- Konu Sahibi Bettybooplu
-
Bence bu olayi bir firsat olarsk degerlendir ve evlenme.cok ciddi sekilde soyluyorum.daha onceki konularini okudum.hayatini karartmak uzeresin gibime geldi.moralini bozmak istemiyorum ama bence evlenme
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim eşim böyleydi..
Bu tarz insanlarla uğraşmak çok zordur, yıpratıcıdır...
Mizacınız çok hanım, bu nedenle siz bu adamı yola getiremezsiniz diye düşünüyorum..
Sizin, onun gözünde ne denli değerli olduğunuzu hissettirmediği sürece, ailesi altından olsa, en ufak bir anda artık üstünüze geleceklerdir. Bu yüzden yüz göz olunması ne yazık ki evlilik kurulmadan birliği dümdüz etmiş... Daha henüz evlenmediği, pamuklara sarması gereken eş adayını yerden yere vurmak... bence siz bunu haketmiyorsunuz..
Atın nişanı...
Aramayın...
Bana inanın, çok seviyorsa, aileler araya girer yine olur bu iş...
Gurur yapıyorsa, hayatı boyunca bunu yapacak ve bir kere sindirmiş olmanın verdiği o tarifsiz mutluluk ve üste çıkmış olma kuvvetiyle, daha eften püften neler yaşayacaksınız.. Düşünün henüz evlenmediniz ve resmen mikser gibi olayı başka kişilere de yansıtıp, karıştırmış...
Ailesi ile sizin aranızı yapmak varken, dedikoducu, laf taşıyan komşu gibi çirkin bir üslupla hem de, işleri resmen karıştırmış...
Sizin düşmanı ihtiyacınız yok,
eş adayınız yeter...
Kararinizi verdnz mi mwrak ettim
Benimde kına gecemde aileler arasında tartışma çıkmıştı takılar yüzünden aynı şekilde takıları benden almışlardı bizde hiç sorun etmeden vermiştik
fakat kına gecesinde koluma takmam gerekti milletin içinde ertesi gün yine geri verecektim zaten tekrar takmaları için saçma sapan kavga çıkardılar
vermiyoruz diye siz kimin takısını kime vermiyorsunuz diye şoka girdim resmençok ağladım sinirimden
eşimde kendi ailesinin iyi niyetle böyle davrandığını kötü niyetlerinin olmadığını söyleyip durdu ama nafile ben gerçek yüzlerini gördüm bir takı yüzünden beni
çok kırdılar.
Altınlar dinen kızın mihridir alınamaz istenemez.
Düğün telaşı bilmem ne yok unutulur vs vs bunlar boş laf. Sizin aileniz mi yok niye unutulsun allah allah.
Küfür, hakaret ne demektir iyi bilirim. O pis tavır o iğrenç sözler hic unutulmuyor. Allah yardımcınız olsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim mantigim aynen boyle diyor kalbimi nasil dinletcem
Al karsina konus ama soyle 1-2 hafta gecsin altin konusunda sen degil ailen muhattap olsun
Nisanda takilanlarin hepsinimi istediler senin ailenin akrabalarinin taktiklarinida mi istedi cok afedersin ne taktilar
Benim mantigim aynen boyle diyor kalbimi nasil dinletcem
herşey nişanlında biter.ben 14 aylık evliyim ve kv görüşmüyoruz.yaptıklarını anlatsam roman olur.eşim herzaman arkamda durduğu için rahatım.benimde basımdan seninkine benzer bi konu geçmişti.düğünde takılacak olan altınları eşim sende dursun dedi hep bende durdu.kv biliyoruz çünkü öteki gelinin altınlarının bi kısmına el koymuştu.sormuş nerde altınlar diye pınarda duracak ben böyle uygun gördüm demişti.ama senin nişanlın çok agresif bence.yada o an sinirli anına denk geldin bilemiyorum.
Herseyden once nisan takilarini niye istiyolar? Ben istedigim gibi kullandim kimsede tek kurusun hesabini sormadi ve soramazdi. Pardon da ben o kadar nisan yapmisim takilanlar masraflari karsilamiyo bile
Ya biz herseyi kendimiz yaptik 1 altina bile dokunmadik. Ustunede azar yedik iste
Ben su yaptiginin aciklqmqsini bilemedim. Ben naptim namussuzlukmu yaptim hirsizlikmi saygisizlikmi. Bu kadar rencide edilcek assagilancqk ne yaptim
Merhaba arkadaslar. Bugun cok kotu bisey oldu. Ya bana nisanda takilan takilar bende duruyodu dugunede az kaldi. Kaynanam haber yollamis nisanlimla,nisanda taktigimiz takilari getirsin dugun curcunasinda unutur gelin demis. Nisanlimda beni arayip bunu soyledi bana. Bende dedimki bikac haftadir bu altin meselesi dolasip duruyor merak etmeyin altinlari getircem dememle nisanlim bi delirdi biz altinami merakliyiz. 3 kurusluk altininmi meraklisi olcaz. Dur ben sorcam sana dedi annesinin evine gitti. Anne soyle bu altinlari niye istiosun simdi soyle dedi bagirarak annesine. Ben telefondan duyuyorum. Anneside oglum bi sakinles dedi. Soyle lan soyle sen neden altinlari istedin bu kizdan dedi. Anneside oglum dugun karmasasinda unutulur diye istedim dedi. Sonra benim nisanlim iyice delirdi. Duydunmu neden oldugunu lan diye bana ne hakaretler ne kufurler ne bagirmalar. Ben sok oldum agzimi acamadim telefon elimde dinliyorum oyle bi 5 dkka dinlemisimdir sonra arkadan gorumcemin de bagrisini duyunca bi anda kendime geldim. Allah belani versin dedim kapattim telefonu. Aramamis beni. Ben ne yapayim simdi kafayi yicem. 3 kurus altin icin gordugum muameleye bak. Hayir benim hakkim allah katindada yasal olarakta nisan altinlari. Ama ben 1 ceyrege bile dokunmadim. Ailemede dokundurtmadim. Bizim bu dedim benim aslinda ama ben benim demedim nisanlimla benim dedim. Sakladim dugunden oncede getircektim zaten. Bu altinlarin pesine dusme nedir.Ustune hayatimda gormedigim hakareti gormek ne. Ben ne yapacagim.
Yok daha ailelerde beklemede sanirsam bizde hic gorusmedik
herşey nişanlında biter.ben 14 aylık evliyim ve kv görüşmüyoruz.yaptıklarını anlatsam roman olur.eşim herzaman arkamda durduğu için rahatım.benimde basımdan seninkine benzer bi konu geçmişti.düğünde takılacak olan altınları eşim sende dursun dedi hep bende durdu.kv biliyoruz çünkü öteki gelinin altınlarının bi kısmına el koymuştu.sormuş nerde altınlar diye pınarda duracak ben böyle uygun gördüm demişti.ama senin nişanlın çok agresif bence.yada o an sinirli anına denk geldin bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?