. evet seni döver ve sen iyi bir kadın olsan ben yapmazdım der der mi der yüzde yüz emin ol her şer gibi görünende bir hayır vardır unutma. çıkmış ortaya. bu ne ya ruhen hasta nişanlın

Eski nisanlim

Yani nişanlın diyorki ben maço erkeğim ben ne senden nede ailenden özürdilerim sen kızsın erkek değilsin bütün haklar benim ben ne yaparsam yapayım haklı benim ve sen benim aday kölemsim alışsan iyi olur

Canım sanırım kaynana altınları sen ailen ile harcayacaksın diye telaşlarımız unutulur çok saçma bir bahane sen hiç bir zaman altınları kadına verme düğünden sonra da önce de kendinde Dursun bankalarda altın hesabı var oraya yatırırsın. Görgüsüz olunca insan... nişanlın da arada kalmış olabilir ama tepkisi çok gereksiz. Aşırı... Bu olay sana uyarı da olmuş olabilir. Evleneceğim adamı iyi tahlil et. Nişanla bir parmağını kesersin evlenip boşandıktan sonra kolun gider demişti eniştem . Bu da doğru maalesef.

Canim karsi tarafin altınları getir demesi cok sacma zaten bilezikleri falan tekrar takacaklar bunu sende düşünmüştürsun cocukmussun gibi niye usteliyorlar ki benim bileziklerim de suan bende kina gecesinde de takacam dugun gunu nişanlima verecem dugunde tekrar takacaklar. Bana nisanda nisanlim setin bilekligini takti ben onu geri ha bugun veririm ha yarın derken bi ay bende kaldi veririsin acelesi yok dedi Sizinkiler bi degisikmis ama belki adetleri oyledir bilemem ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…