- Konu Sahibi Bettybooplu
-
Canım sanırım kaynana altınları sen ailen ile harcayacaksın diye telaşlarımız unutulur çok saçma bir bahane sen hiç bir zaman altınları kadına verme düğünden sonra da önce de kendinde Dursun bankalarda altın hesabı var oraya yatırırsın. Görgüsüz olunca insan... nişanlın da arada kalmış olabilir ama tepkisi çok gereksiz. Aşırı... Bu olay sana uyarı da olmuş olabilir. Evleneceğim adamı iyi tahlil et. Nişanla bir parmağını kesersin evlenip boşandıktan sonra kolun gider demişti eniştem . Bu da doğru maalesef.
Yani nişanlın diyorki ben maço erkeğim ben ne senden nede ailenden özürdilerim sen kızsın erkek değilsin bütün haklar benim ben ne yaparsam yapayım haklı benim ve sen benim aday kölemsim alışsan iyi olur
konuştu mu babalar karşılıklı?
Gülücük koyman daha mantıklı olurdu. Ne kadar şanslı olduğunun farkında değilsin eski kelimesini kullanırken.
Sonucta emek var ortada verilmis yillar verilmis ozveriler. Alinamamis saygi vb
emek. yıllar sana göre var...
karşıdakine göre yok baksana. bi özür dileme erdemine bile sahip degil
burnu kaf dagında...
senin üstündeki hakimiyetide cok acık şekilde belli...
peki babandan özür dilese. ailen bu evliliğe yinede razımı?
Senin yerinde olsam Allah beni kurtardı bu koca bozuntusundan deyip zil takıp oynardım. Sen hala yok yılların emeği, paylaşılan sevgi diyorsun.
Adam seni sevmiyor, kaybetmekten korkmuyor farkındasın dimi? Biterse de bitsin, umrunda değil evliliğiniz. Şimdi 3,5 sene için yılların emeği diyorsun, üzülüyorsun. Ya evlenip 20 seneni, gençliğini feda edersen, üzülmeyecek misin?
Bence babaların konuşmasına bile gerek yok, git babanın karşısına, ben bunu sindiremem, özür bile dilese kıymeti yok, ettiği lafları unutup onunla aile kuramam. Ne derlerse desinler, benim için bitmiştir baba, al yüzüğü, altınları geldiklerinde verirsin de, ve bitir.
Aklını kullan, salak bi kız değilsin, farkındasın her şeyin. Biraz kendine sahip çık, karakterine sahip çık, saygı duy varlığına. Yoksa biblo gibi yaşar gidersin bu adamla benden söylemesi...
Ağır olacak belki ama bu adamla ayrılmazsan, yaşayacağın hayatı hakediyorsun demektir, sonra kimseye ağlama sakın.
Bu tipler evlendikten sonrada mutlu etmez ........
Yemek tuzsuz ve lezzetsiz olmuş anamın yemeği daha lezzetli
bu ütü olmamış ve küfür...
Ortalık niye dağınık ve küfür
hafta sonları annemlere gideceğiz
sen istesende istemesende ,sorma yok emir .....
Bu uzar gider
başka bir tablo olacağını sanmıyor yapmacık mutluluk tablosu
maço erkekleri seven çok kadın var .herhalde babalarıda maço bunların başka erkekte neyi kaçırdıklarının farkında dahi değiller
İnsan 20 yaşlarda köl,dilsiz ve sağır hep bu aşk yüzünden oysaki
davranış biçimi çok önemli bu lanlı ,lunlu erkeği tam erkek gibi gösteriyor ama sonrası şiddet olmayacağı anlamına gelmiyor,
karşı tarafındaki kadın susukun ve ezik olma durumu olacak ,adamda hep kadına meydan okuma , bağırma,küfür kendinde haklı görecek o erkekya evlendikten sonrada açıp annene dert yanamzsın sen sana kalacaksın
çünkü onlar onun ne olduğunun farkında kızımız üzülmesin diye sana birşey söylemiyorlardı nişanlıyken
nişanlının meselesi üç beş altın değil
onun meselesi seni ezebileceği kadar ezmek
zaten ilişkinizin başından beri başlamış ezip taviz vermeni sağlamaya
arkadaşına giyimine çalımana karışmış
ezmiş ve güvenini kaybettirmiş sana
o yüzden şimdi hayata nasıl başlayacağım diyorsun
ben çok arkadaşımdan gördüm
kendine güvensiz adam önce kızın arkadaşlarından başlıyor
yalnız kalsın kendisine bağımlı olsun diye
en son gene dik başlı bulmuş seni
yine ezmeye çalışıyor
o şak dediğinde sen tak diye yapacaksın derdi bu
altından sıkıntı çıkmasa başka birşeyden çıkaracaktı sıkıntıyı
maksat sonuna kadar ezsin ki seni
evlenince de asla hayır diyeme
şimdi özür dilemezsen almam eşyanı diyor
yarın çocuğun varken işin de yokken seni kaç kere kapı önüne koyacak em ufak bir hayırında sence
daha kötü olacak o zaman senin için
ben nişanlandığımda annem beni kenara çekti
bak kızım ben artık nişanlandım bundan sonra elalem ne der
ailemin yüzünü yere eğerim ayrılamam diye düşünme
senin gururuna dokunan başını öne eğen şeyler olursa ayrılmaktan korkma
ben de baban da sonuna kadar arkandayız dedi
biz seni insanlar ezsin diye büyütmedik dedi
ha olmadı ayrı
ama olsaydı ben bir dakika durmazdım
bence sen de bir dakika durma
Nisanlin baban da dahil sulalene kufrediyor,baban elimi oper af dilerse affederim diyor ama nisanlin ozur dilemem diyor.ozetle bu.kusura bakma ama bu ne gurursuzluk ! nisanlinin bi tarafi kalkmis baya.ben olsam onu ordan oyle bi indirirdim ki neye ugradigini sasirirdi.ozur dilemezmis,ne sanmis kendini dunku b.k
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?