Nişan atilcak galiba:( yardim edin

Benim mantigim aynen boyle diyor kalbimi nasil dinletcem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya annesinin bizim kavgamizda ne isi var ya gorumcemin ne isi var. Allah askina benmi yanlis dusunuyorum. Ediyosakta beraber edelim ya hakaretini assagilamami gectim sen beni niye eziyosun ailenin karsisinda. İcin hicmi ciz etmiyor. Offff cok kararsizim cokk(

Gecmedi dimi kirginligin

Allah razi olsun kafayi yemek uzereyim

Al karsina konus ama soyle 1-2 hafta gecsin altin konusunda sen degil ailen muhattap olsun
Nisanda takilanlarin hepsinimi istediler senin ailenin akrabalarinin taktiklarinida mi istedi cok afedersin ne taktilar

Set taktilar 2 tanede bilezik. Dugundede yeni takcaklar bunlarida beraber takmak istediler. Sonu kotu oldu

herşey nişanlında biter.ben 14 aylık evliyim ve kv görüşmüyoruz.yaptıklarını anlatsam roman olur.eşim herzaman arkamda durduğu için rahatım.benimde basımdan seninkine benzer bi konu geçmişti.düğünde takılacak olan altınları eşim sende dursun dedi hep bende durdu.kv biliyoruz çünkü öteki gelinin altınlarının bi kısmına el koymuştu.sormuş nerde altınlar diye pınarda duracak ben böyle uygun gördüm demişti.ama senin nişanlın çok agresif bence.yada o an sinirli anına denk geldin bilemiyorum.

Herseyden once nisan takilarini niye istiyolar? Ben istedigim gibi kullandim kimsede tek kurusun hesabini sormadi ve soramazdi. Pardon da ben o kadar nisan yapmisim takilanlar masraflari karsilamiyo bile

Ben su yaptiginin aciklqmqsini bilemedim. Ben naptim namussuzlukmu yaptim hirsizlikmi saygisizlikmi. Bu kadar rencide edilcek assagilancqk ne yaptim

Ya biz herseyi kendimiz yaptik 1 altina bile dokunmadik. Ustunede azar yedik iste

Ben su yaptiginin aciklqmqsini bilemedim. Ben naptim namussuzlukmu yaptim hirsizlikmi saygisizlikmi. Bu kadar rencide edilcek assagilancqk ne yaptim

senin hiç suçun yok içini ferah tut.amacı nişanda biz bunu taktık deyip millete gösteriş yapmak işte.bazıları düğünde takılacakları nişanda takıveriyor.sizinde öyle olmuş olsa haklılar diycem ama zaten düğündede baska takacaklarmış

Sen altınları nasıl unutabilirsin ki? Ayrıca unutsan da unuttuğun yer ailenin evi olmayacak mı? Düğün karmaşasında unutulurmuş yav hee he..
Bence adam size tavrını belli etmiş.. Üzülürsünüz hayalleriniz yıkılmıştır haklısınız ama.. Devam ederseniz hakaretlere alışmanız gerekecek...
Kriz anında nasıl davrandığını, sinirlendiğinde tepkilerinin ne olduğunu öğrenmiş oldunuz. Ve bundan sonraki hayatınız onu sinirlendirmemek için çaba harcayarak geçecek... yani kendinizi unutacaksınız...

Allah doğru karar almayı nasip etsin...

Eger aman alttan alayim dersen omur boyu boyle gider bencede seratonine katiliyorum bekle bakalim toparlayacak mi yoksa bu bir bahane mi

iyide siz altınları neden verecekmişsiniz onu anlamadım???
takılan altın geri mi alınıyor yani..

Eski konularına baktım da aşırı kıskanç diyorsun, çalıştırmaz, evden dışarı çıkarmaz, arkadaş çevrem olsun istemez diyorsun. Bir de evlenince onun memleketinde yaşayacakmışsınız. Bunların hepsi zaten ayrı ayrı sorun. Üstüne bir de kabalığı mum dikmiş. Allah kolaylık versin sana.

Nişanlının lanlı lunlu konuşması çok yanlış ve ayıp ama sanırım çok fena patlamış artık. Bir yandan anası canından bezdirmiştir altınlar da altınlar diye. Diğer yandan da nişanlısı merak etmeyin diyerek tahrik ediyor. Sanki kendi ailesi altın meraklısıymış gibi. Kusura bakmayın ama bence iki taraf da kusurlu. ben yaşamadım ama etrafımdan çok duydum. Nişanda takılan bilezikti setti bilmem neydi geri alıyorlar ve üstüne birşeyler ekleyerek veya eklemeyerek düğünde tekrar takıyorlar.

Benim bi tanıdığım var ona benzettim seni iskenderunda mı oturuyosun acaba konu ile ilgisi yok ama kusura bakma☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…