Nişan atilcak galiba:( yardim edin

Enisten muthis soylemis canim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen aynen oyle muthis ozetledin

Sonucta emek var ortada verilmis yillar verilmis ozveriler. Alinamamis saygi vb

emek. yıllar sana göre var...
karşıdakine göre yok baksana. bi özür dileme erdemine bile sahip degil
burnu kaf dagında...
senin üstündeki hakimiyetide cok acık şekilde belli...

peki babandan özür dilese. ailen bu evliliğe yinede razımı?

Senin yerinde olsam Allah beni kurtardı bu koca bozuntusundan deyip zil takıp oynardım. Sen hala yok yılların emeği, paylaşılan sevgi diyorsun.

Adam seni sevmiyor, kaybetmekten korkmuyor farkındasın dimi? Biterse de bitsin, umrunda değil evliliğiniz. Şimdi 3,5 sene için yılların emeği diyorsun, üzülüyorsun. Ya evlenip 20 seneni, gençliğini feda edersen, üzülmeyecek misin?

Bence babaların konuşmasına bile gerek yok, git babanın karşısına, ben bunu sindiremem, özür bile dilese kıymeti yok, ettiği lafları unutup onunla aile kuramam. Ne derlerse desinler, benim için bitmiştir baba, al yüzüğü, altınları geldiklerinde verirsin de, ve bitir.

Aklını kullan, salak bi kız değilsin, farkındasın her şeyin. Biraz kendine sahip çık, karakterine sahip çık, saygı duy varlığına. Yoksa biblo gibi yaşar gidersin bu adamla benden söylemesi...

Ağır olacak belki ama bu adamla ayrılmazsan, yaşayacağın hayatı hakediyorsun demektir, sonra kimseye ağlama sakın.

Son düzenleme:
Bu yazılanlardan sonra kusuruma bakmazsan....Nişanlın kadın ruhundan anlamayacak kadar kaba,ailesi de gösteriş meraklısı görgüsüz

Bu tipler evlendikten sonrada mutlu etmez ........
Yemek tuzsuz ve lezzetsiz olmuş anamın yemeği daha lezzetli
bu ütü olmamış ve küfür...
Ortalık niye dağınık ve küfür

hafta sonları annemlere gideceğiz
sen istesende istemesende ,sorma yok emir .....

Bu uzar gider

başka bir tablo olacağını sanmıyor yapmacık mutluluk tablosu

maço erkekleri seven çok kadın var .herhalde babalarıda maço bunların başka erkekte neyi kaçırdıklarının farkında dahi değiller

Evet razi eger gelip ozur diler ve elinden operse

Gercekten kafam gitti iyice. Ya hep hen kazikmi yicem ya. Oyle yada boyle dolayli dolaysiz

Oyle bi tip degil aslinda. Sallamaz boyle seyleri en azindan boyle taniyorum. Ama saygisizligi had safhada. Bunun bende ailemde farkettik. Ya ailesi kendisi o kdr saygiliydilarki hala inanamiyorum su yasadiklarima. Kabus gbi. Sevdgm adam bambaska olmus. Ve ben gorememisim.

yol yakınken dön derim yüzüne bile bakma ne kendisinin nede ailesinin ne terbiye var ailesine karşı nede ailesinin kendisine bence görgü meselesi

İnsan 20 yaşlarda köl,dilsiz ve sağır hep bu aşk yüzünden oysaki
davranış biçimi çok önemli bu lanlı ,lunlu erkeği tam erkek gibi gösteriyor ama sonrası şiddet olmayacağı anlamına gelmiyor,
karşı tarafındaki kadın susukun ve ezik olma durumu olacak ,adamda hep kadına meydan okuma , bağırma,küfür kendinde haklı görecek o erkekya evlendikten sonrada açıp annene dert yanamzsın sen sana kalacaksın
çünkü onlar onun ne olduğunun farkında kızımız üzülmesin diye sana birşey söylemiyorlardı nişanlıyken

Sen hala aynı şeyi söylüyorsun bak, öyle bir adam değil aslında, saygılıydılar diyorsun. Neden savunma ihtiyacı duyuyorsun ki?

Köprüyü geçene kadarmış işte!

Ayrıca bu yediğin kazık değil, Allah'ın hikmeti resmen. Neresinden baktığına bağlı.

Nisanlin baban da dahil sulalene kufrediyor,baban elimi oper af dilerse affederim diyor ama nisanlin ozur dilemem diyor.ozetle bu.kusura bakma ama bu ne gurursuzluk ! nisanlinin bi tarafi kalkmis baya.ben olsam onu ordan oyle bi indirirdim ki neye ugradigini sasirirdi.ozur dilemezmis,ne sanmis kendini dunku b.k

nişanlının meselesi üç beş altın değil
onun meselesi seni ezebileceği kadar ezmek

zaten ilişkinizin başından beri başlamış ezip taviz vermeni sağlamaya
arkadaşına giyimine çalımana karışmış
ezmiş ve güvenini kaybettirmiş sana
o yüzden şimdi hayata nasıl başlayacağım diyorsun
ben çok arkadaşımdan gördüm
kendine güvensiz adam önce kızın arkadaşlarından başlıyor
yalnız kalsın kendisine bağımlı olsun diye

en son gene dik başlı bulmuş seni
yine ezmeye çalışıyor
o şak dediğinde sen tak diye yapacaksın derdi bu
altından sıkıntı çıkmasa başka birşeyden çıkaracaktı sıkıntıyı
maksat sonuna kadar ezsin ki seni
evlenince de asla hayır diyeme

şimdi özür dilemezsen almam eşyanı diyor
yarın çocuğun varken işin de yokken seni kaç kere kapı önüne koyacak em ufak bir hayırında sence
daha kötü olacak o zaman senin için

ben nişanlandığımda annem beni kenara çekti
bak kızım ben artık nişanlandım bundan sonra elalem ne der
ailemin yüzünü yere eğerim ayrılamam diye düşünme
senin gururuna dokunan başını öne eğen şeyler olursa ayrılmaktan korkma
ben de baban da sonuna kadar arkandayız dedi
biz seni insanlar ezsin diye büyütmedik dedi
ha olmadı ayrı
ama olsaydı ben bir dakika durmazdım
bence sen de bir dakika durma

Cok haklisin. Peki ya babam affederse ben ne dicem o zaman

Simdi geliyorlar ya babam affederse ben nasil davranmaliyim ne yapmaliyim offf

Peki Geliyolar nasil davranmaliyim hala cok kirginim kizginim icim parcalaniyor kirginliktan. Cok sogugum hepsine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…