Nişan atilcak galiba:( yardim edin

Bence geldiler ve hatta barıştılar bile. Cünkü arkadasın profilinde sürekli girip cıktığını görüyorum ve hala konusuna yorum yapmıyorrr

Dedigin dogru sanirim, yorumlara cevap yazmadigina gore baristilar.. Ne diyelim haklarinda hayirlisi olsun..

Hata ediyor ama yapacak bir şey yok maalesef.

QUOTE=JASMINIUM;36231239]Dedigin dogru sanirim, yorumlara cevap yazmadigina gore baristilar.. Ne diyelim haklarinda hayirlisi olsun..[/QUOTE]

Hata ediyor ama yapacak bir şey yok maalesef.

QUOTE=JASMINIUM;36231239]Dedigin dogru sanirim, yorumlara cevap yazmadigina gore baristilar.. Ne diyelim haklarinda hayirlisi olsun..
[/QUOTE]

Bana gore de hata, evlenince cok daha beteriyle karsilasacak cok daha fazla cani yanacak.. ki umarim tamtersi olur sadece bu yasadigiyla kalir insallah ve mutlu olur...

Cnm sana takilan altini neden istedi kayinvaliden anlamis degilim ve sen neden verecekmissin. Acaba nisani atma gibi bir dusuncesi mi var kayinvalidenin. Cunku eger kiz tarafi atarsa altinlar geri veriliyor ama erkek tarafi atarsa kiz vermeye bilir diye biliyorum da. Acaba altin elden gitmesin diyemi plan yapiyor.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

son zamanlarda pek girmediginize göre barışmış olma ihtimaliniz var sanırım, dolayısıyla sizi üzmemek adına o konuda yorum yapmayacagım. sadece demişsiniz ya sıfırdan nasıl başlarım diye, size eski konumun linkini gönderecegim sıfırdan başlanabilecegine dair, umarım okursunuz da sıfırdan başlamaya dair umut olur içinizde..

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=551892

Konunuzu okudumda negüzel yazmissiniz. Herkese örnek olmasi gereken bir konu olmus öncelikle tebrik ederim. Bende yeni nisanlimdan ayrildim bizdede vardi o para sorunu. Cok üzüldüm hala üzülüyorumda. Ama senin yazdiklarini okuyunca birazda olsa moral oldu bana :)
Insallah konu sahibide kendisi icin dogru karari verir.

çok teşekkür ederim eski bir konum aslında, ben okulumu bitirdim şuan iş arayan bir mimarım, eger nişanlı olarak kalsaydık daha doğrusu evlenseydik mimarlıktan terk biri olacaktım ve bambaşka bir hayatım olacaktı. o yuzden her düşündüğümde iyiki bitti diyorum.

siz de ayrıldıysanız mutlaka vardır sebebi, ve umuyorum ki siz de benim gibi en kısa süre içerisinde iyiki ayrılmışım dersiniz, hep güzelliklero lur hayatınızda

Negüzel insallah en kisa zamanda is bulursunuz :)

Evet bende öyle düsünüyorum olmadiysa vardir bir sebebi. Insallah bende günü gelir bu yasadiklarimi unutmus olurum ve iyiki olmamis derim :)

Negüzel insallah en kisa zamanda is bulursunuz :)

Evet bende öyle düsünüyorum olmadiysa vardir bir sebebi. Insallah bende günü gelir bu yasadiklarimi unutmus olurum ve iyiki olmamis derim :)

ayy çok teşekkür ederim duanız için, amin inşallahh

hayırlısı olsun inşallah sizin içinde, umarım yakın zamanda aklınız ruhunuz kötü düşüncelerden uzaklaşır, huzurlu olursunuz hep

Bence baristilar. O kadar lafin uzerine buraya yazmaya cekiniyo gibi geldi bana.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Resmen kkyı yara bandı olarak kullanmış işler düzelince biricik nişan yüzüğü parmağında kalınca bütün her şeyi unutmuş yazık. Aslında söylenecek çok şey var ama benim de kızım var korkumdan susucam.sasdece çok ilginç diyorum Allah akıl fikir gurur azim versin

Ah canım bunda ne var bu hafif kalır hamileyken ağır dayak yiyip evden kovulanımı dersin yeni evli olup adam eve niye geç geldin diye hesap sorduğun diye suratına boks yiyene ne dersin hafif kalır ama yine de filmin fragmanıdır asıl yaşayacakları evlendiğinde başlayacaktır ve burası yine yara bandı olacak barıştğındada cevap yazılmıyacaktır , buranın kk kaderi böyle bazılarıda olandan ders çıkaracaktır bazısıda kaderim deyip ,,ömür boyu çekecektir

Arkadasim baristiysan da baristim de merakimi gider, isim gucum yokmus gidip gelip konuna bakiyorum gelismeleri yazdin mi diye.. Benzer seyleri yasayip asigim seviyorum evlenince duzelir deyip evlendigim ve bin beteriyle karsilasan biri olarak bu konu dikkatimi cekiyor ve son durumu merak ediyorum elimde degil..

bence bu konuya yorum yapmaktan vazgeçin böyle bencil insanları gördükçe üzülüyorum barışsanda ayrılsanda bize bi zararı ya da faydası yok güzelim derdine o kadar kafa patlattık anamın babamın sülalesine küfredip pazar günü geldi çeyizlerimiz götürdü bundan sonra da aileme küfredecek prensimi buldum evleniyorum diyebilirsin..o kadar online olupta yorum yapmadığına göre yaşayacağın her şeyin mesuliyeti senin..Allah yolunu açık etsin..

Dogru haklisin inatla cevap yazmadigina gore belli ki bu kadar insan bosa konusmusuz.. Neyse Allah herkese herseyin hayirlisini versin, yolun acik olsun konu sahibi..

Arkadaslar bana niye sitem ediyosunuz! Ben size derdimi actim. Allah bin razi olsun her biriniz bi cozum yoluna gittiniz. Geldiler bize. Babamla yanliz basina 3-4 saat konustu. Hicbir fikrim yok ne konustuklarina dair. 2side bahsetmedi. Ama geri donduklerinde babam affetmisti. Sonra benden ozur diledi. Kabul ettim. Hala cok kirginim hala icim almiyor. Babaminda tam anlamiyla ici almiyor.
Kizlar benim tek istedigim guzel bir aile kurabilmek. Mutlu olabilmek. Ben nisanlimi asla savunmuyorum yaptigi benim acimdan yenilir yutulur degil. Hatta esyalarimi getirdik hala diyorumki o kdr getirdik ya olmazsa geri goturmek nasil yapilir neyle vb diye dusunuyorum. Ya ben nisanlima ole bite asik degilim isinde garibi bu ve sanki basiretim baglanmis gbi ciktigimiz ilk gunden beri hep ayrilcam yarin oburgun biter diye dusune dusune 15 gun sonra dugun olcak. Boyle bombosum icin bombos. Ruzgar nerden eserse oyle gidiyorum. Benki gercekten cok guclu bir kizimdir. Kendine guvenen boyun egmeyi sevmeyen soz dinlemeyide pek sevmeyen basina buyruk biriyimdir. Ama diyorum ya bu yasadgm her ne ise olmuyor. Tam simdi bitcek hersey ve ben eskiye doncem diyorum. Hep duzeliyor her ne yasiyosam. Ben baristim nisanlimla, ama hala carezisim. Bunun sebebi belki annemin bana attigi kazik olabilir. Kacacak yer kendimde gorememem. Siginma durtusu bilmiyorum. Ama dedigim gbi hala caresizin. Bu arada cevap yazmaya firsatim olmadi ama hepinizin yazdiklarini tek tek okumak icin girdim. Her yazdiginiz kelimeye deger geriyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim mukemmel yazmissin. Tabi bunu mukemmel sonuctan dolayi yazabiliyosun. Sen birak unutmayi ayrilabilmissin bu bile basari bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…